Home: BoekingsService Vakantiehuizen
Telefonisch reserveren Telefonisch reserveren
 Vakantiehuis > Kroatië > Malinska
 
 

Vakantiehuisje BelgiëBelgië
Vakantiehuisje BonaireBonaire
Vakantiehuisje CuracaoCuracao
Vakantiehuisje DuitslandDuitsland
Vakantiehuisje FrankrijkFrankrijk
Vakantiehuisje GriekenlandGriekenland
Vakantiehuisje ItaliëItalië
Vakantiehuisje KroatiëKroatië
Dalmatië
Eilanden
Istrië
Kvarner
Vakantiehuisje LuxemburgLuxemburg
Vakantiehuisje NederlandNederland
Vakantiehuisje OostenrijkOostenrijk
Vakantiehuisje PolenPolen
Vakantiehuisje PortugalPortugal
Vakantiehuisje SloveniëSlovenië
Vakantiehuisje SpanjeSpanje
Vakantiehuisje TsjechiëTsjechië
Vakantiehuisje Verenigd KoninkrijkVerenigd Koninkrijk
Vakantiehuisje ZwedenZweden
Vakantiehuisje ZwitserlandZwitserland


Vakantiehuizen: Malinska

Dit mooie vakantiehuis is gelegen in Malinska. De woning heeft 2 slaapkamers en is geschikt voor 4 personen, ideaal voor een gezin. Het appartement beschikt over een privéterras, tuin en airco. Krk is een heel bijzonder eiland met een eigen luchthaven, op ongeveer 30 km van Rijeka. Fietsers en wandelaars kunnen genieten van het netwerk van (...)
Verblijf in dit aantrekkelijke appartement in het pittoreske Malinska op Krk dat beschikt over een fijne tuin. Er zijn 2 slaapkamers waar 4 gasten in kunnen verblijven. Deze accommodatie is ideaal voor gezinnen. U kunt de dag beginnen met een frisse duik in de Adriatische Zee, die 200 m van de accommodatie vandaan ligt. Er is een restaurant te (...)
Dit prachtige appartement in Malinska op Krk is voorzien van een heerlijke tuin en niet ver van het strand gelegen. Er zijn 2 slaapkamers die gezamenlijk 4 personen kunnen accommoderen. Deze optie is ideaal voor gezinnen. U kunt de dag beginnen met een frisse duik in de Adriatische Zee, die 500 m van de accommodatie vandaan ligt. Er is een (...)
Verblijf in dit mooie appartement in Malinska op Krk dat is voorzien van een heerlijk ontspannend terras. Er zijn 2 slaapkamers die gezamenlijk 4 gasten kunnen accommoderen. Dit verblijf is ideaal voor gezinnen. U kunt de dag beginnen met een frisse duik in de Adriatische Zee, die 350 m van de accommodatie vandaan ligt. Er is een restaurant te (...)
Dit knusse vakantiehuis is gelegen in Kroatië. Het appartement heeft 2 slaapkamers en is geschikt voor 4 personen, ideaal voor een gezin. De woning beschikt over een parking, airco en een barbecue. De accommodatie ligt op het eiland Malinska. Het huis is omringd door groen en dicht bij is een een winkel en restaurant. Het strand is maar 600 m (...)
Dit comfortabele Kroatische appartement beschikt over een fijn terras en is dicht bij het strand gelegen. Er zijn 2 slaapkamers waar in totaal 4 gasten in kunnen verblijven. Deze accommodatie is ideaal voor gezinnen. U kunt de dag beginnen met een frisse duik in de Adriatische Zee, die 300 m van de accommodatie vandaan ligt. Er is een (...)
31 Vakantiehuizen gevonden in Malinska

<< Vorige 1 2 3 4 5 6 Volgende >>

Pagina 3 van 6

Meer huizen in de Regio: Eilanden

De vakantiehuisjes van Boekingsservice: van vakantiehuisje tot vakantiehuis. Boek nu meteen online. Boekingsservice: meer dan 13.000 luxueuze vakantiehuizen.

BoekingsService.nl in coöperation with Belvilla | Jan Hooglandstraat 23  | 8121 BV Olst The Netherlands NL Email: Vakantiehuis