Home: BoekingsService Vakantiehuizen
Telefonisch reserveren Telefonisch reserveren
 Vakantiehuis > Italië > Gubbio
 
 

Vakantiehuisje BelgiëBelgië
Vakantiehuisje BonaireBonaire
Vakantiehuisje CuracaoCuracao
Vakantiehuisje DuitslandDuitsland
Vakantiehuisje FrankrijkFrankrijk
Vakantiehuisje GriekenlandGriekenland
Vakantiehuisje ItaliëItalië
Abruzzen/Molise
Aostadal
Apulië
Calabrië/Basilicata
Trentino/Dolomieten
Emilia-Romagna
Friuli-Venezia Giulia
Italiaanse Meren
Ligurië
Le Marche
Campanië/Napels
Lazio/Rome
Sardinië
Sicilië
Toscane/Elba
Umbrië
Piemonte
Veneto/Venetië
Vakantiehuisje KroatiëKroatië
Vakantiehuisje LuxemburgLuxemburg
Vakantiehuisje NederlandNederland
Vakantiehuisje OostenrijkOostenrijk
Vakantiehuisje PolenPolen
Vakantiehuisje PortugalPortugal
Vakantiehuisje SloveniëSlovenië
Vakantiehuisje SpanjeSpanje
Vakantiehuisje TsjechiëTsjechië
Vakantiehuisje Verenigd KoninkrijkVerenigd Koninkrijk
Vakantiehuisje ZwedenZweden
Vakantiehuisje ZwitserlandZwitserland


Vakantiehuizen: Gubbio

De zeer oude en aristocratische stad Gubbio heeft haar middeleeuwse fascinatie op buitengewone wijze behouden. De talrijke en significante getuigenissen van het neolithische tijdperk tot onze dagen verhalen over de duizendjarige geschiedenis van een belangrijke en bloeiende stad. Gelegen aan de voet van de berg Monte Ingino, domineert Gubbio de laagvlakte waar hij oorspronkelijk ontstond. (...)


Dit gezellige appartement in Mengara is voorzien van uitzicht op het zwembad. Met 2 slaapkamers en een slaapbank voor 2 in de woonkamer is er ruimte voor maximaal 6 personen. Deze woning is ideaal voor een zonvakantie met het gezin. De omgeving leent zich uitstekend voor wandeltochten en op loopafstand vind je Ristorante Il Turista. Een bezoek (...)
Dit leuke appartement op de begane grond is voorzien van uitzicht op het zwembad. Met 1 slaapkamer en een slaapbank voor 2 in de woonkamer is er ruimte voor maximaal 4 personen. De woning in Mengara is ideaal voor 1 of 2 stellen. De omgeving leent zich uitstekend voor wandeltochten en op loopafstand vind je Ristorante Il Turista. Een bezoek aan (...)
Dit gezellige appartement in Mengara is voorzien van uitzicht op het zwembad. Met 1 slaapkamer en een slaapbank voor 2 in de woonkamer is er ruimte voor maximaal 4 personen. Ideaal voor 1 of 2 stellen. De omgeving leent zich uitstekend voor wandeltochten en op loopafstand vind je Ristorante Il Turista. Een bezoek aan de zee of de nabijgelegen (...)
Dit gezellige appartement op de begane grond is voorzien van uitzicht op het zwembad. Met 1 slaapkamer en een slaapbank voor 2 in de woonkamer is er ruimte voor maximaal 4 personen. De woning in Mengara is ideaal voor 1 of 2 stellen. De omgeving leent zich uitstekend voor wandeltochten en op loopafstand vind je Ristorante Il Turista. Een bezoek (...)
Dit rustig gelegen appartement ligt op de begane van deze woning bij Gubbio. De studio is ideaal voor een romantische vakantie met uw partner. Vanaf hier geniet u van een prachtig uitzicht. U bent slechts 10 km van Gubbio verwijderd. Profiteer van de kennis die de eigenaar bezit over de omgeving (in het Engels). U bevindt zich midden in een (...)
Dit rustig gelegen appartement ligt op de begane grond van deze woning bij Gubbio. Het appartement heeft 1 slaapkamers en is ideaal voor een gezinsvakantie. Vanaf hier geniet u van een prachtig uitzicht. U bent slechts 10 km van Gubbio verwijderd. Profiteer van de kennis die de eigenaar bezit over de omgeving (in het Engels). U bevindt zich (...)
20 Vakantiehuizen gevonden in Gubbio

1 2 3 4 Volgende >>

Pagina 1 van 4

Meer huizen in de Regio: Le Marche

De vakantiehuisjes van Boekingsservice: van vakantiehuisje tot vakantiehuis. Boek nu meteen online. Boekingsservice: meer dan 13.000 luxueuze vakantiehuizen.

BoekingsService.nl in coöperation with Belvilla | Jan Hooglandstraat 23  | 8121 BV Olst The Netherlands NL Email: Vakantiehuis