Home: BoekingsService Vakantiehuizen
Telefonisch reserveren Telefonisch reserveren
 Vakantiehuis > Duitsland > Zingst
 
 

Vakantiehuisje BelgiëBelgië
Vakantiehuisje BonaireBonaire
Vakantiehuisje CuracaoCuracao
Vakantiehuisje DuitslandDuitsland
Allgäu
Baden-Württemberg
Beieren
Bodensee
Berlijn/Brandenburg
Duitse Alpen
Eifel
Harz
Hessen
Hunsrück
Lüneburger Heide
Mecklenburg-Vorpommern
Moezel
Niedersaksen
Noordrijn-Westfalen
Nordsee
Ostsee
Rijnland-Pfalz/Saarland
Saksen-Anhalt
Saksen
Sauerland
Zwarte Woud
Teutoburgerwoud
Thüringen
Weserbergland
Westerwald
Vakantiehuisje FrankrijkFrankrijk
Vakantiehuisje GriekenlandGriekenland
Vakantiehuisje ItaliëItalië
Vakantiehuisje KroatiëKroatië
Vakantiehuisje LuxemburgLuxemburg
Vakantiehuisje NederlandNederland
Vakantiehuisje OostenrijkOostenrijk
Vakantiehuisje PolenPolen
Vakantiehuisje PortugalPortugal
Vakantiehuisje SloveniëSlovenië
Vakantiehuisje SpanjeSpanje
Vakantiehuisje TsjechiëTsjechië
Vakantiehuisje Verenigd KoninkrijkVerenigd Koninkrijk
Vakantiehuisje ZwedenZweden
Vakantiehuisje ZwitserlandZwitserland


Vakantiehuizen: Zingst

Zingst ligt in het Duitse district Nordvorpommern. Nordvorpommern ligt in de Duitse deelstaat Mecklenburg-Voor-Pommeren.


Arko 3 Am Meer - 2 Personen Zingst
Beoordeling 6.5/10 Beoordeling 6 Stemmen
Meer info: Vakantiehuizen  Arko 3 Am Meer Zingst
Deze fijne vakantiewoning in Zingst heeft 1 slaapkamer waar u met 2 personen in kan verblijven. Het is een heel fijne woning als u met uw partner op vakantie wilt gaan. Uw woning voorziet u in de basis behoeften en ligt centraal. Vanaf uw woning kunt u een heerlijke wandeling maken naar het strand waar u een frisse duik kan nemen of een (...)
Dit vriendelijk ingerichte appartement met twee kamers is gelegen in de Oostzee Zingst. Zingst ligt op 500 meter afstand van het witte zandstrand aan de Baltische Zee en beschikt over 1 comfortabele woonkamer met een geïntegreerde keuken en eethoek, 1 comfortabele slaapkamer en 1 badkamer met douche en toilet. Een prachtige tuin en een gezellig (...)
Het huis met in totaal 5 appartementen in de Oostzee Zingst ligt op 300 meter afstand van het witte zandstrand aan de Baltische Zee. Het Ostseebad Zingst ligt in het oosten van het charmante schiereiland Fischland-Darß, tussen de Oostzee en Bodden te midden van het nationaal park Vorpommersche Boddenlandschaft. Dit volledig ingerichte (...)
Het huis met in totaal 5 appartementen in de Oostzee Zingst ligt op 300 meter afstand van het witte zandstrand aan de Baltische Zee. Het Ostseebad Zingst ligt in het oosten van het charmante schiereiland Fischland-Darß, tussen de Oostzee en Bodden te midden van het nationaal park Vorpommersche Boddenlandschaft. Dit comfortabele (...)
Deze prachtige vakantiewoning in Zingst heeft 2 slaapkamers waar u met 5 personen in kan verblijven. Het is een fijne woning als u met uw gezin op vakantie wilt gana. De woning ligt vlakbij het strand en het openbaar zwembad. Mocht u een frisse duik willen nemen in de zee dan vindt u deze op 800 m. Hier kunt u een frisse duik nemen of een mooie (...)
Deze woning in Zingst heeft 2 slaapkamers waar u met 5 personen in kan verblijven. Het is een heel fijne woning als u met uw gezin op vakantie wilt gaan. De woning ligt vlak bij het strand en het centrum van Zingst. Mocht u naar het strand willen om een mooie wandeling te maken of een frisse duik te nemen dan is het 1,2 km van uw woning (...)
9 Vakantiehuizen gevonden in Zingst

1 2 Volgende >>

Pagina 1 van 2

Meer huizen in de Regio: Ostsee

De vakantiehuisjes van Boekingsservice: van vakantiehuisje tot vakantiehuis. Boek nu meteen online. Boekingsservice: meer dan 13.000 luxueuze vakantiehuizen.

BoekingsService.nl in coöperation with Belvilla | Jan Hooglandstraat 23  | 8121 BV Olst The Netherlands NL Email: Vakantiehuis