Home: BoekingsService Vakantiehuizen
Telefonisch reserveren Telefonisch reserveren
 
 

Vakantiehuisje BelgiëBelgië
Vakantiehuisje BonaireBonaire
Vakantiehuisje CuracaoCuracao
Vakantiehuisje DuitslandDuitsland
Vakantiehuisje FrankrijkFrankrijk
Vakantiehuisje GriekenlandGriekenland
Vakantiehuisje ItaliëItalië
Vakantiehuisje KroatiëKroatië
Vakantiehuisje LuxemburgLuxemburg
Vakantiehuisje NederlandNederland
Vakantiehuisje OostenrijkOostenrijk
Vakantiehuisje PolenPolen
Vakantiehuisje PortugalPortugal
Vakantiehuisje SloveniëSlovenië
Vakantiehuisje SpanjeSpanje
Vakantiehuisje TsjechiëTsjechië
Vakantiehuisje Verenigd KoninkrijkVerenigd Koninkrijk
Anglia
Cornwall
Cotswolds
Devon
Highlands
Kent
Lake District
Noord Wales
Sussex
Yorkshire
Zuid Wales
Zuid-Schotland
Vakantiehuisje ZwedenZweden
Vakantiehuisje ZwitserlandZwitserland

Vakantiehuizen: Zuid Wales

Cultuur en erfgoed, rust en ontspanning, avontuur en activiteiten, winkels en bezienswaardigheden, en een kalender met opwindende en gevarieerde evenementen het hele jaar door, maken een vakantie in Zuidelijk Wales gewoon een must. Slechts twee uur van Londen, maar toch een heel andere wereld. De meeste bezoekers die per auto reizen gaan over de – een onmiskenbare markering die de grens tussen Engeland en Wales aangeeft. Zodra u het (...)

<4 4-6 6-8 8-12 12-20 20> Alles 


Mawr Cottage - 3 Personen Builth wells
Beoordeling 8.8/10 Beoordeling 5 Stemmen
Meer info: Vakantiehuizen Zuid Wales Mawr Cottage Builth Wells
Deze fijne boerderijwoning in Builth Wells heeft ruimte voor 3 personen. U heeft in deze woning 2 slaapkamers tot uw beschikking. Deze woning is perfect als u een heerlijke vakantie wenst met uw partner. Uw woning is voorzien van een terras en prachtig uitzicht. Verder kunt u vanaf de woning mooie wandelingen maken. Deze wandelingen kunt u (...)
Deze fijne woning in Brecon heeft 1 slaapkamer. Deze woning heeft ruimte voor 2 personen en is perfect als u met uw partner op vakantie wenst te gaan. De woning ligt dicht bij het centrum en heeft een terras. Het centrum ligt maar 1,5 km van uw woning vandaan. Op dezelfde afstand vindt u diverse restaurants en ook verschillende pubs. U kunt (...)
Deze knusse vakantiewoning in Brecon heeft 1 slaapkamer waar u met 2 personen in kan verblijven. De woning is uitermate geschikt als u met uw partner op vakantie wenst te gaan. De woning is voorzien van een tuin en in de buurt kunt u mooie wandelingen maken. Het centrum is 1 km van uw woning verwijderd. Vanuit Bwich kunt u een prachtige (...)
Little Donkey - 2 Personen Talgarth
Beoordeling 9/10 Beoordeling 2 Stemmen
Meer info: Vakantiehuizen Zuid Wales Little Donkey Talgarth
Deze vakantiewoning in Brecon heeft 1 slaapkamer waar u met 2 personen in kan verblijven. De woning is perfect als u met uw partner er op uit wilt gaan. De woning is voorzien van ene grote tuin en u kunt hier prachtige wandelingen maken. Uw woning ligt aan de rand van het dorp, maar nog steeds op loopafstand. Met 1 km bent u bij de VVV waar u (...)
Deze authentieke woning in Llanwrtyd Wells heeft ruimte voor 2 personen. In de woning heeft u 1 slaapkamer tot uw beschikking. Deze woning is perfect als u een romantische vakantie met uw partner had gewenst. De woning is voorzien van een tuin en u kunt prachtige wandelingen maken. On de buurt van de woning zit een beek waar forel en zalm kuit (...)
Deze fijne woning in Llandovery heeft 1 slaapkamer waar u met 2 personen gebruik van kan maken. De woning is daarom perfect als u met u partner op vakantie wilt gaan. In de buurt kunt u verschillende activiteiten ondernemen en de woning is voorzien van een jacuzzi. In de buurt kunt u verschillende actviteiten ondernemen. Zo is er een botanische (...)
Llanilid Un - 2 Personen Crai, brecon
Beoordeling 6.3/10 Beoordeling 3 Stemmen
Meer info: Vakantiehuizen Zuid Wales Llanilid Un Crai, Brecon
Deze romantische vakantiewoning in Cray heeft 1 slaapkamer waar u met 2 personen in kan verblijven. Het is perfect als u met uw partner op vakantie wenst te gaan. De woning ligt vlak bij een meer en u kunt hier heerlijk wandelen en fietsen. U kunt in de buurt heerlijk wandelen en fietsen. U kunt zelf op avontuur gaan en mooie routes vinden of u (...)
47 Vakantiehuizen gevonden in Zuid Wales

1 2 3 4 5 6 7 Volgende >>

Pagina 1 van 7


De vakantiehuisjes van Boekingsservice: van vakantiehuisje tot vakantiehuis. Boek nu meteen online. Boekingsservice: meer dan 13.000 luxueuze vakantiehuizen.


BoekingsService.nl in coöperation with Belvilla | Jan Hooglandstraat 23  | 8121 BV Olst The Netherlands NL Email: Vakantiehuis