Home: BoekingsService Vakantiehuizen
Telefonisch reserveren Telefonisch reserveren
 

Vakantiehuisje BelgiëBelgië
Antwerpen
Brabant
Ardennen, Henegouwen
Belgisch Limburg
Ardennen, Luik
Ardennen, Luxemburg
Ardennen, Namen
Oost-Vlaanderen
West-Vlaanderen

Vakantiehuisje ZwitserlandZoeken
Share |


Vakantiehuizen: Gent

Wie Gent zegt denkt aan het Gravensteen, het Lam Gods, de Graslei en de Korenlei, Jacob van Artevelde, Klokke Roeland, Keizer Karel, de stroppendragers, de beroemde torenrij. Gent heeft een prachtig historisch centrum dat geschiedenis en gezelligheid uitademt, met talrijke attracties en musea. De stad combineert een indrukwekkend verleden met een levendig heden. In Gent valt er altijd iets te beleven! (...)


Grote foto's Vakantiehuisje Casa Monica Gent) Casa Monica - 6 Personen Gent
Beoordeling Cijfer: 9.4/10 Beoordeling Stemmen 63
Meer info: Vakantiehuisje  Dit prachtige penthouse ligt in het centrum van Gent. Dit stadsappartement is zeer luxe en met veel smaak ingericht. Wit voert de boventoon. De sfeer is zoals je van een penthouse mag verwachten: weldadige luxe. Eén van de slaapkamers heeft een moderne variant op een bedstee, waardoor je knus de nacht doorbrengt. Het penthouse beschikt over (...)

Prijzen: Hele Week vanaf: €722 - €1331 ....»
Geen huisdieren
1 Vakantiehuizen gevonden in Gent

Meer huizen in de Regio: Oost-Vlaanderen

De vakantiehuisjes van Boekingsservice: van vakantiehuisje tot vakantiehuis. Boek nu meteen online. Boekingsservice: meer dan 13.000 luxueuze vakantiehuizen.

BoekingsService.nl in coöperation with Belvilla | Jan Hooglandstraat 23  | 8121 BV Olst The Netherlands Email: Vakantiehuis