Home: BoekingsService Vakantiehuizen
Telefonisch reserveren Telefonisch reserveren
 
 

Vakantiehuisje BelgiëBelgië
Vakantiehuisje BonaireBonaire
Vakantiehuisje CuracaoCuracao
Vakantiehuisje DuitslandDuitsland
Vakantiehuisje FrankrijkFrankrijk
Vakantiehuisje GriekenlandGriekenland
Vakantiehuisje ItaliëItalië
Vakantiehuisje KroatiëKroatië
Vakantiehuisje LuxemburgLuxemburg
Vakantiehuisje NederlandNederland
Vakantiehuisje OostenrijkOostenrijk
Vakantiehuisje PolenPolen
Vakantiehuisje PortugalPortugal
Vakantiehuisje SloveniëSlovenië
Vakantiehuisje SpanjeSpanje
Vakantiehuisje TsjechiëTsjechië
Vakantiehuisje Verenigd KoninkrijkVerenigd Koninkrijk
Anglia
Cornwall
Cotswolds
Devon
Highlands
Kent
Derbyshire/Lancashire
Lake District
Londen
Zuid-Schotland
Midlands
Noord Wales
Sussex
Yorkshire
Zuid Wales
Vakantiehuisje ZwedenZweden
Vakantiehuisje ZwitserlandZwitserland


Vakantiehuizen: Wadebridge

Dit leuke vakantiehuis ligt in Wadebridge, heeft een comfortabel whirlpool bad en een fijne tuin. De woning heeft 1 slaapkamer en is ideaal voor een romantische vakantie met uw partner. In St Eval (4 km) brengt u een bezoekje aan de chocoladefabriek met de kinderen en kunnen zij zien hoe kaarsen worden gemaakt in de St Eval Candle Company. Bij (...)
Deze voormalige boerderij ligt in een groen landschap in Wadebridge. De woning beschikt over 2 slaapkamers met een badkamer ensuite. Ideaal voor 2 koppels. Op slechts 2 km afstand van het huis bereikt u de mooie kust en zee al. Kies ervoor om een dagje heerlijk te ontspannen op het strand met een boek, of om een mooie wandeling langs de kust (...)
Deze voormalige boerderij ligt in de mooie Engelse regio Cornwall en heeft een grote tuin. Met 3 slaapkamers is de woning ideaal voor een groot gezin. In de omgeving kunt u van het mooie Little Petherick Creek genieten (5 km) of een rustig dagje gaan vissen bij de Fishing Lakes (8 km). Ga lekker pootje baden of in de zon liggen bij de River (...)
Dit mooie vakantiehuis ligt in de prachtige regio Cornwall en heeft een warme open haard in een van de 2 slaapkamers. Voor £ 25 per verblijf mag uw huisdier hier verblijven. In het mooie Cornwall kunt u vele wandelingen en fietstochten maken door de natuur. Dit kan bijvoorbeeld bij de Little Petherick Creek (1,5 km) en bij de River Camel (4 (...)
(...)
5 Vakantiehuizen gevonden in Wadebridge

Meer huizen in de Regio: Cornwall

De vakantiehuisjes van Boekingsservice: van vakantiehuisje tot vakantiehuis. Boek nu meteen online. Boekingsservice: meer dan 13.000 luxueuze vakantiehuizen.

BoekingsService.nl in coöperation with Belvilla | Jan Hooglandstraat 23  | 8121 BV Olst The Netherlands NL Email: Vakantiehuis