Home: BoekingsService Vakantiehuizen
Telefonisch reserveren Telefonisch reserveren BoekingsService Vakantiewoningen
 Vakantiehuis > Nederland > Limburg
 


Vakantiehuisje Zoeken

Vakantiehuisje BelgiëBelgië
Vakantiehuisje BonaireBonaire
Vakantiehuisje CuracaoCuracao
Vakantiehuisje DuitslandDuitsland
Vakantiehuisje FrankrijkFrankrijk
Vakantiehuisje GriekenlandGriekenland
Vakantiehuisje ItaliëItalië
Vakantiehuisje KroatiëKroatië
Vakantiehuisje LuxemburgLuxemburg
Vakantiehuisje NederlandNederland
Drenthe
Flevoland
Friesland
Gelderland
Groningen
Limburg
Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel
Utrecht
Waddeneilanden
Zeeland
Zuid-Holland
Thema's
Vakantiehuisje OostenrijkOostenrijk
Vakantiehuisje PolenPolen
Vakantiehuisje PortugalPortugal
Vakantiehuisje SloveniëSlovenië
Vakantiehuisje SpanjeSpanje
Vakantiehuisje TsjechiëTsjechië
Vakantiehuisje Verenigd KoninkrijkVerenigd Koninkrijk
Vakantiehuisje ZwedenZweden
Vakantiehuisje ZwitserlandZwitserland

Share |

Vakantiehuizen: Limburg

Aantal Personen: <<4  4-6  6-8  8-12  12-20  20>>  Alle Huizen 


Grote foto's Vakantiehuisje Maaspark Boschmolenplas - Vennenblik Heel Maaspark Boschmolenplas - Vennenblik - 6 Personen Heel
Beoordeling 8.3/10 Beoordeling 36 Stemmen
Meer info: Vakantiehuizen Limburg Maaspark Boschmolenplas - Vennenblik Heel Alle accommodaties op Maaspark Boschmolenplas zijn zeer ruim opgezet. De woningen zijn comfortabel ingericht en van alle hedendaagse gemakken voorzien. Je hebt de keuze uit verschillende types welke voor 6-pers. geschikt zijn, maar alle een eigen kenmerk hebben. De Havenwoning (NL-6097-09) beschikt over een dakterras en tuin met zicht op de haven. (...)

Prijzen: Hele Week vanaf €545 - €905 ....»

Huisdieren:
Max: 1
Grote foto's Vakantiehuisje Maaspark Boschmolenplas - Tuinblik Heel Maaspark Boschmolenplas - Tuinblik - 6 Personen Heel
Beoordeling 7.7/10 Beoordeling 26 Stemmen
Meer info: Vakantiehuizen Limburg Maaspark Boschmolenplas - Tuinblik Heel Alle accommodaties op Maaspark Boschmolenplas zijn zeer ruim opgezet. De woningen zijn comfortabel ingericht en van alle hedendaagse gemakken voorzien. Je hebt de keuze uit verschillende types welke voor 6-pers. geschikt zijn, maar alle een eigen kenmerk hebben. De Havenwoning (NL-6097-09) beschikt over een dakterras en tuin met zicht op de haven. (...)

Prijzen: Hele Week vanaf €545 - €905 ....»

Huisdieren:
Max: 1
Grote foto's Vakantiehuisje Maaspark Boschmolenplas - Havenblik Heel Maaspark Boschmolenplas - Havenblik - 6 Personen Heel
Beoordeling 7.3/10 Beoordeling 6 Stemmen
Meer info: Vakantiehuizen Limburg Maaspark Boschmolenplas - Havenblik Heel Alle accommodaties op Maaspark Boschmolenplas zijn zeer ruim opgezet. De woningen zijn comfortabel ingericht en van alle hedendaagse gemakken voorzien. Je hebt de keuze uit verschillende types welke voor 6-pers. geschikt zijn, maar alle een eigen kenmerk hebben. De Havenwoning (NL-6097-09) beschikt over een dakterras en tuin met zicht op de haven. (...)

Prijzen: Hele Week vanaf €545 - €905 ....»

Huisdieren:
Max: 1
Grote foto's Vakantiehuisje Meschermolen 12 Mesch-Eijsden Meschermolen 12 - 3 Personen Mesch-eijsden
Beoordeling 8.1/10 Beoordeling 90 Stemmen
Meer info: Vakantiehuizen Limburg Meschermolen 12 Mesch-Eijsden Deze 13 appartementen in de Meschermolen liggen op 10km afstand van Maastricht tegen de Belgische grens. Er zijn prachtige wandel- en tourroutes door het Savelsbos, de Voerstreek en de Ardennen. Via de' Mergellandroute' kunt U het Zuid-Limburgse Heuvelland verkennen. In de zomermaanden zijn er talloze folkloristische feesten te bezoeken. In de (...)

Prijzen: Hele Week vanaf €547 - €547 ....»

Huisdieren niet toegestaan
Grote foto's Vakantiehuisje Meschermolen 11 Mesch-Eijsden Meschermolen 11 - 3 Personen Mesch-eijsden
Beoordeling 7.5/10 Beoordeling 2 Stemmen
Meer info: Vakantiehuizen Limburg Meschermolen 11 Mesch-Eijsden In Zuid Limburg treft u een prachtige watermolen. In de watermolen liggen 13 apparementen, waarvan dit appartement nummer 11 is. Dit appartement heeft op de begane grond een gezellige woonkamer met open keuken, waar u aan de bartafel 's ochtends de dag kan beginnen. Op de 1ste ettage heeft u de beschikking over een 1 persoons kamer en badkamer op (...)

Prijzen: Hele Week vanaf €547 - €547 ....»

Huisdieren:
Max: 1
Grote foto's Vakantiehuisje kerkzicht Schin op Geul kerkzicht - 6 Personen Schin op geul
Meer info: Vakantiehuizen Limburg kerkzicht Schin op Geul Schin op Geul is een klein dorpje gelegen aan het mooie Geuldal. Midden in dit dorpje, tegenover de kerk, ligt deze comfortabele vakantiewoning. Neem na een dag vol met uitstapjes plaats op het kleine terrasje of ga uit eten bij het restaurant van de buurman. Valkenburg ligt op korte afstand en iets verderop liggen steden als Maastricht en (...)

Prijzen: Hele Week vanaf €556 - €710 ....»

Huisdieren niet toegestaan
Grote foto's Vakantiehuisje Bungalows 64 en 65 Stramproy Bungalows 64 en 65 - 12 Personen Stramproy
Beoordeling 7.8/10 Beoordeling 49 Stemmen
Meer info: Vakantiehuizen Limburg Bungalows 64 en 65 Stramproy Dit prachtige vakantiehuis staat geheel vrij op een kleinschalig vakantiepark in Noord Limburg. Het huis is sfeervol ingericht met warme kleuren en stijlvolle accessoires. Vanwege de ligging in een natuurrijke omgeving is gekozen voor een Lodge achtige aankleding. Het is heerlijk toeven op het grote terras voor het huis. Het natuurrijke (...)

Prijzen: Hele Week vanaf €557 - €1171 ....»

Huisdieren niet toegestaan
204 Vakantiehuizen gevonden in Limburg

<< Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Volgende >>

Pagina 20 van 30


De vakantiehuisjes van Boekingsservice: van vakantiehuisje tot vakantiehuis. Boek nu meteen online. Boekingsservice: meer dan 13.000 luxueuze vakantiehuizen.

BoekingsService.nl in coöperation with Belvilla | Jan Hooglandstraat 23  | 8121 BV Olst The Netherlands Email: Vakantiehuis  
     
Select language: Dutch