Home: BoekingsService Vakantiehuizen
Telefonisch reserveren Telefonisch reserveren
 
 

Vakantiehuisje BelgiëBelgië
Vakantiehuisje BonaireBonaire
Vakantiehuisje CuracaoCuracao
Vakantiehuisje DuitslandDuitsland
Vakantiehuisje FrankrijkFrankrijk
Vakantiehuisje GriekenlandGriekenland
Vakantiehuisje ItaliëItalië
Vakantiehuisje KroatiëKroatië
Vakantiehuisje LuxemburgLuxemburg
Vakantiehuisje NederlandNederland
Vakantiehuisje OostenrijkOostenrijk
Vakantiehuisje PolenPolen
Vakantiehuisje PortugalPortugal
Vakantiehuisje SloveniëSlovenië
Vakantiehuisje SpanjeSpanje
Vakantiehuisje TsjechiëTsjechië
Vakantiehuisje Verenigd KoninkrijkVerenigd Koninkrijk
Anglia
Cornwall
Cotswolds
Devon
Highlands
Kent
Derbyshire/Lancashire
Lake District
Londen
Zuid-Schotland
Midlands
Noord Wales
Sussex
Yorkshire
Zuid Wales
Vakantiehuisje ZwedenZweden
Vakantiehuisje ZwitserlandZwitserland


Vakantiehuizen: Plymouth

Dit comfortabele vakantiehuis ligt in Plymouth, op korte afstand van Plymouth Hoe, en biedt accommodatie met een terras, gratis WiFi en een 24-uursreceptie. Met 4 slaapkamers is het een interessante optie voor grote gezinnen. Plymouth Pavilions ligt op 3,5 km van het vakantiehuis en de Kathedraal van St. Mary en St Boniface ligt op 3,9 km van de (...)
The Boat House ligt in Plymouth, op 3,2 km van Plymouth Hoe. Het biedt een patio, een tuin en gratis WiFi. Dankzij 2 slaapkamers en een vouwbed in de woonkamer kunnen er 6 gasten verblijven. Ideaal voor gezinnen. De accommodatie ligt op 1,2 km van het voetbalstadion Plymouth Argyle Home Park en op 2,1 km van de universiteit van Plymouth. Plymouth (...)
Chittleburn Lodge ligt in Plymouth, op korte afstand van de Plymouth Pavilions en Plymouth Hoe. In dit fijne appartement kun je gratis gebruikmaken van de WiFi. Er is 1 slaapkamer en het verblijf kan maximaal 3 gasten accommoderen, wat het ideaal maakt voor een klein gezin of een stel. Plymouth University ligt op korte afstand van Chittleburn (...)
Durnford Studio ligt in Plymouth, op korte afstand van de Plymouth Pavilions en Plymouth Hoe. In dit appartement kun je gratis gebruikmaken van de WiFi. Er zijn 2 slaapkamers en het verblijf kan maximaal 6 gasten accommoderen, wat het ideaal maakt voor gezinnen. Plymouth University ligt op korte afstand van Durnford Studio en je kunt een (...)
Stonehouse Apartment ligt in Plymouth, op 700 m van de Plymouth Pavilions. Plymouth Hoe ligt op 1,5 km afstand. In dit appartement op de benedenverdieping kun je gratis gebruikmaken van de WiFi. Er zijn 2 slaapkamers en het verblijf kan maximaal 6 gasten accommoderen, wat het ideaal maakt voor gezinnen. Plymouth University ligt op 1,5 km van (...)
Sussex Place ligt in Plymouth, op korte afstand van de Plymouth Pavilions en Plymouth Hoe. In dit fijne appartement kun je gratis gebruikmaken van de WiFi. Er zijn 5 slaapkamers en het verblijf kan maximaal 10 gasten accommoderen, wat het ideaal maakt voor 2 gezinnen. Plymouth University ligt op korte afstand van Sussex Place en je kunt een (...)
7 Vakantiehuizen gevonden in Plymouth

1 2 Volgende >>

Pagina 1 van 2

Meer huizen in de Regio: Devon

De vakantiehuisjes van Boekingsservice: van vakantiehuisje tot vakantiehuis. Boek nu meteen online. Boekingsservice: meer dan 13.000 luxueuze vakantiehuizen.

BoekingsService.nl in coöperation with Belvilla | Jan Hooglandstraat 23  | 8121 BV Olst The Netherlands NL Email: Vakantiehuis