Home: BoekingsService Vakantiehuizen
Telefonisch reserveren Telefonisch reserveren
 Vakantiehuis > Nederland > Garderen
 
 

Vakantiehuisje BelgiëBelgië
Vakantiehuisje BonaireBonaire
Vakantiehuisje CuracaoCuracao
Vakantiehuisje DuitslandDuitsland
Vakantiehuisje FrankrijkFrankrijk
Vakantiehuisje GriekenlandGriekenland
Vakantiehuisje ItaliëItalië
Vakantiehuisje KroatiëKroatië
Vakantiehuisje LuxemburgLuxemburg
Vakantiehuisje NederlandNederland
Drenthe
Flevoland
Friesland
Gelderland
Groningen
Limburg
Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel
Utrecht
Waddeneilanden
Zeeland
Zuid-Holland
Vakantiehuisje OostenrijkOostenrijk
Vakantiehuisje PolenPolen
Vakantiehuisje PortugalPortugal
Vakantiehuisje SloveniëSlovenië
Vakantiehuisje SpanjeSpanje
Vakantiehuisje TsjechiëTsjechië
Vakantiehuisje Verenigd KoninkrijkVerenigd Koninkrijk
Vakantiehuisje ZwedenZweden
Vakantiehuisje ZwitserlandZwitserland


Vakantiehuizen: Garderen

Garderen ligt in de Nederlandse provincie Gelderland. Garderen is een dorp van de gemeente Barneveld en heeft 2053 inwoners.


Nabij de Veluwe, op een kleinschalig park in Garderen, vindt u deze comfortabele chalet. De compleet aangelegde en verzorgde tuin maakt het een heerlijke plek om te verblijven. Geniet van het fluiten van de vogels terwijl u fijn ontbijt op het terras. Huisdieren zijn zeker welkom. Het chalet wordt verhuurd per 1 april 2020, voor die tuin wordt de (...)
't Vliegend Hert - 4 Personen Garderen
Beoordeling 9.2/10 Beoordeling 5 Stemmen
Meer info: Vakantiehuizen  't Vliegend Hert Garderen
Op een park aan de rand van de bossen is dit chalet gelegen. Hier voelt u zich meteen thuis door de sfeervolle inrichting en aankleding van het chalet. Het zal u aan niets ontbreken tijdens uw vakantie. Kom tot rust met geluiden uit de natuur met een kopje koffie op het terras in de ruime tuin. De tuin is geheel omheind waardoor kinderen en (...)
Dauwdruppel - 4 Personen Garderen
Beoordeling 8.7/10 Beoordeling 3 Stemmen
Meer info: Vakantiehuizen  Dauwdruppel Garderen
Nabij de Veluwe, op een kleinschalig park in Garderen, vindt u deze comfortabele chalet. De compleet aangelegde en verzorgde tuin maakt het een heerlijke plek om te verblijven. Geniet van het fluiten van de vogels terwijl u fijn ontbijt op het terras. Huisdieren zijn zeker welkom en kunnen ook genieten van het buiten zijn in de compleet omheinde (...)
Veluwse Mus - 4 Personen Garderen
Beoordeling 7.9/10 Beoordeling 8 Stemmen
Meer info: Vakantiehuizen  Veluwse Mus Garderen
Direct aan de bossen vindt u dit knusse vakantiehuisje. Het vakantiehuisje is geschikt voor 4 personen. Als u naar de andere kant van de straat gaat kunt u meteen genieten van de natuur. Wat is het heerlijk opstaan 's ochtends terwijl u de vogels buiten al hoort fluiten. Een stap naar buiten en u ruikt de frisse lucht en kan genieten van de (...)
Genieten in Garderen - 4 Personen Garderen
Beoordeling 7.2/10 Beoordeling 6 Stemmen
Meer info: Vakantiehuizen  Genieten in Garderen Garderen
Aan de rand van de Veluwe vindt u dit verrassend ruime vakantiehuisje. Vanaf het door coniferen omheinde terras geniet u ’s morgens tijdens het ontbijt al van het fluiten van de vogels en waant u zich meteen midden in de natuur. Nog meer genieten van de natuur? Dan hoeft u niet ver te zoeken! Wandel gewoon de bossen in aan de overkant van de (...)
Veluwse Specht - 6 Personen Garderen
Beoordeling 9.2/10 Beoordeling 6 Stemmen
Meer info: Vakantiehuizen  Veluwse Specht Garderen
Deze vrijstaande vakantiewoning ligt gelegen aan de rand van de bossen van de Veluwe. Dankzij deze fijne locatie kunt u direct vanaf de woning beginnen aan een wandeling door de natuur. Na een goede nachtrust geniet u tijdens een goede kop koffie van de fluitende vogels en opkomende zon vanaf het terras. De prachtige woonkamer is ontzettend ruim (...)
6 Vakantiehuizen gevonden in Garderen

Meer huizen in de Regio: Gelderland

De vakantiehuisjes van Boekingsservice: van vakantiehuisje tot vakantiehuis. Boek nu meteen online. Boekingsservice: meer dan 13.000 luxueuze vakantiehuizen.

BoekingsService.nl in coöperation with Belvilla | Jan Hooglandstraat 23  | 8121 BV Olst The Netherlands NL Email: Vakantiehuis