Home: BoekingsService Vakantiehuizen
Telefonisch reserveren Telefonisch reserveren
 
 

Vakantiehuisje BelgiëBelgië
Vakantiehuisje BonaireBonaire
Vakantiehuisje CuracaoCuracao
Vakantiehuisje DuitslandDuitsland
Cuxland
Allgäu
Baden-Württemberg
Beieren
Bodensee
Berlijn/Brandenburg
Duitse Alpen
Eifel
Harz
Hessen
Hunsrück
Lüneburger Heide
Mecklenburg-Vorpommern
Moezel
Niedersaksen
Noordrijn-Westfalen
Nordsee
Ostsee
Rijnland-Pfalz/Saarland
Saksen-Anhalt
Saksen
Sauerland
Zwarte Woud
Teutoburgerwoud
Thüringen
Weserbergland
Westerwald
Vakantiehuisje FrankrijkFrankrijk
Vakantiehuisje GriekenlandGriekenland
Vakantiehuisje ItaliëItalië
Vakantiehuisje KroatiëKroatië
Vakantiehuisje LuxemburgLuxemburg
Vakantiehuisje NederlandNederland
Vakantiehuisje OostenrijkOostenrijk
Vakantiehuisje PolenPolen
Vakantiehuisje PortugalPortugal
Vakantiehuisje SloveniëSlovenië
Vakantiehuisje SpanjeSpanje
Vakantiehuisje TsjechiëTsjechië
Vakantiehuisje Verenigd KoninkrijkVerenigd Koninkrijk
Vakantiehuisje ZwedenZweden
Vakantiehuisje ZwitserlandZwitserland


Vakantiehuizen: Saal

Idyllisch en rustig - op een nauwelijks bereisde doodlopende weg is het kleine, uitnodigende Hofanlage.Sie biedt 5 appartementen, die zijn geplaatst rond een tuin met een vuurplaats. De woon- en eetkamer op de begane grond met moderne keuken van ruim 49 m² Het tweepersoonsbed is optisch gescheiden in een nis In de tuin zijn veel plekken om te (...)
Idyllisch en rustig - op een nauwelijks bereisde doodlopende weg is het kleine, uitnodigende Hofanlage.Sie biedt 5 appartementen, die zijn geplaatst rond een tuin met een vuurplaats. Dit appartement heeft een ruime woon- en eetkamer en het slaapgedeelte met een tweepersoonsbed bevindt zich aan de achterkant van het appartement. Vanaf hier kom je (...)
Idyllisch en rustig - op een nauwelijks bereisde doodlopende weg is het kleine, uitnodigende Hofanlage.Sie biedt 5 appartementen, die zijn geplaatst rond een tuin met een vuurplaats. De familie van de eigenaar woont ook op het terrein en zorgt voor de gasten vanaf de eerste minuut.In de tuin zijn er veel plekken om te blijven hangen, ontbijt, (...)
Idyllisch en rustig - op een nauwelijks bereisde doodlopende weg is het kleine, uitnodigende Hofanlage.Sie biedt 5 appartementen, die zijn geplaatst rond een tuin met een vuurplaats. De woon- en eetkamer op de begane grond met moderne keuken en gasten - WC.Über een brede trap leidt naar boven. Er zijn de badkamer en 2 slaapkamers. Nachschrägen en (...)
Dit appartement, aan de voet van het schiereiland Fischland-Darß maakt indruk met een ruime woon- en eetkamer met volledig ingerichte keuken. De ouderslaapkamer met balkondeur naar de tuin bevindt zich aan de achterkant van het appartement. De kinderkamer is uitgerust met een stapelbed en een eenpersoonsbed. Dit kan ook uitschuiven naar een (...)
Idyllisch en rustig - op een nauwelijks bereisde doodlopende weg buiten het dorp Saal is het schilderachtige Ferienhof.Der Saaler Bodden ligt op ongeveer 2 km afstand. Of het nu gaat om zeilen, surfen, kitesurfen, fietsen of wandelen - er zijn veel manieren om van dit prachtige landschap te genieten. Een goed ontwikkeld netwerk van fietspaden (...)
6 Vakantiehuizen gevonden in Saal

Meer huizen in de Regio: Ostsee

De vakantiehuisjes van Boekingsservice: van vakantiehuisje tot vakantiehuis. Boek nu meteen online. Boekingsservice: meer dan 13.000 luxueuze vakantiehuizen.

BoekingsService.nl in coöperation with Belvilla | Jan Hooglandstraat 23  | 8121 BV Olst The Netherlands NL Email: Vakantiehuis