Home: BoekingsService Vakantiehuizen
Telefonisch reserveren Telefonisch reserveren
 Vakantiehuis > Italië > Matino
 
 

Vakantiehuisje BelgiëBelgië
Vakantiehuisje BonaireBonaire
Vakantiehuisje CuracaoCuracao
Vakantiehuisje DuitslandDuitsland
Vakantiehuisje FrankrijkFrankrijk
Vakantiehuisje GriekenlandGriekenland
Vakantiehuisje ItaliëItalië
Abruzzen/Molise
Aostadal
Apulië
Calabrië/Basilicata
Trentino/Dolomieten
Emilia-Romagna
Friuli-Venezia Giulia
Italiaanse Meren
Ligurië
Le Marche
Campanië/Napels
Lazio/Rome
Sardinië
Sicilië
Toscane/Elba
Umbrië
Piemonte
Veneto/Venetië
Vakantiehuisje KroatiëKroatië
Vakantiehuisje LuxemburgLuxemburg
Vakantiehuisje NederlandNederland
Vakantiehuisje OostenrijkOostenrijk
Vakantiehuisje PolenPolen
Vakantiehuisje PortugalPortugal
Vakantiehuisje SloveniëSlovenië
Vakantiehuisje SpanjeSpanje
Vakantiehuisje TsjechiëTsjechië
Vakantiehuisje Verenigd KoninkrijkVerenigd Koninkrijk
Vakantiehuisje ZwedenZweden
Vakantiehuisje ZwitserlandZwitserland


Vakantiehuizen: Matino

Geniet van een fijne vakantie in dit mooie vakantiehuis dat is gelegen in Matino, vlak bij de zee. Er is 1 slaapkamer voor volwassenen en 1 kinderslaapkamer waar in totaal 4 personen in kunnen verblijven. Ideaal voor gezinsvakanties. Het charmante huisje Bianca is gelegen in een betoverende villa in het hart van de Salentostreek, in de provincie (...)
Het charmante vakantiehuisje ligt bij een betoverende villa, in het hart van de Salento-streek. Er zijn 2 slaapkamers, wat de woning perfect maakt voor een gezinsvakantie. In het gedeelde zwembad vermaakt jong en oud zich in het verfrissende water. Het vakantiehuis ligt in Matino, gelegen in de provincie Lecce en op enkele kilometers van de zee, (...)
Het charmante huisje 'Arancione' is gelegen in een betoverende villa met zwembad in het hart van het Salentostreek, in de provincie Lecce, op enkele kilometers van de zee van Gallipoli. De vakantiewoning heeft 1 slaapkamer en is ideaal voor een gezinsvakantie. Ver weg van de geluiden van het stadscentrum biedt onze accommodatie een rustige (...)
Het charmante huisje 'Azzurra' is gelegen in een betoverende villa met zwembad in het hart van het Salentostreek, in de provincie Lecce, op enkele kilometers van de zee van Gallipoli. De vakantiewoning heeft 1 slaapkamer en is ideaal voor een gezinsvakantie. Ver weg van de geluiden van het stadscentrum biedt onze accommodatie een rustige (...)
4 Vakantiehuizen gevonden in Matino

Meer huizen in de Regio: Apulië

De vakantiehuisjes van Boekingsservice: van vakantiehuisje tot vakantiehuis. Boek nu meteen online. Boekingsservice: meer dan 13.000 luxueuze vakantiehuizen.

BoekingsService.nl in coöperation with Belvilla | Jan Hooglandstraat 23  | 8121 BV Olst The Netherlands NL Email: Vakantiehuis