Home: BoekingsService Vakantiehuizen
Telefonisch reserveren Telefonisch reserveren
 Vakantiehuis > Duitsland > Lehesten thür wald
 
 

Vakantiehuisje BelgiëBelgië
Vakantiehuisje BonaireBonaire
Vakantiehuisje CuracaoCuracao
Vakantiehuisje DuitslandDuitsland
Cuxland
Schl.Holst.Nord-Ost
Allgäu
Baden-Württemberg
Beieren
Bodensee
Berlijn/Brandenburg
Duitse Alpen
Eifel
Harz
Hessen
Hunsrück
Lüneburger Heide
Mecklenburg-Vorpommern
Moezel
Niedersaksen
Noordrijn-Westfalen
Nordsee
Ostsee
Rijnland-Pfalz/Saarland
Saksen-Anhalt
Saksen
Sauerland
Zwarte Woud
Teutoburgerwoud
Thüringen
Weserbergland
Westerwald
Vakantiehuisje FrankrijkFrankrijk
Vakantiehuisje GriekenlandGriekenland
Vakantiehuisje ItaliëItalië
Vakantiehuisje KroatiëKroatië
Vakantiehuisje LuxemburgLuxemburg
Vakantiehuisje NederlandNederland
Vakantiehuisje OostenrijkOostenrijk
Vakantiehuisje PolenPolen
Vakantiehuisje PortugalPortugal
Vakantiehuisje SloveniëSlovenië
Vakantiehuisje SpanjeSpanje
Vakantiehuisje TsjechiëTsjechië
Vakantiehuisje Verenigd KoninkrijkVerenigd Koninkrijk
Vakantiehuisje ZwedenZweden
Vakantiehuisje ZwitserlandZwitserland


Vakantiehuizen: Lehesten thür wald

Deze groepsaccommodatie ligt op het terrein van een vergadercentrum in het mooie dorpje Lehesten in het Thüringer Woud. De slaapkamers, die allemaal over een eigen badkamer beschikken, liggen op de eerste en tweede verdieping. Hier liggen ook de vergaderruimte, twee ruimtes voor kleine groepen en de keuken. De tuin achter het huis nodigt uit tot (...)
Deze groepsaccommodatie ligt op het terrein van een vergadercentrum in het mooie dorpje Lehesten in het Thüringer Woud. Het hoekhuis beschikt over een eigen ingang. Dit deel van het huis kunt u alleen gebruiken. Bij het huis horen onder meer twee vergaderruimtes en een creatieve ruimte. Hier kunt u ongestoord in een grote groep of in kleine (...)
Deze zeer grote groepsaccommodatie is het hoofdgebouw van een vergadercentrum in het mooie dorpje Lehesten in het Thüringer Woud. De slaapkamers die op alle verdiepingen liggen, beschikken elk over een eigen badkamer. In het huis bevinden zich bovendien twee vergaderzalen. Een kleine fitnessruimte en een eigen vatsauna, die in de tuin ligt, (...)
Deze grote accommodatie is een combinatie van twee direct naast elkaar gelegen groepsaccommodaties. Deze liggen op het terrein van een vergadercentrum in het mooie dorpje Lehesten in het Thüringer Woud. Bij één gebouw gaat het om het hoofdgebouw van het centrum. Hier op de begane grond liggen de receptie en het kantoor van het centrum. De (...)
Bij deze grote groepsaccommodatie gaat het om een combinatie van in totaal drie groepsaccommodaties. Twee daarvan liggen direct naast elkaar, terwijl een derde gastenverblijf slechts circa 50 m verderop ligt. De objecten horen allemaal bij een vergadercentrum in het mooie dorpje Lehesten in het Thüringer Woud. Bij het eerste gebouw gaat het om het (...)
5 Vakantiehuizen gevonden in Lehesten thür wald

Meer huizen in de Regio: Thüringen

De vakantiehuisjes van Boekingsservice: van vakantiehuisje tot vakantiehuis. Boek nu meteen online. Boekingsservice: meer dan 13.000 luxueuze vakantiehuizen.

BoekingsService.nl in coöperation with Belvilla | Jan Hooglandstraat 23  | 8121 BV Olst The Netherlands NL Email: Vakantiehuis