Home: BoekingsService Vakantiehuizen
Telefonisch reserveren Telefonisch reserveren BoekingsService Vakantiewoningen
 Vakantiehuis > Oostenrijk > Neukirchen
 

Vakantiehuisje BelgiëBelgië
Vakantiehuisje BonaireBonaire
Vakantiehuisje CuracaoCuracao
Vakantiehuisje DuitslandDuitsland
Vakantiehuisje FrankrijkFrankrijk
Vakantiehuisje GriekenlandGriekenland
Vakantiehuisje ItaliëItalië
Vakantiehuisje KroatiëKroatië
Vakantiehuisje LuxemburgLuxemburg
Vakantiehuisje NederlandNederland
Vakantiehuisje OostenrijkOostenrijk
Karinthië
Niederösterreich / Wenen
Oberösterreich
Oost Tirol
Salzburgerland
Steiermark
Tirol
Vorarlberg
Vakantiehuisje PolenPolen
Vakantiehuisje PortugalPortugal
Vakantiehuisje SloveniëSlovenië
Vakantiehuisje SpanjeSpanje
Vakantiehuisje TsjechiëTsjechië
Vakantiehuisje Verenigd KoninkrijkVerenigd Koninkrijk
Vakantiehuisje ZwedenZweden
Vakantiehuisje ZwitserlandZwitserland

Vakantiehuisje ZwitserlandZoeken
Share |


Vakantiehuizen: Neukirchen

Neukirchen am Grossvenediger‎


Grote foto's Vakantiehuisje Ströhler Neukirchen) Ströhler - 5 Personen Neukirchen
Beoordeling Cijfer: 8.8/10 Beoordeling Stemmen 61
Meer info: Vakantiehuisje  Dit prachtig gelegen landhuis ligt op minder dan een kilometer van het centrum van Neukirchen, 45 km ten westen van Marburg. Dit grote appartement bevindt zich op de begane grond van het huis. De inrichting is gezellig en comfortabel. In de grote tuin van 1500 m² kunt u genieten van de rust. In het achterste gedeelte van de tuin stroomt een beekje (...)

Prijzen: Hele Week vanaf: €314 - €484 ....»
Huisdieren:
Max: 3
Grote foto's Vakantiehuisje Ströhler Neukirchen) Ströhler - 4 Personen Neukirchen
Beoordeling Cijfer: 9.1/10 Beoordeling Stemmen 55
Meer info: Vakantiehuisje  Het vakantiehuis ligt op minder dan één kilometer van het centrum van Neukirchen, 45 kilometer ten westen van Marburg. Het is liefdevol gerenoveerd en gemeubileerd en is beschikbaar voor exclusief gebruik. In de grote gemeenschappelijke tuin kunt u genieten van de heerlijke rust. Kinderen zullen verrukt zijn over de vele speelmogelijkheden zoals (...)

Prijzen: Hele Week vanaf: €405 - €530 ....»
Huisdieren:
Max: 3
Grote foto's Vakantiehuisje Rossberg Hohe Tauern Chalets -6 Neukirchen) Rossberg Hohe Tauern Chalets -6 - 6 Personen Neukirchen
Meer info: Vakantiehuisje  Op een zeer bijzondere locatie, zuidwestelijk van het bekende Neukirchen am Großvenediger, te midden van frisse berglucht, groene weiden en prachtig besneeuwde witte hellingen, is op de zonnige helling van de Rossberg, dit prachtige zeer luxueuze Chalet gebouwd. Het prachtige Chalet is gebouwd met karakter. Het gebruik van veel hout, kenmerkende (...)

Prijzen: Hele Week vanaf: €1058 - €3890 ....»
Huisdieren niet toegestaan
Grote foto's Vakantiehuisje Rossberg Hohe Tauern Chalets -8 Neukirchen) Rossberg Hohe Tauern Chalets -8 - 8 Personen Neukirchen
Beoordeling Cijfer: 9.5/10 Beoordeling Stemmen 2
Meer info: Vakantiehuisje  Op een zeer bijzondere locatie, zuidwestelijk van het bekende Neukirchen am Großvenediger, te midden van frisse berglucht, groene weiden en prachtig besneeuwde witte hellingen, is op de zonnige helling van de Rossberg, dit prachtige zeer luxueuze Chalet gebouwd. Het prachtige Chalet is gebouwd met karakter. Het gebruik van veel hout, kenmerkende (...)

Prijzen: Hele Week vanaf: €1110 - €4299 ....»
Huisdieren niet toegestaan
Grote foto's Vakantiehuisje Rossberg Hohe Tauern Chalets -10 Neukirchen) Rossberg Hohe Tauern Chalets -10 - 10 Personen Neukirchen
Meer info: Vakantiehuisje  Zuidwestelijk van het bekende Neukirchen am Großvenediger, te midden van frisse berglucht, groene weiden en prachtig besneeuwde witte hellingen, is op een zeer bijzondere locatie op de zonnige helling van de Rossberg, dit prachtige zeer luxueuze Chalet gebouwd. Het prachtige Chalet is gebouwd met karakter. Het gebruik van veel hout, kenmerkende (...)

Prijzen: Hele Week vanaf: €1143 - €4404 ....»
Huisdieren niet toegestaan
Grote foto's Vakantiehuisje Dawide Neukirchen) Dawide - 6 Personen Neukirchen
Beoordeling Cijfer: 8.5/10 Beoordeling Stemmen 2
Meer info: Vakantiehuisje  Dit is een schitterende vrijstaande vakantiewoning in het rustige deel van Neukirchen aan de Großvenediger. Het object strekt zich uit over drie verdiepingen, beginnende na de ingang. Deze is te bereiken via een stenen trap aan de buitenkant. Keuken, woonkamer en de 3 slaapkamers en 3 badkamers zijn volledig uitgerust en hypermodern. De woning (...)

Prijzen: Hele Week vanaf: €2046 - €3095 ....»
Huisdieren niet toegestaan
6 Vakantiehuizen gevonden in Neukirchen

Meer huizen in de Regio: Salzburgerland

De vakantiehuisjes van Boekingsservice: van vakantiehuisje tot vakantiehuis. Boek nu meteen online. Boekingsservice: meer dan 13.000 luxueuze vakantiehuizen.

BoekingsService.nl in coöperation with Belvilla | Jan Hooglandstraat 23  | 8121 BV Olst The Netherlands Email: Vakantiehuis