Home: BoekingsService Vakantiehuizen
Telefonisch reserveren Telefonisch reserveren
 Vakantiehuis > Oostenrijk > Werfenweng
 
 

Vakantiehuisje BelgiëBelgië
Vakantiehuisje BonaireBonaire
Vakantiehuisje CuracaoCuracao
Vakantiehuisje DuitslandDuitsland
Vakantiehuisje FrankrijkFrankrijk
Vakantiehuisje GriekenlandGriekenland
Vakantiehuisje ItaliëItalië
Vakantiehuisje KroatiëKroatië
Vakantiehuisje LuxemburgLuxemburg
Vakantiehuisje NederlandNederland
Vakantiehuisje OostenrijkOostenrijk
Burgenland
Karinthië
Niederösterreich / Wenen
Oberösterreich
Oost Tirol
Salzburgerland
Steiermark
Tirol
Vorarlberg
Vakantiehuisje PolenPolen
Vakantiehuisje PortugalPortugal
Vakantiehuisje SloveniëSlovenië
Vakantiehuisje SpanjeSpanje
Vakantiehuisje TsjechiëTsjechië
Vakantiehuisje Verenigd KoninkrijkVerenigd Koninkrijk
Vakantiehuisje ZwedenZweden
Vakantiehuisje ZwitserlandZwitserland


Vakantiehuizen: Werfenweng

Het plaatsje Werfenweng in het SalzburgerLand draagt haar eigen steentje bij aan het klimaat en wel op een heel bijzondere manier: gasten kunnen hier autovrij vakantie vieren. Werfenweng moedigt vakantiegangers aan met de trein te reizen. Bij aankomst staat er uiteraard een transfer naar de accommodatie klaar. Reist men toch met de auto dan kan deze voor de rest van het verblijf in Werfenweng blijven staan. De autosleutels worden dan bij de (...)


Bergblick - 8 Personen Werfenweng
Beoordeling 9.1/10 Beoordeling 10 Stemmen
Meer info: Vakantiehuizen  Bergblick Werfenweng
Eén van de 5 Alpine parels van Oostenrijk, het prachtige en idyllisch gelegen Werfenweng, bereikt u in slechts enkele minuten van de autobaan A10. De omgeving en de uitzichten zijn zoals u van een prachtig berglandschap verwacht: adembenemend! Op loopafstand van het centrum vind u dit prachtige appartementencomplex waarin, op het linker gedeelte (...)
Werfenblick - 8 Personen Werfenweng
Beoordeling 9.5/10 Beoordeling 8 Stemmen
Meer info: Vakantiehuizen  Werfenblick Werfenweng
In slechts enkele minuten van de autobaan A10, bereikt u één van de 5 Alpine parels van Oostenrijk, het prachtige en idyllisch gelegen Werfenweng. De omgeving en de uitzichten zijn zoals u van een prachtig berglandschap verwacht: adembenemend! Op loopafstand van het centrum vindt u dit prachtige appartementencomplex waarin, op het rechter (...)
Het prachtige en idyllisch gelegen Werfenweng, één van de 5 Alpine parels van Oostenrijk, bereikt u in slechts enkele minuten van de autobaan A10. De omgeving en de uitzichten zijn zoals u van een prachtig berglandschap verwacht: adembenemend! Op loopafstand van het centrum vind u dit prachtige appartementencomplex waarin, op het linker gedeelte (...)
Penthouse Adlerblick - 10 Personen Werfenweng
Beoordeling 9/10 Beoordeling 10 Stemmen
Meer info: Vakantiehuizen  Penthouse Adlerblick Werfenweng
Het prachtige en idyllisch gelegen Werfenweng, één van de 5 Alpine parels van Oostenrijk, bereikt u in slechts enkele minuten van de autobaan A10. De omgeving en de uitzichten zijn zoals u van een prachtig berglandschap verwacht: adembenemend! Op loopafstand van het centrum vind u dit prachtige appartementencomplex waarin, op het rechter gedeelte (...)
4 Vakantiehuizen gevonden in Werfenweng

Meer huizen in de Regio: Salzburgerland

De vakantiehuisjes van Boekingsservice: van vakantiehuisje tot vakantiehuis. Boek nu meteen online. Boekingsservice: meer dan 13.000 luxueuze vakantiehuizen.

BoekingsService.nl in coöperation with Belvilla | Jan Hooglandstraat 23  | 8121 BV Olst The Netherlands NL Email: Vakantiehuis