Home: BoekingsService Vakantiehuizen
Telefonisch reserveren Telefonisch reserveren
 Vakantiehuis > Italië > Termini imerese
 
 

Vakantiehuisje BelgiëBelgië
Vakantiehuisje BonaireBonaire
Vakantiehuisje CuracaoCuracao
Vakantiehuisje DuitslandDuitsland
Vakantiehuisje FrankrijkFrankrijk
Vakantiehuisje GriekenlandGriekenland
Vakantiehuisje ItaliëItalië
Abruzzen/Molise
Aostadal
Apulië
Calabrië/Basilicata
Trentino/Dolomieten
Emilia-Romagna
Friuli-Venezia Giulia
Italiaanse Meren
Ligurië
Le Marche
Campanië/Napels
Lazio/Rome
Sardinië
Sicilië
Toscane/Elba
Umbrië
Piemonte
Veneto/Venetië
Vakantiehuisje KroatiëKroatië
Vakantiehuisje LuxemburgLuxemburg
Vakantiehuisje NederlandNederland
Vakantiehuisje OostenrijkOostenrijk
Vakantiehuisje PolenPolen
Vakantiehuisje PortugalPortugal
Vakantiehuisje SloveniëSlovenië
Vakantiehuisje SpanjeSpanje
Vakantiehuisje TsjechiëTsjechië
Vakantiehuisje Verenigd KoninkrijkVerenigd Koninkrijk
Vakantiehuisje ZwedenZweden
Vakantiehuisje ZwitserlandZwitserland


Vakantiehuizen: Termini imerese

Het geweldige Giardino di Clara ligt in Termini Imerese en is voorzien van een tuin en airconditioning. Met dank aan 2 comfortabele slaapkamers is dit een geschikte keuze voor zonvakanties met het gezin. Het leuke vakantiehuis ligt op 11 km van Cerda. De zee ligt op een steenworp afstand van de accommodatie en je kunt je dag spenderen met (...)
Il Giardino di Clara ligt in Termini Imerese en is voorzien van een tuin en airconditioning. Met dank aan 2 comfortabele slaapkamers is dit een geschikte keuze voor zonvakanties met het gezin. Het leuke vakantiehuis ligt op 11 km van Cerda. De zee ligt op een steenworp afstand van de accommodatie en je kunt je dag spenderen met heerlijke (...)
Il Giardino di Clara ligt in Termini Imerese en is voorzien van een tuin en airconditioning. Met dank aan 2 comfortabele slaapkamers en een slaapbank voor 2 in de woonkamer is dit een geschikte keuze voor zonvakanties met het gezin. Het leuke vakantiehuis ligt op 11 km van Cerda. De zee ligt op een steenworp afstand van de accommodatie en je kunt (...)
Het gezellige Giardino di Clara ligt in Termini Imerese en is voorzien van een tuin en airconditioning. Met dank aan 2 comfortabele slaapkamers en een slaapbank voor 2 in de woonkamer is dit een geschikte keuze voor zonvakanties met het gezin. Het leuke vakantiehuis ligt op 11 km van Cerda. De zee ligt op een steenworp afstand van de accommodatie (...)
4 Vakantiehuizen gevonden in Termini imerese

Meer huizen in de Regio: Sicilië

De vakantiehuisjes van Boekingsservice: van vakantiehuisje tot vakantiehuis. Boek nu meteen online. Boekingsservice: meer dan 13.000 luxueuze vakantiehuizen.

BoekingsService.nl in coöperation with Belvilla | Jan Hooglandstraat 23  | 8121 BV Olst The Netherlands NL Email: Vakantiehuis