Home: BoekingsService Vakantiehuizen
Telefonisch reserveren Telefonisch reserveren
 Vakantiehuis > Nederland > Enkhuizen
 
 

Vakantiehuisje BelgiëBelgië
Vakantiehuisje BonaireBonaire
Vakantiehuisje CuracaoCuracao
Vakantiehuisje DuitslandDuitsland
Vakantiehuisje FrankrijkFrankrijk
Vakantiehuisje GriekenlandGriekenland
Vakantiehuisje ItaliëItalië
Vakantiehuisje KroatiëKroatië
Vakantiehuisje LuxemburgLuxemburg
Vakantiehuisje NederlandNederland
Drenthe
Flevoland
Friesland
Gelderland
Groningen
Limburg
Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel
Utrecht
Waddeneilanden
Zeeland
Zuid-Holland
Vakantiehuisje OostenrijkOostenrijk
Vakantiehuisje PolenPolen
Vakantiehuisje PortugalPortugal
Vakantiehuisje SloveniëSlovenië
Vakantiehuisje SpanjeSpanje
Vakantiehuisje TsjechiëTsjechië
Vakantiehuisje Verenigd KoninkrijkVerenigd Koninkrijk
Vakantiehuisje ZwedenZweden
Vakantiehuisje ZwitserlandZwitserland


Vakantiehuizen: Enkhuizen

Enkhuizen is ontstaan uit twee kerkdorpen, namelijk Gommerskerspel en Enkhuizen. In 1355 werden beide dorpen samengevoegd tot één dorp, Enkhuizen. In datzelfde jaar werden stadsrechten verleend door Graaf Willem V. De verlening van die stadsrechten is te zien in het boek aan het balkon van het stadhuis. Het jaar 2006 is dus een feestjaar in Enkhuizen. Het is dan 650 jaar geleden dat er stadsrechten werden verleend. Voor de meest actuele (...)


d’Oude Apotheek - 4 Personen Enkhuizen
Beoordeling 8.8/10 Beoordeling 5 Stemmen
Meer info: Vakantiehuizen  d’Oude Apotheek Enkhuizen
Rijksmonument uit 1566 met tuin. Met smaak gerestaureerd en voorzien van alle moderne comfort. Er zijn 2 slaapkamers die ruimte bieden aan 4 personen en het bevindt zich in het centrum van Enkhuizen. Ideaal voor een gezinsvakantie. Het ligt op een prachtige plek om Enkhuizen te ontdekken. Het pand is gelegen midden in het centrum van het altijd (...)
VOC-Huys - 10 Personen Enkhuizen
Beoordeling 9.3/10 Beoordeling 29 Stemmen
Meer info: Vakantiehuizen  VOC-Huys Enkhuizen
Het "VOC-Huys", is een volledig gerenoveerd monumentaal pand, dat stamt uit 1777. Het ligt op een van de mooiste plekjes van de oude binnenstad van Enkhuizen, op steenworp afstand van het IJsselmeer. Het ademt de sfeer van vroeger, met alle gemakken en luxe van nu. Vanaf de eerste en tweede verdieping beschik je over uitzicht over het IJsselmeer. (...)
Klein Weeshuis in Enkhuizen stamt uit 1600 en heeft een rijke geschiedenis. Het gebouw heeft vele unieke details en staat op de lijst van rijksmonumenten. Het pand is in 2018 gerenoveerd op een manier waardoor alle charme bewaard is gebleven maar het heeft wel moderne voorzieningen. Met 3 slaapkamers biedt de woning ruimte voor een groter (...)
Groot Weeshuis Enkhuizen is een groepsaccommodatie in een mooi pand, midden in het centrum van Enkhuizen. De 8 slaapkamers bieden ruimte voor 18 personen. Een ideale locatie voor een grote groep of thematisch gebruik. In Enkhuizen kunt u schepen bewonderen in de havens, wandelen langs talloze monumenten en grachtjes, winkelen en heerlijk (...)
In deze ruime groepsaccommodatie in het centrum van Enkhuizen vindt u maar liefst 11 slaapkamers. De vakantiewoning is dan ook zeer geschikt voor grote gezelschappen, zoals vriendengroepen of een familie. De ligging is uniek, de accommodatie bevindt zich naast de kerk in een historisch weeshuis. Enkhuizen biedt diverse activiteiten voor jong (...)
5 Vakantiehuizen gevonden in Enkhuizen

Meer huizen in de Regio: Noord-Holland

De vakantiehuisjes van Boekingsservice: van vakantiehuisje tot vakantiehuis. Boek nu meteen online. Boekingsservice: meer dan 13.000 luxueuze vakantiehuizen.

BoekingsService.nl in coöperation with Belvilla | Jan Hooglandstraat 23  | 8121 BV Olst The Netherlands NL Email: Vakantiehuis