Home: BoekingsService Vakantiehuizen
Telefonisch reserveren Telefonisch reserveren
 Vakantiehuis > Italië > Pisogne
 
 

Vakantiehuisje BelgiëBelgië
Vakantiehuisje BonaireBonaire
Vakantiehuisje CuracaoCuracao
Vakantiehuisje DuitslandDuitsland
Vakantiehuisje FrankrijkFrankrijk
Vakantiehuisje GriekenlandGriekenland
Vakantiehuisje ItaliëItalië
Abruzzen/Molise
Aostadal
Apulië
Calabrië/Basilicata
Trentino/Dolomieten
Emilia-Romagna
Friuli-Venezia Giulia
Italiaanse Meren
Ligurië
Le Marche
Campanië/Napels
Lazio/Rome
Sardinië
Sicilië
Toscane/Elba
Umbrië
Piemonte
Veneto/Venetië
Vakantiehuisje KroatiëKroatië
Vakantiehuisje LuxemburgLuxemburg
Vakantiehuisje NederlandNederland
Vakantiehuisje OostenrijkOostenrijk
Vakantiehuisje PolenPolen
Vakantiehuisje PortugalPortugal
Vakantiehuisje SloveniëSlovenië
Vakantiehuisje SpanjeSpanje
Vakantiehuisje TsjechiëTsjechië
Vakantiehuisje Verenigd KoninkrijkVerenigd Koninkrijk
Vakantiehuisje ZwedenZweden
Vakantiehuisje ZwitserlandZwitserland


Vakantiehuizen: Pisogne

Dit appartement bevindt zich in Pisogne en is ideaal voor een romantische vakantie met uw partner. Er is 1 slaapkamer en de woning beschikt tevens over een grote tuin met gemeubileerd terras. Op 800 m vindt u het centrum van Pisogne, waar u terecht kunt voor uitgaansgelegenheden. Ook zijn er diverse restaurants in de omgeving op 500 m, net als (...)
Ronco Frati - 5 Personen Pisogne
Beoordeling 9.1/10 Beoordeling 13 Stemmen
Meer info: Vakantiehuizen  Ronco Frati Pisogne
Appartement op de tweede verdieping van een twee gezinsvilla van drie verdiepingen, met in totaal drie appartementen. In één van de appartementen woont de eigenaar. De appartementen hebben onafhankelijke ingangen en de buitenruimten zijn aan elkaars zicht onttrokken. De villa bevindt zich op een nogal afgelegen plek, op een helling die uitziet (...)
Appartement bij het Iseomeer met 3 slaapkamers, geschikt voor een familie. De woning wordt omringd door de bossen, en ligt op 700 m hoogte. Een behoorlijk stijle klim vanuit het plaatsje, maar dat loont zich wel met prachtig uitzicht. Op de begane grond is er een gemeenschappelijke ruimte met wasmachine en fietsenstalling. In de omgeving kunt u (...)
Appartement in Pisogne met 3 slaapkamers, geschikt voor maximaal een familie of vriendengroep. De woning wordt omringd door de bergen en de bossen, en ligt op 700 meter hoogte. Een behoorlijk stijle klim vanuit het plaatsje waardoor een auto wel noodzakelijk is, maar dat loont zich wel met prachtig uitzicht. Er is een gemeenschappelijke ruimte met (...)
Appartement op de begane grond van een twee gezinsvilla van drie verdiepingen, met in totaal drie appartementen. In één van de appartementen woont de eigenaar. De appartementen hebben onafhankelijke ingangen en de buitenruimten zijn aan elkaars zicht onttrokken. De villa bevindt zich op een nogal afgelegen plek, op een helling die uitziet over het (...)
Vakantiehuis in Pisogne bij het Iseomeer met 6 slaapkamers, geschikt voor een groot gezelschap. Dit huis is gelegen in een bosrijk gebied op wel 700 m hoogte. Het is belangrijk dat u een auto heeft, anders is dit huis niet te bereiken. De weg naar de rit naar de woning toe is een behoorlijke klim, maar dit resulteert uiteindelijk wel in een (...)
6 Vakantiehuizen gevonden in Pisogne

Meer huizen in de Regio: Italiaanse Meren

De vakantiehuisjes van Boekingsservice: van vakantiehuisje tot vakantiehuis. Boek nu meteen online. Boekingsservice: meer dan 13.000 luxueuze vakantiehuizen.

BoekingsService.nl in coöperation with Belvilla | Jan Hooglandstraat 23  | 8121 BV Olst The Netherlands NL Email: Vakantiehuis