Home: BoekingsService Vakantiehuizen
Telefonisch reserveren Telefonisch reserveren
 
 

Vakantiehuisje BelgiëBelgië
Vakantiehuisje BonaireBonaire
Vakantiehuisje CuracaoCuracao
Vakantiehuisje DuitslandDuitsland
Vakantiehuisje FrankrijkFrankrijk
Vakantiehuisje GriekenlandGriekenland
Vakantiehuisje ItaliëItalië
Vakantiehuisje KroatiëKroatië
Dalmatië
Eilanden
Istrië
Kvarner
Vakantiehuisje LuxemburgLuxemburg
Vakantiehuisje NederlandNederland
Vakantiehuisje OostenrijkOostenrijk
Vakantiehuisje PolenPolen
Vakantiehuisje PortugalPortugal
Vakantiehuisje SloveniëSlovenië
Vakantiehuisje SpanjeSpanje
Vakantiehuisje TsjechiëTsjechië
Vakantiehuisje Verenigd KoninkrijkVerenigd Koninkrijk
Vakantiehuisje ZwedenZweden
Vakantiehuisje ZwitserlandZwitserland


Vakantiehuizen: Krk

Krk ligt voor de kust van Kroatië, in de Kvarner Baai . Het is het grootste eiland in de Adriatische Zee. Krk wordt ook wel Kurikta en Kurikon, Kirijatika, Vagla en Veglia of Veja en Krk genoemd. Eigenlijk is het geen eiland meer. Krk is door een brug verbonden met vaste land. Krk wordt ook wel het gouden eiland genoemd. Het is een welvarend gebied. In het zuiden van eiland ligt de hoogste berg van krk, de Obzova. Krk is licht (...)


(...)
Nieuw gebouwd stenen huis met zwembad en prachtige tuin op het eiland Krk. Gelegen in het hart van het mooie dorp Vrh, in de directe omgeving van de stad Krk en prachtige stranden, staat deze verbluffende mooie nieuwe villa, gebouwd in de mediterrane stijl. Het biedt accommodatie voor maximaal negen personen. Deze luxe villa is perfect voor (...)
Luxe, moderne villa met buiten- en binnenzwembad, sauna en wijnkelder op het eiland Krk. Deze prachtige villa is gebouwd in 2020 op een rustige en afgelegen locatie die gasten een ideale plek biedt voor een ontspannen vakantie met hun familie of vrienden. Het is volledig uitgerust en biedt veel comfort. De begane grond bestaat uit een keuken, (...)
3 Vakantiehuizen gevonden in Krk

Meer huizen in de Regio: Eilanden

De vakantiehuisjes van Boekingsservice: van vakantiehuisje tot vakantiehuis. Boek nu meteen online. Boekingsservice: meer dan 13.000 luxueuze vakantiehuizen.

BoekingsService.nl in coöperation with Belvilla | Jan Hooglandstraat 23  | 8121 BV Olst The Netherlands NL Email: Vakantiehuis