Home: BoekingsService Vakantiehuizen
Telefonisch reserveren Telefonisch reserveren
 Vakantiehuis > Frankrijk > Flaine
 
 

Vakantiehuisje BelgiëBelgië
Vakantiehuisje BonaireBonaire
Vakantiehuisje CuracaoCuracao
Vakantiehuisje DuitslandDuitsland
Vakantiehuisje FrankrijkFrankrijk
Elzas/Vogezen/Lotharingen
Ardèche
Champagne Ardennen
Auvergne
Bourgogne
Bretagne
Centre
Côte Atlantique
Corsica
Dordogne
Drôme
Jura/Franche Comté
Languedoc-Roussillon
Limousin
Loire
Provence/Côte d'Azur
Midi-Pyreneeën
Noord Alpen
Normandië
Nord/Pas de Calais/Picardië
Parijs/Ile de France
Zuid Alpen
Vakantiehuisje GriekenlandGriekenland
Vakantiehuisje ItaliëItalië
Vakantiehuisje KroatiëKroatië
Vakantiehuisje LuxemburgLuxemburg
Vakantiehuisje NederlandNederland
Vakantiehuisje OostenrijkOostenrijk
Vakantiehuisje PolenPolen
Vakantiehuisje PortugalPortugal
Vakantiehuisje SloveniëSlovenië
Vakantiehuisje SpanjeSpanje
Vakantiehuisje TsjechiëTsjechië
Vakantiehuisje Verenigd KoninkrijkVerenigd Koninkrijk
Vakantiehuisje ZwedenZweden
Vakantiehuisje ZwitserlandZwitserland


Vakantiehuizen: Flaine

Gelegen op slechts 1 uur rijden of 20 minuten vliegen met de helikopter vanaf Genève leent het kunstzinnige skioord Flaine zich uitstekend voor een kort verblijf. Hier staat skiën centraal en alles is erop gericht om de wintersporter optimaal te faciliteren. Het centrum is autovrij en de appartementen en hotels liggen praktisch aan de pistes. Vanaf het 1600 meter hoog gelegen dorp, strekt het skigebied van 265 kilometer zich uit over de (...)


Chalet de Julie - 6 Personen Flaine
Beoordeling 7.1/10 Beoordeling 10 Stemmen
Meer info: Vakantiehuizen  Chalet de Julie Flaine
Comfortabele, charmante, Scandinavische chalet voor zes personen met een gedeeld, verwarmd, panoramisch zwembad. Het terras en het ruime balkon liggen op het zuiden en westen en hebben comfortabele zitjes. Vanaf het terras heb je een prachtig uitzicht. Je luxe chalet bevindt zich in Hameau de Flaine.   Je woont op een prachtige vertreklocatie (...)
Chalet de Chloé - 8 Personen Flaine
Beoordeling 7.8/10 Beoordeling 4 Stemmen
Meer info: Vakantiehuizen  Chalet de Chloé Flaine
Comfortabele, charmante, Scandinavische chalet voor acht personen met een gedeeld, verwarmd, panoramisch zwembad. Het terras en het ruime balkon liggen op het zuiden en westen en hebben comfortabele zitjes. Vanaf het terras heb je een prachtig uitzicht. Je luxe chalet bevindt zich in Hameau de Flaine. Je woont op een prachtige vertreklocatie (...)
Chalet de Maryse - 8 Personen Flaine
Beoordeling 7/10 Beoordeling 4 Stemmen
Meer info: Vakantiehuizen  Chalet de Maryse Flaine
Comfortabele, charmante, Scandinavische chalet voor acht personen met een gedeeld, verwarmd, panoramisch zwembad. Het terras en het ruime balkon liggen op het zuiden en westen en hebben comfortabele zitjes. Vanaf het terras heb je een prachtig uitzicht. Je luxe chalet bevindt zich in Hameau de Flaine. Je woont op een prachtige vertreklocatie (...)
Comfortabele, charmante, Scandinavische chalet voor twaalf personen met een gedeeld, verwarmd, panoramisch zwembad. Het terras en het ruime balkon liggen op het zuiden en westen en hebben comfortabele zitjes. Vanaf het terras heb je een prachtig uitzicht. Je luxe chalet bevindt zich in Hameau de Flaine. Je woont op een prachtige vertreklocatie (...)
Chalet Mathilde - 10 Personen Flaine
Beoordeling 8/10 Beoordeling 2 Stemmen
Meer info: Vakantiehuizen  Chalet Mathilde Flaine
Comfortabele, charmante, Scandinavische chalet voor tien personen met een gedeeld, verwarmd, panoramisch zwembad. Het terras en het ruime balkon liggen op het zuiden en westen en hebben comfortabele zitjes. Vanaf het terras heb je een prachtig uitzicht. Je luxe chalet bevindt zich in Hameau de Flaine. Je woont op een prachtige vertreklocatie (...)
Chalet Louise - 12 Personen Flaine
Beoordeling 8.9/10 Beoordeling 8 Stemmen
Meer info: Vakantiehuizen  Chalet Louise Flaine
Comfortabele, charmante, Scandinavische chalet voor twaalf personen met een gedeeld, verwarmd, panoramisch zwembad. Het terras en het ruime balkon liggen op het zuiden en westen en hebben comfortabele zitjes. Vanaf het terras heb je een prachtig uitzicht. Je luxe chalet bevindt zich in Hameau de Flaine en is over drie verdiepingen verspreid. (...)
6 Vakantiehuizen gevonden in Flaine

Meer huizen in de Regio: Noord Alpen

De vakantiehuisjes van Boekingsservice: van vakantiehuisje tot vakantiehuis. Boek nu meteen online. Boekingsservice: meer dan 13.000 luxueuze vakantiehuizen.

BoekingsService.nl in coöperation with Belvilla | Jan Hooglandstraat 23  | 8121 BV Olst The Netherlands NL Email: Vakantiehuis