Home: BoekingsService Vakantiehuizen
Telefonisch reserveren Telefonisch reserveren
 
 

Vakantiehuisje BelgiëBelgië
Vakantiehuisje BonaireBonaire
Vakantiehuisje CuracaoCuracao
Vakantiehuisje DuitslandDuitsland
Vakantiehuisje FrankrijkFrankrijk
Vakantiehuisje GriekenlandGriekenland
Vakantiehuisje ItaliëItalië
Vakantiehuisje KroatiëKroatië
Vakantiehuisje LuxemburgLuxemburg
Vakantiehuisje NederlandNederland
Vakantiehuisje OostenrijkOostenrijk
Burgenland
Karinthië
Niederösterreich / Wenen
Oberösterreich
Oost Tirol
Salzburgerland
Steiermark
Tirol
Vorarlberg
Vakantiehuisje PolenPolen
Vakantiehuisje PortugalPortugal
Vakantiehuisje SloveniëSlovenië
Vakantiehuisje SpanjeSpanje
Vakantiehuisje TsjechiëTsjechië
Vakantiehuisje Verenigd KoninkrijkVerenigd Koninkrijk
Vakantiehuisje ZwedenZweden
Vakantiehuisje ZwitserlandZwitserland


Vakantiehuizen: Murau

Murau ligt in Steiermark, Oostenrijk. Murau is de hoofdstad van het district Murau. Voor avontuurlijke geesten is de kick bij uitstek vandaag de dag een sprong van de 14 meter hoge Postbrücke in Murau in de 7 meter diepe Mur... zonder net, zonder beveiligingstouw. Watertemperatuur: een verfrissende 16 °. Reeds 100 jaar geleden kwamen vlotters van Murau naar Judenburg om er de tijd te doden met springen vanaf de Murbrücke; (...)


Dit luxe vakantiehuis heeft 3 slaapkamers en een sauna en is gelegen in Murau. Het chalet met ruim terras is centraal gelegen met prachtige uitzichten op de omliggende bergen. Perfect voor samenreizende families en vrienden. U verblijft op loopafstand van het historische stadje Murau. Het sneeuwzekere skigebied (4.9 km) en de golfbaan van (...)
Haus Stolz 2a - 6 Personen Murau
Beoordeling 8/10 Beoordeling 3 Stemmen
Meer info: Vakantiehuizen  Haus Stolz 2a Murau
Dit luxe, vrijstaande vakantiehuis heeft 3 slaapkamers en is gelegen in Murau. Het chalet met ruim terras is centraal gelegen met prachtige uitzichten op de omliggende bergen. Perfect voor samenreizende families en vrienden. U verblijft op loopafstand van het historische stadje Murau. Het sneeuwzekere skigebied (4.9 km) en de golfbaan van (...)
Dit vrijstaande, luxe houten chalet met 4 slaapkamers en een sauna heeft een prachtig uitzicht en een dorps karakter. Gelegen op loopafstand van het historische stadje Murau en nabij een fantastisch skigebied en de golfbaan van Kreischberg. Door de centrale ligging is het een ideaal vakantiegebied, zowel in de winter als in de zomer. De meer (...)
Dit is een vrijstaand, luxe, houten chalet met met vrij uitzicht en dorps karakter op enkele minuten lopen van het historische stadje Murau en in de buurt van het fantastische skigebied en de golfbaan van Kreischberg, Het vrijstaande houten chalet is in 2013 gebouwd en van alle gemakken voorzien. Het ruime chalet beschikt over een mooie badkamer (...)
Dit vrijstaande, luxe chalet heeft 4 slaapkamers, een sauna en een bubbelbad. Het chalet is centraal gelegen met prachtige uitzichten. Heerlijk voor samenreizende families en vrienden. U verblijft op loopafstand van het historische stadje Murau. Het skigebied (4.9 km) en de golfbaan van Kreischberg liggen vlakbij. De meer dan 200 zonnedagen (...)
Rumah Tiga Chalet 22 - 8 Personen Murau
Beoordeling 7/10 Beoordeling 2 Stemmen
Meer info: Vakantiehuizen  Rumah Tiga Chalet 22 Murau
Dit luxe, vrijstaande vakantiehuis heeft 4 slaapkamers, een sauna en een bubbelbad. Het chalet met ruim terras is centraal gelegen met prachtige uitzichten op de omliggende bergen. Perfect voor samenreizende families en vrienden. U verblijft op loopafstand van het historische stadje Murau. Het sneeuwzekere skigebied (4.9 km) en de golfbaan van (...)
19 Vakantiehuizen gevonden in Murau

1 2 3 4 Volgende >>

Pagina 1 van 4

Meer huizen in de Regio: Steiermark

De vakantiehuisjes van Boekingsservice: van vakantiehuisje tot vakantiehuis. Boek nu meteen online. Boekingsservice: meer dan 13.000 luxueuze vakantiehuizen.

BoekingsService.nl in coöperation with Belvilla | Jan Hooglandstraat 23  | 8121 BV Olst The Netherlands NL Email: Vakantiehuis