Home: BoekingsService Vakantiehuizen
Telefonisch reserveren Telefonisch reserveren
 Vakantiehuis > Portugal > Vila flor
 

Vakantiehuisje PortugalPortugal
Alentejo
Algarve
Centraal Portugal
Lissabon
Madeira
Porto en Noord

Vakantiehuisje ZwitserlandZoeken
Share |


Vakantiehuizen: Vila flor

Grote foto's Vakantiehuisje Casa do Vale Vila Flor) Casa do Vale - 3 Personen Vila flor
Beoordeling Cijfer: 9.1/10 Beoordeling Stemmen 11
Meer info: Vakantiehuisje  Casa do Vale is een vrijstaande vakantiewoning op een rustige plek op het landgoed voor maximaal drie personen. Vanaf het privé terras, de woon- en slaapkamer heeft u een weids uitzicht over de vallei (vale) waarin de quinta ligt. Via de voordeur komt u direct binnen in de ruime, lichte woonkamer met toegang tot het terras. Direct naast de (...)

Prijzen: Hele Week vanaf: €431 - €525 ....»
Geen huisdieren
Grote foto's Vakantiehuisje Casa do Curral Vila Flor) Casa do Curral - 4 Personen Vila flor
Beoordeling Cijfer: 8.3/10 Beoordeling Stemmen 9
Meer info: Vakantiehuisje  Casa do Curral is één van drie geschakelde woningen voor 4 personen op het landgoed. De vakantiewoning bevindt zich op een mooie rustige plek met veel privacy. Via het tuinhek komt u op uw ruime, beschutte privé terras met olijfboom. De voordeur geeft direct toegang tot de woonkamer waaraan de twee slaapkamers grenzen die uitkijken op het terras. (...)

Prijzen: Hele Week vanaf: €441 - €618 ....»
Geen huisdieren
Grote foto's Vakantiehuisje Casa do Caseiro Vila Flor) Casa do Caseiro - 4 Personen Vila flor
Beoordeling Cijfer: 8.1/10 Beoordeling Stemmen 11
Meer info: Vakantiehuisje  Casa do Caseiro is de middelste van de drie geschakelde vakantiewoningen op het landgoed en is geschikt voor maximaal 4 personen. Vroeger was dit het huis van de conciërge (caseiro) waaraan het zijn naam dankt. Via het omheinde terras komt u de woning binnen. Aan de ruime zitkamer grenzen twee slaapkamers, één met tweepersoons bed en de ander met (...)

Prijzen: Hele Week vanaf: €441 - €618 ....»
Geen huisdieren
Grote foto's Vakantiehuisje Casa do Alambique Vila Flor) Casa do Alambique - 4 Personen Vila flor
Beoordeling Cijfer: 9.3/10 Beoordeling Stemmen 8
Meer info: Vakantiehuisje  Casa do Alambique bevindt zich op een mooie rustige plek op het landgoed. Het is één van de drie geschakelde vakantiewoningen die de quinta telt en is geschikt voor maximaal 4 personen. Via het omheinde privé terras waar u heerlijk buiten kunt eten en van de zon genieten, komt u de woning binnen. De zitkamer is ruim en licht. Vanuit de achter de (...)

Prijzen: Hele Week vanaf: €497 - €693 ....»
Geen huisdieren
Grote foto's Vakantiehuisje Casa da Capela Vila Flor) Casa da Capela - 6 Personen Vila flor
Beoordeling Cijfer: 8.7/10 Beoordeling Stemmen 14
Meer info: Vakantiehuisje  Casa da Capela is één van de twee vrijstaande huizen op de quinta en dankt zijn naam aan de familiekapel die naast het huis ligt. Het is de grootste vakantiewoning van het landgoed en is geschikt voor maximaal 6 personen. Aan de voorzijde ligt een terras met uitzicht op de prachtige tuin met oude moerbei bomen. Via de voordeur komt u direct binnen (...)

Prijzen: Hele Week vanaf: €599 - €852 ....»
Geen huisdieren
5 Vakantiehuizen gevonden in Vila flor

Meer huizen in de Regio: Porto en Noord

De vakantiehuisjes van Boekingsservice: van vakantiehuisje tot vakantiehuis. Boek nu meteen online. Boekingsservice: meer dan 13.000 luxueuze vakantiehuizen.

BoekingsService.nl in coöperation with Belvilla | Jan Hooglandstraat 23  | 8121 BV Olst The Netherlands Email: Vakantiehuis