Home: BoekingsService Vakantiehuizen
Telefonisch reserveren Telefonisch reserveren
 Vakantiehuis > Italië > Pergola
 
 

Vakantiehuisje BelgiëBelgië
Vakantiehuisje BonaireBonaire
Vakantiehuisje CuracaoCuracao
Vakantiehuisje DuitslandDuitsland
Vakantiehuisje FrankrijkFrankrijk
Vakantiehuisje GriekenlandGriekenland
Vakantiehuisje ItaliëItalië
Abruzzen/Molise
Aostadal
Apulië
Calabrië/Basilicata
Trentino/Dolomieten
Emilia-Romagna
Friuli-Venezia Giulia
Italiaanse Meren
Ligurië
Le Marche
Campanië/Napels
Lazio/Rome
Sardinië
Sicilië
Toscane/Elba
Umbrië
Piemonte
Veneto/Venetië
Vakantiehuisje KroatiëKroatië
Vakantiehuisje LuxemburgLuxemburg
Vakantiehuisje NederlandNederland
Vakantiehuisje OostenrijkOostenrijk
Vakantiehuisje PolenPolen
Vakantiehuisje PortugalPortugal
Vakantiehuisje SloveniëSlovenië
Vakantiehuisje SpanjeSpanje
Vakantiehuisje TsjechiëTsjechië
Vakantiehuisje Verenigd KoninkrijkVerenigd Koninkrijk
Vakantiehuisje ZwedenZweden
Vakantiehuisje ZwitserlandZwitserland


Vakantiehuizen: Pergola

Deze gerestaureerde boerderij is gelegen in Pergola, Italië. Het appartement heeft 1 slaapkamer en is geschikt voor 2 personen, ideaal voor een koppel. Dit appartement beschikt over een tuin en terras. De omgeving biedt vele mogelijkheden, zoals cultuur, natuur, wandel- en fietsmogelijkheden, maar ook gezelligheid, lekker eten en wijn (...)
Deze gerestaureerde boerderij is gelegen in Pergola, Italië Het appartement heeft 1 slaapkamer en is geschikt voor 2 personen, ideaal voor een koppel. Dit appartement beschikt over een tuin en terras. De omgeving biedt vele mogelijkheden, zoals cultuur, natuur, wandel- en fietsmogelijkheden, maar ook gezelligheid, lekker eten en wijn proeven. (...)
Aria - 4 Personen Pergola
Beoordeling 9/10 Beoordeling 3 Stemmen
Meer info: Vakantiehuizen  Aria Pergola
Deze gerestaureerde boerderij is gelegen in Pergola, Italië. Het appartement heeft 1 slaapkamer en is geschikt voor 4 personen, ideaal voor een gezin. Dit appartement beschikt over een tuin en terras. De omgeving biedt vele mogelijkheden, zoals cultuur, natuur, wandel- en fietsmogelijkheden, maar ook gezelligheid, lekker eten en wijn proeven. (...)
Deze gerestaureerde boerderij is gelegen in Pergola, Italië. Het appartement heeft 2 slaapkamers en is geschikt voor 6 personen, ideaal voor een groot gezin. Dit diervriendelijk appartement beschikt over een tuin en terras. De omgeving biedt vele mogelijkheden zoals cultuur, natuur, wandel- en fietsmogelijkheden, maar ook gezelligheid, lekker (...)
(...)
Deze mooie villa met privézwembad ligt in een heuvelachtig gebied dicht bij Natuurpark Gola della Ross. Met 5 slaapkamers is de woning ideaal voor een groot gezelschap. Ook uw huisdieren zijn welkom. In Natuurpark Gola della Rossa vindt u de beroemde Frasassi grotten en Natuurpark Monte Cucco biedt mooie wandelroutes in de heuvels. De (...)
10 Vakantiehuizen gevonden in Pergola

1 2 Volgende >>

Pagina 1 van 2

Meer huizen in de Regio: Le Marche

De vakantiehuisjes van Boekingsservice: van vakantiehuisje tot vakantiehuis. Boek nu meteen online. Boekingsservice: meer dan 13.000 luxueuze vakantiehuizen.

BoekingsService.nl in coöperation with Belvilla | Jan Hooglandstraat 23  | 8121 BV Olst The Netherlands NL Email: Vakantiehuis