Home: BoekingsService Vakantiehuizen
Telefonisch reserveren Telefonisch reserveren
 
 

Vakantiehuisje BelgiëBelgië
Vakantiehuisje BonaireBonaire
Vakantiehuisje CuracaoCuracao
Vakantiehuisje DuitslandDuitsland
Vakantiehuisje FrankrijkFrankrijk
Vakantiehuisje GriekenlandGriekenland
Vakantiehuisje ItaliëItalië
Vakantiehuisje KroatiëKroatië
Dalmatië
Eilanden
Istrië
Kvarner
Vakantiehuisje LuxemburgLuxemburg
Vakantiehuisje NederlandNederland
Vakantiehuisje OostenrijkOostenrijk
Vakantiehuisje PolenPolen
Vakantiehuisje PortugalPortugal
Vakantiehuisje SloveniëSlovenië
Vakantiehuisje SpanjeSpanje
Vakantiehuisje TsjechiëTsjechië
Vakantiehuisje Verenigd KoninkrijkVerenigd Koninkrijk
Vakantiehuisje ZwedenZweden
Vakantiehuisje ZwitserlandZwitserland


Vakantiehuizen: Krk

Krk ligt voor de kust van Kroatië, in de Kvarner Baai . Het is het grootste eiland in de Adriatische Zee. Krk wordt ook wel Kurikta en Kurikon, Kirijatika, Vagla en Veglia of Veja en Krk genoemd. Eigenlijk is het geen eiland meer. Krk is door een brug verbonden met vaste land. Krk wordt ook wel het gouden eiland genoemd. Het is een welvarend gebied. In het zuiden van eiland ligt de hoogste berg van krk, de Obzova. Krk is licht (...)


Anicic - 2 Personen Krk
Beoordeling 8.2/10 Beoordeling 10 Stemmen
Meer info: Vakantiehuizen  Anicic Krk
Deze modern ingerichte appartementen met hun ideale ligging zijn ervoor gemaakt er even lekker tussenuit te gaan. Het kleinschalige gebouw bestaat uit 3 studio's en een appartement. Achter het gebouw is een gezamenlijk overdekt terras. De eerste verdieping wordt bewoond door de vriendelijke eigenaar die je privacy respecteert. De inrichting is (...)
Lea II - 4 Personen Krk
Beoordeling 8.5/10 Beoordeling 2 Stemmen
Meer info: Vakantiehuizen  Lea II Krk
Geniet van de zon en de zee op het mooie strand op slechts 300 m van appartement Lea. Aan het einde van de dag, als u een lekker kleurtje opgedaan heeft, loopt u te voet naar het historische centrum van Krk (300 m). U vindt er hippe barretjes en leuke winkeltjes. Maar vergeet u vooral niet het fraaie culturele erfgoed van deze stad. Enkele (...)
Villa Bella is een met smaak en sfeervol ingerichte villa in het kleine dorp Milohnici, aan de westkant van het eiland Krk, ongeveer drie kilometer van de kust. Hier geniet u volop van de rust en het plattelandstoerisme en bent u in no time op de leuke plekjes. Zo is het slechts 10 minuten rijden naar de stad Krk of naar de toeristische stad (...)
Krk - 4 Personen Krk
Beoordeling 7/10 Beoordeling 2 Stemmen
Meer info: Vakantiehuizen  Krk Krk
In een smal straatje, uitkomend op één van de gezelligste pleinen in het historische centrum van Krk-stad ligt deze mooie vakantiewoning. Deze woning is gebouwd in de 17e eeuw en in 2013 volledig gerenoveerd tot een mooi en zeer comfortabel vakantieverblijf met een uiterst smaakvolle inrichting. Geniet van luxe zoals de keramische kookplaat en een (...)
Anicic - 4 Personen Krk
Beoordeling 9.5/10 Beoordeling 2 Stemmen
Meer info: Vakantiehuizen  Anicic Krk
Modern appartement met ruim balkon op 250 m van het strand op het eiland Krk. Deze modern ingerichte appartementen met hun ideale ligging zijn ervoor gemaakt er even lekker tussenuit te gaan. Het kleinschalige gebouw bestaat uit 3 studio's en uw appartement. Achter het gebouw is een gezamenlijk overdekt terras. De eerste verdieping wordt bewoond (...)
(...)
9 Vakantiehuizen gevonden in Krk

1 2 Volgende >>

Pagina 1 van 2

Meer huizen in de Regio: Eilanden

De vakantiehuisjes van Boekingsservice: van vakantiehuisje tot vakantiehuis. Boek nu meteen online. Boekingsservice: meer dan 13.000 luxueuze vakantiehuizen.

BoekingsService.nl in coöperation with Belvilla | Jan Hooglandstraat 23  | 8121 BV Olst The Netherlands NL Email: Vakantiehuis