Home: BoekingsService Vakantiehuizen
Telefonisch reserveren Telefonisch reserveren
 Vakantiehuis > Kroatië > Novalja
 
 

Vakantiehuisje BelgiëBelgië
Vakantiehuisje BonaireBonaire
Vakantiehuisje CuracaoCuracao
Vakantiehuisje DuitslandDuitsland
Vakantiehuisje FrankrijkFrankrijk
Vakantiehuisje GriekenlandGriekenland
Vakantiehuisje ItaliëItalië
Vakantiehuisje KroatiëKroatië
Dalmatië
Eilanden
Istrië
Kvarner
Vakantiehuisje LuxemburgLuxemburg
Vakantiehuisje NederlandNederland
Vakantiehuisje OostenrijkOostenrijk
Vakantiehuisje PolenPolen
Vakantiehuisje PortugalPortugal
Vakantiehuisje SloveniëSlovenië
Vakantiehuisje SpanjeSpanje
Vakantiehuisje TsjechiëTsjechië
Vakantiehuisje Verenigd KoninkrijkVerenigd Koninkrijk
Vakantiehuisje ZwedenZweden
Vakantiehuisje ZwitserlandZwitserland


Vakantiehuizen: Novalja

Novalja ligt op het eiland Pag wat tot Kroatië behoort. Novalja is de laatste jaren enorm populair geworden onder jongeren. Het wordt ook wel het 'party-eiland' genoemd. Novalja wordt ook wel het 'Ibiza van Kroatië' genoemd. Het Zrce strand is de plaats waar het allemaal gebeurt. Aan dit strand zijn veel barretjes/cafés en discotheken. Verschillende clubs zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat geopend. Een bijkomend voordeel is dat (...)


Deze accommodatie ligt op 1 minuut lopen van het strand. Brunchi apartment Novalja ligt in Novalja en biedt accommodatie met airconditioning, een terras en gratis WiFi. Dit appartement heeft een terras. Het appartement is voorzien van 2 slaapkamers, een flatscreen-tv en een volledig uitgeruste keuken met een oven en een broodrooster. In de (...)
(...)
(...)
(...)
Deze accommodatie ligt op 5 minuut lopen van het strand. Laras apartment Novalja ligt in Novalja en biedt accommodatie met airconditioning, een terras en gratis WiFi. Dit appartement heeft een terras. Het appartement is voorzien van 1 slaapkamers, een flatscreen-tv en een volledig uitgeruste keuken met een oven en een broodrooster. In de omgeving (...)
(...)
6 Vakantiehuizen gevonden in Novalja

Meer huizen in de Regio: Dalmatië

De vakantiehuisjes van Boekingsservice: van vakantiehuisje tot vakantiehuis. Boek nu meteen online. Boekingsservice: meer dan 13.000 luxueuze vakantiehuizen.

BoekingsService.nl in coöperation with Belvilla | Jan Hooglandstraat 23  | 8121 BV Olst The Netherlands NL Email: Vakantiehuis