Home: BoekingsService Vakantiehuizen
Telefonisch reserveren Telefonisch reserveren
 Vakantiehuis > Griekenland > Thessalië
 
 

Vakantiehuisje BelgiëBelgië
Vakantiehuisje BonaireBonaire
Vakantiehuisje CuracaoCuracao
Vakantiehuisje DuitslandDuitsland
Vakantiehuisje FrankrijkFrankrijk
Vakantiehuisje GriekenlandGriekenland
Attika
Chalkidiki
Chios
Corfu
Kefalonia
Kos
Kreta
Lefkas
Lesbos
Macedonië
Mykonos
Peloponnesos
Rhodos
Samos
Santorini
Thessalië
Zakynthos
Vakantiehuisje ItaliëItalië
Vakantiehuisje KroatiëKroatië
Vakantiehuisje LuxemburgLuxemburg
Vakantiehuisje NederlandNederland
Vakantiehuisje OostenrijkOostenrijk
Vakantiehuisje PolenPolen
Vakantiehuisje PortugalPortugal
Vakantiehuisje SloveniëSlovenië
Vakantiehuisje SpanjeSpanje
Vakantiehuisje TsjechiëTsjechië
Vakantiehuisje Verenigd KoninkrijkVerenigd Koninkrijk
Vakantiehuisje ZwedenZweden
Vakantiehuisje ZwitserlandZwitserland

Vakantiehuizen: Thessalië

De regio valt nagenoeg samen met het historische Thessalië. Thessalië is een uitgestrekte, vruchtbare vlakte. Aan de ene kant wordt deze vlakte begrensd door bergen. Ten oosten ligt de Egeïsche Zee. De rivier stroomt door het schilderachtige Tempi-dal. In het noorden ligt de havenstad Volos. De kleine dorpjes dorpjes aan de kust zijn een bezoek zeker waard. Ga zeker ook naar Agria. Delphi: met het beroemde Orakel (...)

<4 4-6 6-8 8-12 12-20 20> Alles 


Geniet van een heerlijke vakantie voor 4 personen in dit vakantiehuis dat vlak bij het strand van Soutrali gelegen is. Er is 1 slaapkamer aanwezig in dit verblijf dat ideaal is voor een zonvakantie met het gezin. Dit mooie huis ligt zeer dicht bij het grote strand van Agria en ook het nabijgelegen strand van Soutrali is goed geschikt om te (...)
Geniet van een heerlijke vakantie voor 6 personen in dit vakantiehuis dat vlak bij het strand van Soutrali gelegen is. Er zijn 3 slaapkamers in deze accommodatie die ideaal is voor een zonvakantie met het gezin. Dit mooie huis ligt zeer dicht bij het grote strand van Agria en ook het nabijgelegen strand van Soutrali is goed geschikt om te (...)
Gelegen op slechts 17 km buiten het centrum van de stad Volos, vindt u een van de mooiste villa's, gebouwd onder architectuur, in Nea Anchialos, naast het strand. De gasten van de villa hebben toegang tot een prachtige stuk aan het strand. Het biedt een uniek natuurgebied, met vele baaien, kristalhelder water en een traditioneel dorp met een (...)
3 Vakantiehuizen gevonden in Thessalië


De vakantiehuisjes van Boekingsservice: van vakantiehuisje tot vakantiehuis. Boek nu meteen online. Boekingsservice: meer dan 13.000 luxueuze vakantiehuizen.


BoekingsService.nl in coöperation with Belvilla | Jan Hooglandstraat 23  | 8121 BV Olst The Netherlands NL Email: Vakantiehuis