Home: BoekingsService Vakantiehuizen
Telefonisch reserveren Telefonisch reserveren
 Vakantiehuis > Italië > Nardò
 
 

Vakantiehuisje BelgiëBelgië
Vakantiehuisje BonaireBonaire
Vakantiehuisje CuracaoCuracao
Vakantiehuisje DuitslandDuitsland
Vakantiehuisje FrankrijkFrankrijk
Vakantiehuisje GriekenlandGriekenland
Vakantiehuisje ItaliëItalië
Abruzzen/Molise
Aostadal
Apulië
Calabrië/Basilicata
Trentino/Dolomieten
Emilia-Romagna
Friuli-Venezia Giulia
Italiaanse Meren
Ligurië
Le Marche
Campanië/Napels
Lazio/Rome
Sardinië
Sicilië
Toscane/Elba
Umbrië
Piemonte
Veneto/Venetië
Vakantiehuisje KroatiëKroatië
Vakantiehuisje LuxemburgLuxemburg
Vakantiehuisje NederlandNederland
Vakantiehuisje OostenrijkOostenrijk
Vakantiehuisje PolenPolen
Vakantiehuisje PortugalPortugal
Vakantiehuisje SloveniëSlovenië
Vakantiehuisje SpanjeSpanje
Vakantiehuisje TsjechiëTsjechië
Vakantiehuisje Verenigd KoninkrijkVerenigd Koninkrijk
Vakantiehuisje ZwedenZweden
Vakantiehuisje ZwitserlandZwitserland


Vakantiehuizen: Nardò

Nardò ligt vlakbij de Golf van Tarantois in Apulië. Voor Italië een jonge stad: in 1743 is Nardò door een aardbeving verwoest. De stad is daarna in barokke stijl herbouwd.


Deze prachtige residence met in totaal zes appartementen ligt op een heuvel en heel dichtbij de zee. Je hebt een betoverend panoramisch uitzicht over de kust van de Salento streek. Appartement Tre is sfeervol en gezellig ingericht. Er is ook een prachtig mediterraan zwembad waar je een frisse duik kan nemen. De residence bevindt zich op (...)
Deze prachtige residence met in totaal zes appartementen ligt op een heuvel en heel dichtbij de zee. Je hebt een betoverend panoramisch uitzicht over de kust van de Salento streek. Appartement Quattro is sfeervol en gezellig ingericht. De residence bevindt zich op ongeveer 800 m van de beroemde Torre Fiume uit de XVIde eeuw met prachtig (...)
Cinque - 4 Personen Nardò
Beoordeling 7.8/10 Beoordeling 5 Stemmen
Meer info: Vakantiehuizen  Cinque Nardò
Deze prachtige residence met in totaal zes appartementen ligt op een heuvel en heel dichtbij de zee. Je hebt een betoverend panoramisch uitzicht over de kust van de Salento streek. Appartement Cinque is sfeervol en gezellig ingericht. De residence bevindt zich op ongeveer 800 m van de beroemde Torre Fiume uit de XVIde eeuw met prachtig (...)
Uno - 4 Personen Nardò
Beoordeling 8/10 Beoordeling 9 Stemmen
Meer info: Vakantiehuizen  Uno Nardò
Deze prachtige residence met in totaal zes appartementen ligt op een heuvel en heel dichtbij de zee. Je hebt een betoverend panoramisch uitzicht over de kust van de Salento streek. Appartement Uno is sfeervol en gezellig ingericht. Er is ook een prachtig mediterraan zwembad waar je een frisse duik kan nemen. De residence bevindt zich op (...)
Due - 5 Personen Nardò
Beoordeling 7/10 Beoordeling 2 Stemmen
Meer info: Vakantiehuizen  Due Nardò
Deze prachtige residence met in totaal zes appartementen ligt op een heuvel en heel dichtbij de zee. Je hebt een betoverend panoramisch uitzicht over de kust van de Salento streek. Appartement Due is sfeervol en gezellig ingericht. Er is ook een prachtig mediterraan zwembad waar je een frisse duik kan nemen. De residence bevindt zich op (...)
5 Vakantiehuizen gevonden in Nardò

Meer huizen in de Regio: Apulië

De vakantiehuisjes van Boekingsservice: van vakantiehuisje tot vakantiehuis. Boek nu meteen online. Boekingsservice: meer dan 13.000 luxueuze vakantiehuizen.

BoekingsService.nl in coöperation with Belvilla | Jan Hooglandstraat 23  | 8121 BV Olst The Netherlands NL Email: Vakantiehuis