Home: BoekingsService Vakantiehuizen
Telefonisch reserveren Telefonisch reserveren
 Vakantiehuis > Italië > Trentino/Dolomieten
 
 

Vakantiehuisje BelgiëBelgië
Vakantiehuisje BonaireBonaire
Vakantiehuisje CuracaoCuracao
Vakantiehuisje DuitslandDuitsland
Vakantiehuisje FrankrijkFrankrijk
Vakantiehuisje GriekenlandGriekenland
Vakantiehuisje ItaliëItalië
Abruzzen/Molise
Aostadal
Apulië
Calabrië/Basilicata
Campanië/Napels
Emilia-Romagna
Friuli-Venezia Giulia
Italiaanse Meren
Lazio/Rome
Le Marche
Ligurië
Piemonte
Sardinië
Sicilië
Toscane/Elba
Trentino/Dolomieten
Umbrië
Veneto/Venetië
Vakantiehuisje KroatiëKroatië
Vakantiehuisje LuxemburgLuxemburg
Vakantiehuisje NederlandNederland
Vakantiehuisje OostenrijkOostenrijk
Vakantiehuisje PolenPolen
Vakantiehuisje PortugalPortugal
Vakantiehuisje SloveniëSlovenië
Vakantiehuisje SpanjeSpanje
Vakantiehuisje TsjechiëTsjechië
Vakantiehuisje Verenigd KoninkrijkVerenigd Koninkrijk
Vakantiehuisje ZwedenZweden
Vakantiehuisje ZwitserlandZwitserland

Vakantiehuizen: Trentino/Dolomieten

Trentino: Vanaf het Gardameer tot aan de Dolomieten, de met fruitbomen en druivenranken bebouwde dalen en woonplaatsen met zeer oude tradities doorkruisend, Trentino houdt nooit op hen die het zowel 's zomers als 's winters bezoeken, te verbazen en er emotioneel bij te betrekken, ieder dal koestert zorgvuldig haar oorspronkelijke wortels door het bewerken van velden, bossen en almen: ieder hoekje van Trentino kenmerkt zich dus door een heel (...)

<4 4-6 6-8 8-12 12-20 20> Alles 


Dossi - 6 Personen Celledizzo di pejo
Beoordeling 8.1/10 Beoordeling 17 Stemmen
Meer info: Vakantiehuizen Trentino/Dolomieten Dossi Celledizzo di Pejo
Celledizzo di Pejo ligt 79 km. ten noordwesten van Trento. Aan de rand van het dorpsdeel Celledizzo bij Cogolo vind je tegen een helling dit mooie huis. Het gehele gebouw bestaat uit meerdere, boven elkaar gelegen blokken. In het hoogstgelegen deel hebben wij drie ruime appartementen gereserveerd (IT-38020-26 op de begane grond; IT-38020-27 op (...)
Dit ruime appartement ligt in Pozza di Fassa, in Italië. Er zijn 2 slaapkamers die aan 4 personen een slaapplek bieden. De accommodatie is zeer geschikt voor een vakantie met het gezin. Het appartement ligt in het bergachtige Italiaanse landschap. Pozza di Fassa is een dorp op een hoogte van 1430 m. Het skigebied van Val di Fassa is gemakkelijk (...)
Rosa Quattro - 4 Personen Vigo di fassa
Beoordeling 8.3/10 Beoordeling 47 Stemmen
Meer info: Vakantiehuizen Trentino/Dolomieten Rosa Quattro Vigo di Fassa
Vigo Di Fassa ligt 98 km. ten noordoosten van Trento. Gelegen in een rustige, nieuwe wijk aan de rand van Vigo, op 0,5 km. van het dorpscentrum, vindt u de schitterende Villa Rosa. De villa is opgedeeld in vijf woningen. Aan de dalzijde ligt op de begane grond de IT-38039-02. Op de 2e etage ligt de IT-38039-04 (zolder appartement), met balkon. Op (...)
Gala Mansarda - 4 Personen Brez
Beoordeling 9.5/10 Beoordeling 2 Stemmen
Meer info: Vakantiehuizen Trentino/Dolomieten Gala Mansarda Brez
Charmant, gezellig en comfortabel appartement. Het is 60 m2 groot en beschikt over 2 kamers. Op de bovenverdieping loopt het dak gedeeltelijk schuin af. Het huis bestaat uit een woon- / eetkamer met een tweepersoonsslaapbank, een eettafel en TV. Er is 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed. Dat maakt het huis geschikt voor een stel of een gezin van (...)
Dossi - 6 Personen Celledizzo di pejo
Beoordeling 7.7/10 Beoordeling 13 Stemmen
Meer info: Vakantiehuizen Trentino/Dolomieten Dossi Celledizzo di Pejo
Celledizzo di Pejo ligt 79 km. ten noordwesten van Trento. Aan de rand van het dorpsdeel Celledizzo bij Cogolo vind je tegen een helling dit huis. Het gehele gebouw bestaat uit meerdere, boven elkaar gelegen blokken. In het hoogstgelegen deel bevinden zich drie ruime appartamenten (IT-38020-26 op de begane grond; IT-38020-27 op eerste etage en (...)
Dossi - 6 Personen Celledizzo di pejo
Beoordeling 7.5/10 Beoordeling 6 Stemmen
Meer info: Vakantiehuizen Trentino/Dolomieten Dossi Celledizzo di Pejo
Celledizzo di Pejo ligt 79 km. ten noordwesten van Trento. Aan de rand van het dorpsdeel Celledizzo bij Cogolo vindt u tegen een helling, dit huis. Het gehele gebouw bestaat uit meerdere, boven elkaar gelegen blokken. In het hoogstgelegen deel hebben wij drie ruime appartamenten voor u gereserveerd (IT-38020-26 op de begane grond; IT-38020-27 op (...)
Leuke vakantiewoning in Pozza di Fassa (Fassa). De accommodatie is gevestigd in een chalet, op de begane grond en is voorzien o.a. van een tuin/buitenruimte. Voor de gasten: ski opbergruimte en genoeg parkeerplaats. Pozza di Fassa is een dorp op 1430 meter boven de zeespiegel. Het skigebied van Val di Fassa is gemakkelijk (...)
41 Vakantiehuizen gevonden in Trentino/Dolomieten

1 2 3 4 5 6 Volgende >>

Pagina 1 van 6


De vakantiehuisjes van Boekingsservice: van vakantiehuisje tot vakantiehuis. Boek nu meteen online. Boekingsservice: meer dan 13.000 luxueuze vakantiehuizen.


BoekingsService.nl in coöperation with Belvilla | Jan Hooglandstraat 23  | 8121 BV Olst The Netherlands NL Email: Vakantiehuis