Home: BoekingsService Vakantiehuizen
Telefonisch reserveren Telefonisch reserveren
 Vakantiehuis > Italië > Polpenazze del garda
 
 

Vakantiehuisje BelgiëBelgië
Vakantiehuisje BonaireBonaire
Vakantiehuisje CuracaoCuracao
Vakantiehuisje DuitslandDuitsland
Vakantiehuisje FrankrijkFrankrijk
Vakantiehuisje GriekenlandGriekenland
Vakantiehuisje ItaliëItalië
Abruzzen/Molise
Aostadal
Apulië
Calabrië/Basilicata
Trentino/Dolomieten
Emilia-Romagna
Friuli-Venezia Giulia
Italiaanse Meren
Ligurië
Le Marche
Campanië/Napels
Lazio/Rome
Sardinië
Sicilië
Toscane/Elba
Umbrië
Piemonte
Veneto/Venetië
Vakantiehuisje KroatiëKroatië
Vakantiehuisje LuxemburgLuxemburg
Vakantiehuisje NederlandNederland
Vakantiehuisje OostenrijkOostenrijk
Vakantiehuisje PolenPolen
Vakantiehuisje PortugalPortugal
Vakantiehuisje SloveniëSlovenië
Vakantiehuisje SpanjeSpanje
Vakantiehuisje TsjechiëTsjechië
Vakantiehuisje Verenigd KoninkrijkVerenigd Koninkrijk
Vakantiehuisje ZwedenZweden
Vakantiehuisje ZwitserlandZwitserland


Vakantiehuizen: Polpenazze del garda

Deze vakantievilla in een residence in Polpenazze del Garde heeft 2 slaapkamers en is geschikt voor een gezin. Samen met de andere woningen deelt u het zwembad en de ruime tuin.. Het complex wordt omgeven door een groen park en ligt naast de golfbaan. Deze woning is dus ideaal voor golfliefhebbers! Als u een dagje niet wil golfen is er ook veel (...)
Green Undici - 5 Personen Polpenazze del garda
Beoordeling 7.5/10 Beoordeling 2 Stemmen
Meer info: Vakantiehuizen  Green Undici Polpenazze del Garda
Dit vakantievilla in Polpenazze del Garde met 2 slaapkamers is geschikt voor een gezin. De woning ligt op een complex met meerdere vakantiewoningen waarmee u het zwembad deelt. Het complex wordt omgeven door een groen park en ligt naast de golfbaan. Deze woning is dus ideaal voor golfliefhebbers! Als u een dagje niet wil golfen is er keus zat! (...)
Dit vakantiehuis in Polpenazze del Garda met 2 slaapkamers is geschikt voor een gezin. Gelegen op een mooie residence aan de zuidoostoever van het Gardameer omringd door een groot groen park, met de beschikking over een groot zwembad en grenzend aan de golfbaan Garda Golf. De residence bestaat uit een vijftigtal vakantiewoningen en ligt op slechts (...)
Dit appartement in Polpenazze del Garda met 3 slaapkamers is geschikt voor een gezin. Onderedeel van een residence aan de zuisoostoever van het Gardameer omringd door een groot groen park. De residence heeft onder andere een groot zwembad en grenst aan de golfbaan genaamd Garda Golf. Bij het appartement zit een fijn balkon met uitzicht op het (...)
Dit vakantiehuis in Polpenazze del Garda met 3 slaapkamers is geschikt voor een groot gezin. Het vakantiehuis is gelegen op een residence aan de zuidoostoever van het Gardameer en wordt omringd door een groen park. U deelt het zwembad met de andere gasten en zit pal naast de golfbaan. Dit maakt deze woning ideaal voor golfliefhebbers die een (...)
Deze vakantiewoning in Polpenazze del Garda met 2 slaapkamers is ideaal voor een gezin. De woning is gelegen op een residence welke bestaat uit een vijftigtal vakantiewoningen. De residence wordt omgeven door een groen park en ligt naast de golfbaan. Als u een dagje wat anders wilt dan golfen kunt u aan het gezamenlijke zwembad liggen of er op (...)
6 Vakantiehuizen gevonden in Polpenazze del garda

Meer huizen in de Regio: Italiaanse Meren

De vakantiehuisjes van Boekingsservice: van vakantiehuisje tot vakantiehuis. Boek nu meteen online. Boekingsservice: meer dan 13.000 luxueuze vakantiehuizen.

BoekingsService.nl in coöperation with Belvilla | Jan Hooglandstraat 23  | 8121 BV Olst The Netherlands NL Email: Vakantiehuis