Home: BoekingsService Vakantiehuizen
Telefonisch reserveren Telefonisch reserveren
 Vakantiehuis > België > Durbuy
 
 

Vakantiehuisje BelgiëBelgië
Antwerpen
Brabant
Ardennen, Henegouwen
Belgisch Limburg
Ardennen, Luik
Ardennen, Luxemburg
Ardennen, Namen
Oost-Vlaanderen
West-Vlaanderen
Vakantiehuisje BonaireBonaire
Vakantiehuisje CuracaoCuracao
Vakantiehuisje DuitslandDuitsland
Vakantiehuisje FrankrijkFrankrijk
Vakantiehuisje GriekenlandGriekenland
Vakantiehuisje ItaliëItalië
Vakantiehuisje KroatiëKroatië
Vakantiehuisje LuxemburgLuxemburg
Vakantiehuisje NederlandNederland
Vakantiehuisje OostenrijkOostenrijk
Vakantiehuisje PolenPolen
Vakantiehuisje PortugalPortugal
Vakantiehuisje SloveniëSlovenië
Vakantiehuisje SpanjeSpanje
Vakantiehuisje TsjechiëTsjechië
Vakantiehuisje Verenigd KoninkrijkVerenigd Koninkrijk
Vakantiehuisje ZwedenZweden
Vakantiehuisje ZwitserlandZwitserland


Vakantiehuizen: Durbuy

Durbuy ontdekken heeft veel mee van een afspraak met de geschiedenis; alsof de kleinste stad ter wereld zich aan de bezoekers blootstelde zoals men een boek vol beelden doorbladert, zonder haast, omdat Durbuy tegelijkertijd staat voor vrede, harmonie en onheuglijkheid. De titel De Kleinste stad ter wereld is natuurlijk aanvechtbaar. Wanneer we over alleen het stadje Bronkhorst praten (dus niet de fusiegemeente (...)


Vlak bij het kleinste Belgische stadje Durbuy ligt een bijzonder vakantiehuis vol comfort en ecologisch vernuft. Deze woning is opgebouwd uit 100% natuurlijke materialen zoals natuursteen, hout, hennep en kalk. Met 1 slaapkamer is de woning perfect voor een stel. Liefhebbers van de natuur kunnen vanuit deze duurzame woning genieten van het (...)
Résidence Durbuy 4 - 2 Personen Durbuy
Beoordeling 7.4/10 Beoordeling 144 Stemmen
Meer info: Vakantiehuizen  Résidence Durbuy 4 Durbuy
Deze ruime studio van 36 m2 is modern ingericht en bestaat uit een zithoek met tweepersoons slaapbank en een eethoek. De studio bevindt zich op de begane grond of op de etage van één van de villas in het vakantiepark en heeft een eigen entree. Alle villas zijn verdeeld in vier (...)
Résidence Durbuy 14 - 4 Personen Durbuy
Beoordeling 7.1/10 Beoordeling 75 Stemmen
Meer info: Vakantiehuizen  Résidence Durbuy 14 Durbuy
De huizen, met elk vier woningen, liggen steeds gegroepeerd en zijn gelegen op de 1ste etage. De huizen staan op of tegen de helling gebouwd, zodat u de woning alleen bereikt via een aantal treden of trap. Het openlucht zwembad, de tennisbanen en het speeltuintje bevinden zich tussen de huizen. Bij elke woning hoort een terras/balkon met (...)
In 2020 is een groot aantal appartementen in Résidence Durbuy grondig gerenoveerd en geheel nieuw ingericht. U bewoont in feite een geheel nieuw appartement op een bestaand, bosrijk vakantiepark. Deze moderne suite ligt op de begane grond en is van alle gemakken voorzien. De inrichting is warm en gezellig. De woon-/slaapkamer beschikt over een (...)
Résidence Durbuy 10 - 6 Personen Durbuy
Beoordeling 7.7/10 Beoordeling 83 Stemmen
Meer info: Vakantiehuizen  Résidence Durbuy 10 Durbuy
De huizen, met elk vier woningen, liggen steeds gegroepeerd en zijn gelegen op de begane grond of op de 1ste etage. De huizen staan op of tegen de helling gebouwd, zodat u de woning alleen bereikt via een aantal treden of trap. Het openlucht zwembad, de tennisbanen en het speeltuintje bevinden zich tussen de huizen. Bij elke woning hoort een (...)
Résidence Durbuy 12 - 6 Personen Durbuy
Beoordeling 7.5/10 Beoordeling 48 Stemmen
Meer info: Vakantiehuizen  Résidence Durbuy 12 Durbuy
Dit ruime appartement van 76 m2 is gelegen op de begane grond van één van de villas van het vakantiepark. Het appartement beschikt over een woonkamer met open haard, twee slaapkamers, een extra douche en een aparte wc. Elke villa is opgedeeld in vier appartementen, elk met een eigen (...)
49 Vakantiehuizen gevonden in Durbuy

1 2 3 4 5 6 7 8 9 Volgende >>

Pagina 1 van 9

Meer huizen in de Regio: Ardennen, Luxemburg

De vakantiehuisjes van Boekingsservice: van vakantiehuisje tot vakantiehuis. Boek nu meteen online. Boekingsservice: meer dan 13.000 luxueuze vakantiehuizen.

BoekingsService.nl in coöperation with Belvilla | Jan Hooglandstraat 23  | 8121 BV Olst The Netherlands NL Email: Vakantiehuis