Home: BoekingsService Vakantiehuizen
Telefonisch reserveren Telefonisch reserveren
 Vakantiehuis > Portugal > Alentejo
 
 

Vakantiehuisje BelgiëBelgië
Vakantiehuisje BonaireBonaire
Vakantiehuisje CuracaoCuracao
Vakantiehuisje DuitslandDuitsland
Vakantiehuisje FrankrijkFrankrijk
Vakantiehuisje GriekenlandGriekenland
Vakantiehuisje ItaliëItalië
Vakantiehuisje KroatiëKroatië
Vakantiehuisje LuxemburgLuxemburg
Vakantiehuisje NederlandNederland
Vakantiehuisje OostenrijkOostenrijk
Vakantiehuisje PolenPolen
Vakantiehuisje PortugalPortugal
Alentejo
Algarve
Centraal Portugal
Lissabon
Madeira
Porto en Noord
Vakantiehuisje SloveniëSlovenië
Vakantiehuisje SpanjeSpanje
Vakantiehuisje TsjechiëTsjechië
Vakantiehuisje Verenigd KoninkrijkVerenigd Koninkrijk
Vakantiehuisje ZwedenZweden
Vakantiehuisje ZwitserlandZwitserland

Vakantiehuizen: Alentejo

Alentejo ligt in het zuidoosten van Portugal. Een streek met een rijk verleden: steencirkels, dolmens, Romeinse en Arabische ruïnes en veel prachtige middeleeuwse kastelen. In het centrum van de Alentejo ligt Évora. Dit één van de mooiste steden van Portugal. Naast Evora zijn er veel vakantiehuizen te huur in Montemor-o-Novo, Estremoz en Odemira. Maar ook stadjes als het Middeleeuwse Monsaraz, het witte dorpje Marvão of het kuurstadje (...)

<4 4-6 6-8 8-12 12-20 20> Alles 


Casa do Olival - 4 Personen Montemor o novo
Beoordeling 8.7/10 Beoordeling 37 Stemmen
Meer info: Vakantiehuizen Alentejo Casa do Olival Montemor O Novo
Casa do Olival heeft een eigen toegangspoort, en gebruikt samen met Casa da Figeira een apart gelegen gazon met terras en BBQ. De woning is vanwege de ligging aan de achterzijde van de Quinta en ca. 150m. van het gezamenlijke zwembad, ideaal in voor- en najaar en voor gasten met (...)
Casa da Figeira - 4 Personen Montemor o novo
Beoordeling 8.4/10 Beoordeling 24 Stemmen
Meer info: Vakantiehuizen Alentejo Casa da Figeira Montemor O Novo
Casa da Figeira is gelegen aan de achterzijde van de Quinta op ca. 150m. van het gemeenschappelijke zwembad. Het heeft een eigen zogenaamd vlonderterras onder een vijgenboom naast de entree, en deelt met Casa do Olival een gazon en groot terras met BBQ. Vanwege de ligging is de woning uitermate geschikt voor gasten met (...)
Casa do Forno - 6 Personen Montemor-o-novo
Beoordeling 7.8/10 Beoordeling 22 Stemmen
Meer info: Vakantiehuizen Alentejo Casa do Forno Montemor-O-Novo
Deze recent gerenoveerde, voormalige boerderij (quinta) staat in de provincie Alentejo, aan de rand van het natuurgebied Serra de Monfuradoca. U verblijft op ca. 3 km van het historische stadje Montemor-o-Novo en 500 m van het dorpje Reguengo. Bij de renovatie is zorgvuldig rekening gehouden met duurzaamheid (de woning is zelfvoorzienend en wordt (...)
Casa das Pedras - 6 Personen Montemor o novo
Beoordeling 9.1/10 Beoordeling 24 Stemmen
Meer info: Vakantiehuizen Alentejo Casa das Pedras Montemor O Novo
Casa das Pedras is gelegen op een hoek, en grenst via het gazon aan de tropisch begroeide tuin. Bij de BBQ heeft u een eigen zitje, en op het gazon en het overdekte privéterras kun je heerlijk genieten van het uitzicht op het zwembad, stuwmeer en (...)
Casa do Pomar is onderdeel van Casas da Cerca, dat samen met nog 2 andere vakantiehuizen (PT-7630-04 en PT-7630-08) op een privé-terrein van 30ha staat. Het is landelijk en rustig gelegen in de bossen van het Vincentine Coast National Park, op ca. 1,5 km van het dorpje Troviscais. In 2015 is het zelfs uitgeroepen tot beste ‘Rural Retreat’ in (...)
Casa do Tanque is onderdeel van Casas da Cerca, dat samen met nog 2 andere vakantiehuizen (PT-7630-04 en PT-7630-11) op een privé-terrein van 30ha staat. Het is landelijk en rustig gelegen in de bossen van het Vincentine Coast National Park, op ca. 1,5 km van het dorpje Troviscais. In 2015 is het zelfs uitgeroepen tot beste ‘Rural Retreat’ in (...)
Casa das Flores - 8 Personen Montemor o novo
Beoordeling 7.4/10 Beoordeling 16 Stemmen
Meer info: Vakantiehuizen Alentejo Casa das Flores Montemor O Novo
Deze recent gerenoveerde, voormalige boerderij (quinta) staat in de provincie Alentejo, aan de rand van het natuurgebied Serra de Monfuradoca. U verblijft op ca. 3 km van het historische stadje Montemor-o-Novo en 500 m van het dorpje Reguengo. Bij de renovatie is zorgvuldig rekening gehouden met duurzaamheid (de woning is zelfvoorzienend en wordt (...)
11 Vakantiehuizen gevonden in Alentejo

1 2 Volgende >>

Pagina 1 van 2


De vakantiehuisjes van Boekingsservice: van vakantiehuisje tot vakantiehuis. Boek nu meteen online. Boekingsservice: meer dan 13.000 luxueuze vakantiehuizen.


BoekingsService.nl in coöperation with Belvilla | Jan Hooglandstraat 23  | 8121 BV Olst The Netherlands NL Email: Vakantiehuis