Home: BoekingsService Vakantiehuizen
Telefonisch reserveren Telefonisch reserveren
 Vakantiehuis > Kroatië > Neorić
 
 

Vakantiehuisje BelgiëBelgië
Vakantiehuisje BonaireBonaire
Vakantiehuisje CuracaoCuracao
Vakantiehuisje DuitslandDuitsland
Vakantiehuisje FrankrijkFrankrijk
Vakantiehuisje GriekenlandGriekenland
Vakantiehuisje ItaliëItalië
Vakantiehuisje KroatiëKroatië
Dalmatië
Eilanden
Istrië
Kvarner
Vakantiehuisje LuxemburgLuxemburg
Vakantiehuisje NederlandNederland
Vakantiehuisje OostenrijkOostenrijk
Vakantiehuisje PolenPolen
Vakantiehuisje PortugalPortugal
Vakantiehuisje SloveniëSlovenië
Vakantiehuisje SpanjeSpanje
Vakantiehuisje TsjechiëTsjechië
Vakantiehuisje Verenigd KoninkrijkVerenigd Koninkrijk
Vakantiehuisje ZwedenZweden
Vakantiehuisje ZwitserlandZwitserland


Vakantiehuizen: Neorić

Deze ruime villa is gelegen in Neoric. De woning is geschikt voor 4 personen, ideaal voor een gezin. Het huis beschikt over een tennisbaan, tuin en zwembad. Villa Silvana ligt in het achterland van Split, op een hoogte van 450 m. Het kleine dorp Neoric ligt op een rustige locatie en biedt zijn gasten veel privacy. De dichtstbijzijnde stad Sinj (...)
In deze vakantievilla in Neoric geniet u gegarandeerd van een ontspannen vakantie. De woning beschikt over een privézwembad en 4 slaapkamers, met ieder een eigen badkamer. Ideaal voor een vakantie met een groot gezelschap. Dankzij de rustige ligging kunt u hier volop genieten van de ongerepte natuur en ontspanning. Ideaal voor het maken van (...)
In dit vakantiehuis in Neoric geniet u gegarandeerd van een ontspannen vakantie. Met 4 slaapkamers is de woning ideaal voor een gezelschap van maximaal 12 personen, zoals een familie of vriendengroep. Het verwarmde buitenzwembad deelt u met de eigenaar. Dankzij de rustige ligging kunt u hier volop genieten van de ongerepte natuur en (...)
Deze ruime villa is gelegen in Neoric. De woning heeft 4 slaapkamers en is geschikt voor 8 personen, ideaal voor een familie. Het huis beschikt over een tennisbaan, tuin en zwembad. Villa Silvana ligt in het achterland van Split, op een hoogte van 450 m. Het kleine dorp Neoric ligt op een rustige locatie en biedt zijn gasten veel privacy. De (...)
Villa Silvana - 14 Personen Neoric
Beoordeling 9.8/10 Beoordeling 4 Stemmen
Meer info: Vakantiehuizen  Villa Silvana Neoric
Deze ruime villa is gelegen in Neoric. De woning heeft 5 slaapkamers en is geschikt voor 14 personen, ideaal voor een groep. Het huis beschikt over een tennisbaan, tuin en privézwembad. Villa Silvana ligt in het achterland van Split, op een hoogte van 450 m. Een klein dorp Neoric ligt op een rustige locatie en biedt zijn gasten veel privacy. De (...)
5 Vakantiehuizen gevonden in Neorić

Meer huizen in de Regio: Dalmatië

De vakantiehuisjes van Boekingsservice: van vakantiehuisje tot vakantiehuis. Boek nu meteen online. Boekingsservice: meer dan 13.000 luxueuze vakantiehuizen.

BoekingsService.nl in coöperation with Belvilla | Jan Hooglandstraat 23  | 8121 BV Olst The Netherlands NL Email: Vakantiehuis