Home: BoekingsService Vakantiehuizen
Telefonisch reserveren Telefonisch reserveren
 Vakantiehuis > Nederland > Enkhuizen
 
 

Vakantiehuisje BelgiëBelgië
Vakantiehuisje BonaireBonaire
Vakantiehuisje CuracaoCuracao
Vakantiehuisje DuitslandDuitsland
Vakantiehuisje FrankrijkFrankrijk
Vakantiehuisje GriekenlandGriekenland
Vakantiehuisje ItaliëItalië
Vakantiehuisje KroatiëKroatië
Vakantiehuisje LuxemburgLuxemburg
Vakantiehuisje NederlandNederland
Drenthe
Flevoland
Friesland
Gelderland
Groningen
Limburg
Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel
Utrecht
Waddeneilanden
Zeeland
Zuid-Holland
Vakantiehuisje OostenrijkOostenrijk
Vakantiehuisje PolenPolen
Vakantiehuisje PortugalPortugal
Vakantiehuisje SloveniëSlovenië
Vakantiehuisje SpanjeSpanje
Vakantiehuisje TsjechiëTsjechië
Vakantiehuisje Verenigd KoninkrijkVerenigd Koninkrijk
Vakantiehuisje ZwedenZweden
Vakantiehuisje ZwitserlandZwitserland


Vakantiehuizen: Enkhuizen

Enkhuizen is ontstaan uit twee kerkdorpen, namelijk Gommerskerspel en Enkhuizen. In 1355 werden beide dorpen samengevoegd tot één dorp, Enkhuizen. In datzelfde jaar werden stadsrechten verleend door Graaf Willem V. De verlening van die stadsrechten is te zien in het boek aan het balkon van het stadhuis. Het jaar 2006 is dus een feestjaar in Enkhuizen. Het is dan 650 jaar geleden dat er stadsrechten werden verleend. Voor de meest actuele (...)


Doelenlaantje - 4 Personen Enkhuizen
Beoordeling 8.9/10 Beoordeling 78 Stemmen
Meer info: Vakantiehuizen  Doelenlaantje Enkhuizen
In een rustig straatje in het centrum van Enkhuizen, de zgn. 'Boerenhoek', ligt deze sfeervolle vakantiewoning met aanlegsteiger(tje). Vanuit de serre loopt u zo het terras op, die grenst aan een klein grachtje. Vanuit hier kunt u heerlijk dobberen op groter vaarwater. De woning ligt op loopafstand van een supermarkt (150m), maar voor een etentje (...)
Mare Liberum - 4 Personen Enkhuizen
Beoordeling 8.2/10 Beoordeling 10 Stemmen
Meer info: Vakantiehuizen  Mare Liberum Enkhuizen
Prachtig vakantiehuis gelegen op één van de mooiste lokaties in de historische binnenstad van Enkhuizen. Het huis is uitstekend onderhouden, van diverse gemakken voorzien en is ruim opgezet met 4 woonlagen. Het vakantiehuis heeft een prachtig en weids uitzicht over de haven, het IJsselmeer en het historische sluizencomplex wat het uniek maakt. U (...)
VOC-Huys - 10 Personen Enkhuizen
Beoordeling 9.3/10 Beoordeling 21 Stemmen
Meer info: Vakantiehuizen  VOC-Huys Enkhuizen
Het "VOC-Huys", is een volledig gerenoveerd monumentaal pand, dat stamt uit 1777. Het ligt op een van de mooiste plekjes van de oude binnenstad van Enkhuizen, op steenworp afstand van het IJsselmeer. Het ademt de sfeer van vroeger, met alle gemakken en luxe van nu. Vanaf de eerste en tweede verdieping beschik je over uitzicht over het IJsselmeer. (...)
Klein Weeshuis Enkhuizen stamt uit 1600 en heeft (zoals veel huizen en gebouwen in Enkhuizen) een rijke geschiedenis. Het gebouw heeft vele unieke details en staat op de lijst van Rijksmonumenten. Het pand is in 2018 gerenoveerd op een manier dat alle charme bewaard is gebleven maar wel met moderne voorzieningen. De oude houten trap, de prachtige (...)
Groot Weeshuis Enkhuizen is een groepsaccommodatie in een mooi pand, midden in het centrum van Enkhuizen, naast de kerk en het historische weeshuis (Historisch Enkhuizen 14 personen NL-1601-57). De woning is modern ingericht en van alle gemakken voorzien. Achter het pand kunt u gratis parkeren. Vanaf de entree van de woning komt u via enkele (...)
5 Vakantiehuizen gevonden in Enkhuizen

Meer huizen in de Regio: Noord-Holland

De vakantiehuisjes van Boekingsservice: van vakantiehuisje tot vakantiehuis. Boek nu meteen online. Boekingsservice: meer dan 13.000 luxueuze vakantiehuizen.

BoekingsService.nl in coöperation with Belvilla | Jan Hooglandstraat 23  | 8121 BV Olst The Netherlands NL Email: Vakantiehuis