Home: BoekingsService Vakantiehuizen
Telefonisch reserveren Telefonisch reserveren
 Vakantiehuis > België > Robertville
 
 

Vakantiehuisje BelgiëBelgië
Antwerpen
Brabant
Ardennen, Henegouwen
Belgisch Limburg
Ardennen, Luik
Ardennen, Luxemburg
Ardennen, Namen
Oost-Vlaanderen
West-Vlaanderen
Vakantiehuisje BonaireBonaire
Vakantiehuisje CuracaoCuracao
Vakantiehuisje DuitslandDuitsland
Vakantiehuisje FrankrijkFrankrijk
Vakantiehuisje GriekenlandGriekenland
Vakantiehuisje ItaliëItalië
Vakantiehuisje KroatiëKroatië
Vakantiehuisje LuxemburgLuxemburg
Vakantiehuisje NederlandNederland
Vakantiehuisje OostenrijkOostenrijk
Vakantiehuisje PolenPolen
Vakantiehuisje PortugalPortugal
Vakantiehuisje SloveniëSlovenië
Vakantiehuisje SpanjeSpanje
Vakantiehuisje TsjechiëTsjechië
Vakantiehuisje Verenigd KoninkrijkVerenigd Koninkrijk
Vakantiehuisje ZwedenZweden
Vakantiehuisje ZwitserlandZwitserland


Vakantiehuizen: Robertville

Kasteel van Reinhardstein, gebouwd door Reinhard van Waimes (1354). Vazal van de graaf van Luxemburg. Gedurende de Franse bezetting (1799) werd de burcht verkocht aan een man, die er een steengroeve van maakte. Sinds 1965 werd het kasteel door de nieuwe eigenaars heropgebouwd. Stuwdam op de Warche (1925-1929), voorde hydroeIektrische centrale van Bévercé en voor de drinkwatervoorziening van Malmedy. (...)


Koetshuis Studio - 3 Personen Robertville
Beoordeling 8.3/10 Beoordeling 14 Stemmen
Meer info: Vakantiehuizen  Koetshuis Studio Robertville
Vroeger was dit een plaats waar koetsiers een maaltijd en een bed voor de nacht kregen. Eigenlijk heeft het die functie nog steeds - hoewel de koetsiers nu vakantiegangers zijn en ze doorgaans wat langer blijven. Een deel van het oude koetshuis, gebouwd in 1738, is een groepswoning annex hotel geworden, een ander deel bestaat uit drie (...)
Een knusse, gezellige cottage in Waimes in de Ardennen. De woning heeft een houten inrichting en beschikt over 2 slaapkamers. Er kunnen 4 personen overnachten: perfect voor een gezin dat samen op vakantie wil. Via de aangelegde fietsroute (het Ravel-circuit) kunt u Malmédy, Saint Vith en Sourbrodt per fiets bereiken. Zowel in de zomer als in de (...)
Koetshuis Appartement - 5 Personen Robertville
Beoordeling 8.3/10 Beoordeling 18 Stemmen
Meer info: Vakantiehuizen  Koetshuis Appartement Robertville
Lang geleden was dit een plaats waar koetsiers een maaltijd en een bed voor de nacht kregen. En eigenlijk heeft het die functie nog steeds, hoewel de koetsiers tegenwoordig vakantiegangers zijn en ze doorgaans wat langer blijven. Een deel van het oude koetshuis, gebouwd in 1738, is een groepswoning annex hotel geworden, een ander deel bestaat uit (...)
Koetshuis Loft - 6 Personen Robertville
Beoordeling 7.7/10 Beoordeling 14 Stemmen
Meer info: Vakantiehuizen  Koetshuis Loft Robertville
Vroeger was dit een plaats waar koetsiers een maaltijd en een bed voor de nacht kregen. Eigenlijk heeft het die functie nog steeds - hoewel de koetsiers nu vakantiegangers zijn en ze doorgaans wat langer blijven. Een deel van het oude koetshuis, gebouwd in 1738, is een groepswoning annex hotel geworden, een ander deel bestaat uit drie (...)
La Cadène - 5 Personen Robertville
Beoordeling 8.2/10 Beoordeling 46 Stemmen
Meer info: Vakantiehuizen  La Cadène Robertville
Dit leuke vakantiehuis is gelegen in Waimes, Ardennen. De woning heeft 2 slaapkamers en is geschikt voor 5 personen, ideaal voor een gezin. Het huisdiervriendelijke huis beschikt over een terras, parking en fietsenberging. Het strand van het meer van Robertville ligt op slechts 400 m. Maar u kunt ook prachtige wandelingen maken. In Robertville (...)
La Terrasse du Lac - 4 Personen Robertville
Beoordeling 8.7/10 Beoordeling 105 Stemmen
Meer info: Vakantiehuizen  La Terrasse du Lac Robertville
Een goed verzorgd appartement op een uitstekende locatie aan het meer van Robertville. Het huis bevindt zich op de 1e etage en heeft een adembenemend uitzicht. Het is zeer geschikt voor gezinnen en families. De ruime woonkamer beschikt over een open haard, die ook als barbecue kan worden gebruikt. De 2 slaapkamers bieden plaats aan 4 personen. (...)
14 Vakantiehuizen gevonden in Robertville

1 2 3 Volgende >>

Pagina 1 van 3

Meer huizen in de Regio: Ardennen, Luik

De vakantiehuisjes van Boekingsservice: van vakantiehuisje tot vakantiehuis. Boek nu meteen online. Boekingsservice: meer dan 13.000 luxueuze vakantiehuizen.

BoekingsService.nl in coöperation with Belvilla | Jan Hooglandstraat 23  | 8121 BV Olst The Netherlands NL Email: Vakantiehuis