Home: BoekingsService Vakantiehuizen
Telefonisch reserveren Telefonisch reserveren
 Vakantiehuis > Italië > Popiglio
 
 

Vakantiehuisje BelgiëBelgië
Vakantiehuisje BonaireBonaire
Vakantiehuisje CuracaoCuracao
Vakantiehuisje DuitslandDuitsland
Vakantiehuisje FrankrijkFrankrijk
Vakantiehuisje GriekenlandGriekenland
Vakantiehuisje ItaliëItalië
Abruzzen/Molise
Aostadal
Apulië
Calabrië/Basilicata
Trentino/Dolomieten
Emilia-Romagna
Friuli-Venezia Giulia
Italiaanse Meren
Ligurië
Le Marche
Campanië/Napels
Lazio/Rome
Sardinië
Sicilië
Toscane/Elba
Umbrië
Piemonte
Veneto/Venetië
Vakantiehuisje KroatiëKroatië
Vakantiehuisje LuxemburgLuxemburg
Vakantiehuisje NederlandNederland
Vakantiehuisje OostenrijkOostenrijk
Vakantiehuisje PolenPolen
Vakantiehuisje PortugalPortugal
Vakantiehuisje SloveniëSlovenië
Vakantiehuisje SpanjeSpanje
Vakantiehuisje TsjechiëTsjechië
Vakantiehuisje Verenigd KoninkrijkVerenigd Koninkrijk
Vakantiehuisje ZwedenZweden
Vakantiehuisje ZwitserlandZwitserland


Vakantiehuizen: Popiglio

La Violetta - 3 Personen Popiglio
Beoordeling 9/10 Beoordeling 5 Stemmen
Meer info: Vakantiehuizen  La Violetta Popiglio
Deze woning in Popiglio bestaat uit 4 appartementen, die ook samen als één geheel kunnen worden geboekt, en een vrijstaande woning die zich op hetzelfde terrein bevindt. Je kunt in dit appartement genieten van een nog ongerept stukje Toscane. Met 2 slaapkamers biedt het comfortabel plaats aan 6 personen. Ideaal voor gezinsvakanties. Je verblijft (...)
Deze woning in Popiglio bestaat uit 4 appartementen, die ook samen als één geheel kunnen worden geboekt, en een vrijstaande woning die zich op hetzelfde terrein bevindt. Je kunt in dit appartement genieten van een nog ongerept stukje Toscane. Met 2 slaapkamers biedt het comfortabel plaats aan 3 personen. Ideaal voor kleine gezinnen. Je verblijft (...)
La Viola - 4 Personen Popiglio
Beoordeling 8.5/10 Beoordeling 2 Stemmen
Meer info: Vakantiehuizen  La Viola Popiglio
Deze woning in Popiglio bestaat uit 4 appartementen, die ook samen als één geheel kunnen worden geboekt, en een vrijstaande woning die zich op hetzelfde terrein bevindt. Je kunt in dit appartement genieten van een nog ongerept stukje Toscane. Met 2 slaapkamers biedt het comfortabel plaats aan een gezin. Je verblijft in de Apennijnen, op 400 m (...)
I Girasoli - 6 Personen Popiglio
Beoordeling 9.5/10 Beoordeling 2 Stemmen
Meer info: Vakantiehuizen  I Girasoli Popiglio
Deze woning in Popiglio bestaat uit 4 appartementen, die ook samen als één geheel kunnen worden geboekt, en een vrijstaande woning die zich op hetzelfde terrein bevindt. Je kunt in dit appartement genieten van een nog ongerept stukje Toscane. Met 2 slaapkamers biedt het comfortabel plaats aan 6 personen. Ideaal voor gezinsvakanties. Je verblijft (...)
Dit sfeervolle vakantiehuis staat op een terrein met 4 appartementen in Popiglio. Je kunt er genieten van een nog ongerept stukje Toscane. Met 2 slaapkamers biedt het comfortabel plaats aan 4 personen. Ideaal voor kleine gezinnen. Je verblijft in de Apennijnen, op 400 m hoogte, omringd door bergentoppen tot wel 2000 m. In de omgeving vind je (...)
Barbaras - 15 Personen Popiglio
Beoordeling 8.3/10 Beoordeling 4 Stemmen
Meer info: Vakantiehuizen  Barbaras Popiglio
Deze woning in Popiglio bestaat uit 4 appartementen, die ook samen als één geheel kunnen worden geboekt. In totaal zijn er 7 slaapkamers die comfortabel plaats bieden aan 15 personen. Op hetzelfde terrein bevindt zich een vrijstaande woning (IT-52018-01) die je tegelijk kunt boeken, mits beschikbaar. De accommodatie is ideaal voor (...)
6 Vakantiehuizen gevonden in Popiglio

Meer huizen in de Regio: Toscane/Elba

De vakantiehuisjes van Boekingsservice: van vakantiehuisje tot vakantiehuis. Boek nu meteen online. Boekingsservice: meer dan 13.000 luxueuze vakantiehuizen.

BoekingsService.nl in coöperation with Belvilla | Jan Hooglandstraat 23  | 8121 BV Olst The Netherlands NL Email: Vakantiehuis