Home: BoekingsService Vakantiehuizen
Telefonisch reserveren Telefonisch reserveren
 
 

Vakantiehuisje BelgiëBelgië
Vakantiehuisje BonaireBonaire
Vakantiehuisje CuracaoCuracao
Vakantiehuisje DuitslandDuitsland
Vakantiehuisje FrankrijkFrankrijk
Vakantiehuisje GriekenlandGriekenland
Vakantiehuisje ItaliëItalië
Vakantiehuisje KroatiëKroatië
Vakantiehuisje LuxemburgLuxemburg
Vakantiehuisje NederlandNederland
Vakantiehuisje OostenrijkOostenrijk
Vakantiehuisje PolenPolen
Vakantiehuisje PortugalPortugal
Vakantiehuisje SloveniëSlovenië
Vakantiehuisje SpanjeSpanje
Vakantiehuisje TsjechiëTsjechië
Vakantiehuisje Verenigd KoninkrijkVerenigd Koninkrijk
Anglia
Cornwall
Cotswolds
Devon
Highlands
Kent
Derbyshire/Lancashire
Lake District
Londen
Zuid-Schotland
Midlands
Noord Wales
Sussex
Yorkshire
Zuid Wales
Vakantiehuisje ZwedenZweden
Vakantiehuisje ZwitserlandZwitserland


Vakantiehuizen: Leeds

Geniet van een gezellige vakantie in deze studio voor 3 in Leeds. Dankzij de locatie vlak bij het centrum is dit de perfecte keuze voor een romantische citytrip met je partner. Enkele bezienswaardigheden die je moet hebben gezien als je een bezoek brengt aan Leeds zijn Harewood House, Roundhay Park, Temple Newsam en natuurlijk de ruïnes van (...)
Geniet van een leuke vakantie in deze studio voor 2 in Leeds. Dankzij de locatie vlak bij het centrum is dit de perfecte keuze voor een romantische citytrip met je partner. Enkele bezienswaardigheden die je moet hebben gezien als je een bezoek brengt aan Leeds zijn Harewood House, Roundhay Park, Temple Newsam en natuurlijk de ruïnes van Kirkstall (...)
Geniet van een gezellige vakantie in deze studio voor 2 in Leeds. Dankzij de locatie vlak bij het centrum is dit de perfecte keuze voor een romantische citytrip met je partner. Enkele bezienswaardigheden die je moet hebben gezien als je een bezoek brengt aan Leeds zijn Harewood House, Roundhay Park, Temple Newsam en natuurlijk de ruïnes van (...)
Dit gezellige appartement in Leeds ligt vlak bij het centrum en het Royal Armouries Museum. Er is een slaapkamer en een slaap/woonkamer die gezamenlijk 4 personen kunnen accommoderen. Ideaal voor gezinnen. Er bevinden zich maar liefst 3 supermarkten op een steenworp afstand van het verblijf (een Aldi, een Tesco Express en een Kashmir (...)
Dit uitgebreide appartement voor 10 personen in Leeds heeft 4 slaapkamers. Ideaal voor een grote groep vrienden of een vakantie met de familie. Het appartement ligt dicht bij vele interessante bezienswaardigheden die zeker een bezoek waard zijn. Kirkstall Abbey is een verwoest cisterciënzer klooster ten noordwesten van het centrum van Leeds en (...)
5 Vakantiehuizen gevonden in Leeds

Meer huizen in de Regio: Yorkshire

De vakantiehuisjes van Boekingsservice: van vakantiehuisje tot vakantiehuis. Boek nu meteen online. Boekingsservice: meer dan 13.000 luxueuze vakantiehuizen.

BoekingsService.nl in coöperation with Belvilla | Jan Hooglandstraat 23  | 8121 BV Olst The Netherlands NL Email: Vakantiehuis