Home: BoekingsService Vakantiehuizen
Telefonisch reserveren Telefonisch reserveren
 Vakantiehuis > België > Vielsalm
 
 

Vakantiehuisje BelgiëBelgië
Antwerpen
Brabant
Ardennen, Henegouwen
Belgisch Limburg
Ardennen, Luik
Ardennen, Luxemburg
Ardennen, Namen
Oost-Vlaanderen
West-Vlaanderen
Vakantiehuisje BonaireBonaire
Vakantiehuisje CuracaoCuracao
Vakantiehuisje DuitslandDuitsland
Vakantiehuisje FrankrijkFrankrijk
Vakantiehuisje GriekenlandGriekenland
Vakantiehuisje ItaliëItalië
Vakantiehuisje KroatiëKroatië
Vakantiehuisje LuxemburgLuxemburg
Vakantiehuisje NederlandNederland
Vakantiehuisje OostenrijkOostenrijk
Vakantiehuisje PolenPolen
Vakantiehuisje PortugalPortugal
Vakantiehuisje SloveniëSlovenië
Vakantiehuisje SpanjeSpanje
Vakantiehuisje TsjechiëTsjechië
Vakantiehuisje Verenigd KoninkrijkVerenigd Koninkrijk
Vakantiehuisje ZwedenZweden
Vakantiehuisje ZwitserlandZwitserland


Vakantiehuizen: Vielsalm

Vielsalm is een Belgische plaats en tevens gemeente gelegen in de provincie Luxemburg (Provincie). De gemeente Vielsalm omvat een groot gebied en de gemeente grenst dan ook aan vele andere gemeentes zoals onder andere enkele gemeentes van de provincie Luik. Vielsalm ligt in de Hoge Ardennen. In de winter trekt Vielsalm veel toeristen vanwege de geweldige wintersportmogelijkheden. En in de zomer worden er in Vielsalm de zogenaamde (...)


Mess des Officiers - 23 Personen Vielsalm
Beoordeling 9.1/10 Beoordeling 24 Stemmen
Meer info: Vakantiehuizen  Mess des Officiers Vielsalm
Deze luxe woning is een groepsaccomodatie in het centrum van de stad, maar heeft ook alle rust en privacy. Vroeger was dit het verblijf van de officieren van de Chasseurs Ardennais. Alleen waar nodig is het gebouw gemoderniseerd. Zo hebben alle slaapkamers een moderne privébadkamer. De woning is niet alleen geschikt voor families en (...)
Les Doyards 3 - 4 Personen Vielsalm
Beoordeling 6.3/10 Beoordeling 44 Stemmen
Meer info: Vakantiehuizen  Les Doyards 3 Vielsalm
Dit verzorgde appartement van 28 m ligt in het vakantiedorp "Les Doyards". Het appartement heeft een balkon met uitzicht op het meer of de piramide. Vanuit uw vakantiewoning bent u zo in het plaatsje Vielsalm. U kunt deelnemen aan de activiteiten in het park, maar natuurlijk ook lekker luieren op uw balkon en genieten van het mooie uitzicht. Het (...)
Les Doyards 2 - 6 Personen Vielsalm
Beoordeling 6.6/10 Beoordeling 36 Stemmen
Meer info: Vakantiehuizen  Les Doyards 2 Vielsalm
Dit verzorgde appartement van 56 m ligt in het vakantiepark "Les Doyards". Vanuit uw balkon hebt u een prachtig uitzicht over het meer of over de piramide. Het huisje heeft een royale woonkamer en 2 slaapkamers, waarvan er één bereikbaar is via de badkamer. Vanuit uw vakantiewoning bent u zo in het plaatsje Vielsalm. U kunt natuurlijk deelnemen (...)
Les Doyards 5 - 8 Personen Vielsalm
Beoordeling 8.5/10 Beoordeling 2 Stemmen
Meer info: Vakantiehuizen  Les Doyards 5 Vielsalm
Op Vakantiepark Les Doyards zijn twee types 8-pers. geschakelde vakantiehuizen te boeken. Ze worden alleen van het meer (geen zwemwater!) gescheiden door een weggetje en een groenstrook. Het centrum van Vielsalm is hiervandaan te voet in ca. 5 minuten goed te bereiken. Zo is er een in 2018 volledig vernieuwd trendy ingericht 8-pers. vakantiehuis (...)
Les Cherbins - 4 Personen Vielsalm
Beoordeling 9.3/10 Beoordeling 35 Stemmen
Meer info: Vakantiehuizen  Les Cherbins Vielsalm
Dit mooie appartement ligt in Vielsalm, in België. Er zijn 2 slaapkamers die aan 4 personen een slaapplek bieden. De accommodatie is zeer geschikt voor een vakantie met het gezin. Vanuit het appartement heeft u een prachtig uitzicht op Vielsalm en zijn meer. Het huis is een ideale uitvalsbasis voor wandelingen in de streek en het bevindt zich (...)
Les Doyards 1 - 8 Personen Vielsalm
Beoordeling 6.8/10 Beoordeling 5 Stemmen
Meer info: Vakantiehuizen  Les Doyards 1 Vielsalm
Op Vakantiepark Les Doyards zijn twee types 8-pers. geschakelde vakantiehuizen te boeken. Ze worden alleen van het meer (geen zwemwater!) gescheiden door een weggetje en een groenstrook. Het centrum van Vielsalm is hiervandaan te voet in ca. 5 minuten goed te bereiken. Zo is er een in 2018 volledig vernieuwd trendy ingericht 8-pers. vakantiehuis (...)
23 Vakantiehuizen gevonden in Vielsalm

1 2 3 4 Volgende >>

Pagina 1 van 4

Meer huizen in de Regio: Antwerpen

De vakantiehuisjes van Boekingsservice: van vakantiehuisje tot vakantiehuis. Boek nu meteen online. Boekingsservice: meer dan 13.000 luxueuze vakantiehuizen.

BoekingsService.nl in coöperation with Belvilla | Jan Hooglandstraat 23  | 8121 BV Olst The Netherlands NL Email: Vakantiehuis