Home: BoekingsService Vakantiehuizen
Telefonisch reserveren Telefonisch reserveren
 Vakantiehuis > Italië > Nardò
 
 

Vakantiehuisje BelgiëBelgië
Vakantiehuisje BonaireBonaire
Vakantiehuisje CuracaoCuracao
Vakantiehuisje DuitslandDuitsland
Vakantiehuisje FrankrijkFrankrijk
Vakantiehuisje GriekenlandGriekenland
Vakantiehuisje ItaliëItalië
Abruzzen/Molise
Aostadal
Apulië
Calabrië/Basilicata
Trentino/Dolomieten
Emilia-Romagna
Friuli-Venezia Giulia
Italiaanse Meren
Ligurië
Le Marche
Campanië/Napels
Lazio/Rome
Sardinië
Sicilië
Toscane/Elba
Umbrië
Piemonte
Veneto/Venetië
Vakantiehuisje KroatiëKroatië
Vakantiehuisje LuxemburgLuxemburg
Vakantiehuisje NederlandNederland
Vakantiehuisje OostenrijkOostenrijk
Vakantiehuisje PolenPolen
Vakantiehuisje PortugalPortugal
Vakantiehuisje SloveniëSlovenië
Vakantiehuisje SpanjeSpanje
Vakantiehuisje TsjechiëTsjechië
Vakantiehuisje Verenigd KoninkrijkVerenigd Koninkrijk
Vakantiehuisje ZwedenZweden
Vakantiehuisje ZwitserlandZwitserland


Vakantiehuizen: Nardò

Nardò ligt vlakbij de Golf van Tarantois in Apulië. Voor Italië een jonge stad: in 1743 is Nardò door een aardbeving verwoest. De stad is daarna in barokke stijl herbouwd.


Uno - 4 Personen Nardò
Beoordeling 8/10 Beoordeling 9 Stemmen
Meer info: Vakantiehuizen  Uno Nardò
Dit appartement in Nardò Puglia met 2 slaapkamers is geschikt voor een gezin. Deze accommodatie is onderdeel van een residentie die is gelegen op een heuvel nabij de zee. Vanaf hier is er een panoramisch uitzicht over de kust van de Salento streek. Het appartement heeft een privéterras met een zitje waar u de zon onder kunt zien gaan. Op 800 (...)
Due - 5 Personen Nardò
Beoordeling 7/10 Beoordeling 2 Stemmen
Meer info: Vakantiehuizen  Due Nardò
Dit zonnige appartement in Nardò Puglia met 2 slaapkamers is geschikt voor een gezin. De residentie is hoger gelegen waardoor er een panoramisch uitzicht is over de kust van de Salento streek. Het appartement heeft een privéterras met een zitje waar u in de zon kunt ontbijten, en deze 's avonds ook in de zee ziet zakken. Op 25 km van het (...)
Dit appartement in Nardò Puglia met 2 slaapkamers is geschikt voor een gezin. Deze accommodatie is onderdeel van een residentie die vlak bij de zee ligt en een prachtig mediterraans zwembad heeft waar u een frisse duik kunt nemen. Vanaf het eigen balkon ziet u de zon opkomen, over de stad draaien, en weer ondergaan in de zee. Ga in het centrum (...)
Dit fijne appartement ligt in Nardò, in de regio Apulië. Er zijn 2 slaapkamers die aan 4 personen een slaapplek bieden. Daarnaast is het toegestaan om 1 huisdier mee te nemen. Het appartement is ideaal voor een vakantie met uw kinderen. U heeft een betoverend panoramisch uitzicht over de kust van de Salento streek. Het comfortabele appartement (...)
Cinque - 4 Personen Nardò
Beoordeling 7.8/10 Beoordeling 5 Stemmen
Meer info: Vakantiehuizen  Cinque Nardò
Dit comfortabele appartement ligt in Nardò, in de Salento streek. Er zijn 2 slaapkamers die aan 4 personen een slaapplek bieden. Daarnaast is het toegestaan om 1 huisdier mee te nemen. Het appartement is ideaal voor een vakantie met uw kinderen. U heeft een betoverend panoramisch uitzicht over de kust van de Salento streek. Het fijne (...)
5 Vakantiehuizen gevonden in Nardò

Meer huizen in de Regio: Apulië

De vakantiehuisjes van Boekingsservice: van vakantiehuisje tot vakantiehuis. Boek nu meteen online. Boekingsservice: meer dan 13.000 luxueuze vakantiehuizen.

BoekingsService.nl in coöperation with Belvilla | Jan Hooglandstraat 23  | 8121 BV Olst The Netherlands NL Email: Vakantiehuis