Home: BoekingsService Vakantiehuizen
Telefonisch reserveren Telefonisch reserveren
 
 

Vakantiehuisje BelgiëBelgië
Vakantiehuisje BonaireBonaire
Vakantiehuisje CuracaoCuracao
Vakantiehuisje DuitslandDuitsland
Vakantiehuisje FrankrijkFrankrijk
Vakantiehuisje GriekenlandGriekenland
Vakantiehuisje ItaliëItalië
Vakantiehuisje KroatiëKroatië
Vakantiehuisje LuxemburgLuxemburg
Vakantiehuisje NederlandNederland
Vakantiehuisje OostenrijkOostenrijk
Karinthië
Niederösterreich / Wenen
Oberösterreich
Oost Tirol
Salzburgerland
Steiermark
Tirol
Vorarlberg
Vakantiehuisje PolenPolen
Vakantiehuisje PortugalPortugal
Vakantiehuisje SloveniëSlovenië
Vakantiehuisje SpanjeSpanje
Vakantiehuisje TsjechiëTsjechië
Vakantiehuisje Verenigd KoninkrijkVerenigd Koninkrijk
Vakantiehuisje ZwedenZweden
Vakantiehuisje ZwitserlandZwitserland


Vakantiehuizen: Murau

Murau ligt in Steiermark, Oostenrijk. Murau is de hoofdstad van het district Murau. Voor avontuurlijke geesten is de kick bij uitstek vandaag de dag een sprong van de 14 meter hoge Postbrücke in Murau in de 7 meter diepe Mur... zonder net, zonder beveiligingstouw. Watertemperatuur: een verfrissende 16 °. Reeds 100 jaar geleden kwamen vlotters van Murau naar Judenburg om er de tijd te doden met springen vanaf de Murbrücke; (...)


Je verblijft in dit vrijstaande, luxe houten chalet met een vrij uitzicht en dorps karakter, op loopafstand van het historische stadje Murau. Nabij vind je het fantastisch skigebied en de golfbaan van Kreischberg. Het vrijstaande, houten chalet is voorzien van alle gemakken. Het ruime chalet beschikt over 2 mooie badkamers, waarvan 1 met (...)
Murau Chalet 2A - 6 Personen Murau
Beoordeling 8/10 Beoordeling 3 Stemmen
Meer info: Vakantiehuizen  Murau Chalet 2A Murau
Je verblijft in dit vrijstaande, luxe houten chalet met een vrij uitzicht en dorps karakter, op loopafstand van het historische stadje Murau. Nabij vind je het fantastisch skigebied en de golfbaan van Kreischberg. Het vrijstaande, houten chalet is in 2014 gebouwd en voorzien van alle gemakken. Het ruime chalet beschikt over een mooie badkamer en (...)
Murau Chalet 21A - 8 Personen Murau
Beoordeling 7.7/10 Beoordeling 3 Stemmen
Meer info: Vakantiehuizen  Murau Chalet 21A Murau
Dit is een vrijstaand, luxe houten chalet met een vrij uitzicht en dorps karakter, op loopafstand van het historische stadje Murau en nabij een fantastisch skigebied en de golfbaan van Kreischberg. Het chalet is in 2013 gebouwd en voorzien van alle gemakken. Het ruime chalet beschikt over een mooie badkamer met ligbad, een douche, een sauna en (...)
Dit is een vrijstaand, luxe houten chalet met een vrij uitzicht en dorps karakter, op loopafstand van het historische stadje Murau en nabij een fantastisch skigebied en de golfbaan van Kreischberg. Het vrijstaande, houten chalet is in 2013 gebouwd en voorzien van alle gemakken. Het ruime chalet beschikt over een mooie badkamer met een heerlijk (...)
U verblijft in dit vrijstaand, luxe houten chalet met een vrij uitzicht en dorps karakter, op loopafstand van het historische stadje Murau. Gelegen nabij een fantastisch skigebied en de golfbaan van Kreischberg. Het vrijstaande, houten chalet is in 2013 gebouwd en voorzien van alle gemakken. Het ruime chalet beschikt over een mooie badkamer met (...)
Murau Chalet 22 - 8 Personen Murau
Beoordeling 7/10 Beoordeling 2 Stemmen
Meer info: Vakantiehuizen  Murau Chalet 22 Murau
Je verblijft in dit vrijstaande, luxe houten chalet met een weids uitzicht en dorps karakter. Ideaal gelegen op loopafstand van het historische stadje Murau en nabij een fantastisch skigebied en de golfbaan van Kreischberg. Het vrijstaande, houten chalet is in 2013 gebouwd en voorzien van alle gemakken. Het ruime chalet beschikt over een mooie (...)
20 Vakantiehuizen gevonden in Murau

1 2 3 4 Volgende >>

Pagina 1 van 4

Meer huizen in de Regio: Steiermark

De vakantiehuisjes van Boekingsservice: van vakantiehuisje tot vakantiehuis. Boek nu meteen online. Boekingsservice: meer dan 13.000 luxueuze vakantiehuizen.

BoekingsService.nl in coöperation with Belvilla | Jan Hooglandstraat 23  | 8121 BV Olst The Netherlands NL Email: Vakantiehuis