Home: BoekingsService Vakantiehuizen
Telefonisch reserveren Telefonisch reserveren
 
 

Vakantiehuisje BelgiëBelgië
Vakantiehuisje BonaireBonaire
Vakantiehuisje CuracaoCuracao
Vakantiehuisje DuitslandDuitsland
Vakantiehuisje FrankrijkFrankrijk
Vakantiehuisje GriekenlandGriekenland
Vakantiehuisje ItaliëItalië
Vakantiehuisje KroatiëKroatië
Vakantiehuisje LuxemburgLuxemburg
Vakantiehuisje NederlandNederland
Vakantiehuisje OostenrijkOostenrijk
Vakantiehuisje PolenPolen
Vakantiehuisje PortugalPortugal
Alentejo
Algarve
Centraal Portugal
Lissabon
Madeira
Porto en Noord
Vakantiehuisje SloveniëSlovenië
Vakantiehuisje SpanjeSpanje
Vakantiehuisje TsjechiëTsjechië
Vakantiehuisje Verenigd KoninkrijkVerenigd Koninkrijk
Vakantiehuisje ZwedenZweden
Vakantiehuisje ZwitserlandZwitserland


Vakantiehuizen: Evora

Verblijf in dit leuke vakantiehuis dat is gelegen in het Portugese Evora. Het ligt vlak bij het centrum en het beschikt over een tuin en 2 slaapkamers. Ideaal voor een zonnige vakantie met het gezin. De vakantiewoning ligt op een korte afstand van het gezellige centrum van Evora. Je vindt hier tal van leuke restaurantjes waar je kunt genieten van (...)
Verblijf in dit leuke vakantiehuis dat is gelegen in het Portugese Evora. Het ligt vlak bij het centrum en het beschikt over een balkon/patio en 2 slaapkamers. Ideaal voor een zonnige vakantie met het gezin. De vakantiewoning ligt op een korte afstand van het gezellige centrum van Evora. Je vindt hier tal van leuke restaurantjes waar je kunt (...)
Verblijf in dit leuke vakantiehuis dat is gelegen in het Portugese Evora. Het ligt vlak bij het centrum en het beschikt over een tuin en 4 slaapkamers. Ideaal voor een zonnige vakantie met het gezin. De vakantiewoning ligt op een korte afstand van het gezellige centrum van Evora. Je vindt hier tal van leuke restaurantjes waar je kunt genieten van (...)
Verblijf in dit leuke vakantiehuis dat is gelegen in het Portugese Evora. Het ligt vlak bij het centrum en het beschikt over een tuin en 4 slaapkamers. Ideaal voor een gezellige vakantie met een groot gezin. De vakantiewoning ligt op een korte afstand van het gezellige centrum van Evora. Je vindt hier tal van leuke restaurantjes waar je kunt (...)
4 Vakantiehuizen gevonden in Evora

Meer huizen in de Regio: Alentejo

De vakantiehuisjes van Boekingsservice: van vakantiehuisje tot vakantiehuis. Boek nu meteen online. Boekingsservice: meer dan 13.000 luxueuze vakantiehuizen.

BoekingsService.nl in coöperation with Belvilla | Jan Hooglandstraat 23  | 8121 BV Olst The Netherlands NL Email: Vakantiehuis