Home: BoekingsService Vakantiehuizen
Telefonisch reserveren Telefonisch reserveren
 
 

Vakantiehuisje BelgiëBelgië
Vakantiehuisje BonaireBonaire
Vakantiehuisje CuracaoCuracao
Vakantiehuisje DuitslandDuitsland
Vakantiehuisje FrankrijkFrankrijk
Vakantiehuisje GriekenlandGriekenland
Vakantiehuisje ItaliëItalië
Vakantiehuisje KroatiëKroatië
Vakantiehuisje LuxemburgLuxemburg
Vakantiehuisje NederlandNederland
Vakantiehuisje OostenrijkOostenrijk
Vakantiehuisje PolenPolen
Vakantiehuisje PortugalPortugal
Vakantiehuisje SloveniëSlovenië
Vakantiehuisje SpanjeSpanje
Vakantiehuisje TsjechiëTsjechië
Vakantiehuisje Verenigd KoninkrijkVerenigd Koninkrijk
Anglia
Cornwall
Cotswolds
Devon
Highlands
Kent
Derbyshire/Lancashire
Lake District
Londen
Zuid-Schotland
Midlands
Noord Wales
Sussex
Yorkshire
Zuid Wales
Vakantiehuisje ZwedenZweden
Vakantiehuisje ZwitserlandZwitserland


Vakantiehuizen: Dundee

Dit heerlijke appartement ligt op een centrale plek in Dundee, vlak bij het centrum en de zee. Er is 1 slaapkamer en het verblijf is ideaal voor een romantische citytrip met je partner. De zee ligt op loopafstand van de woning, net als het centrum van Dundee dat is voorzien van leuke restaurants en bars waar je gezellig wat kunt gaan drinken. (...)
Verblijf in dit leuke appartement in Dundee dat is voorzien van een fijne ligging, vlak bij de zee en het centrum. Met 1 slaapkamer voor 2 personen is dit de ideale keuze voor een romantische citytrip met je geliefde. In en rondom Dundee vind je leuke restaurants en bezienswaardigheden zoals Broughty Castle, V&A Dundee en the McManus Art Gallery (...)
Verblijf in dit leuke appartement in Dundee dat is voorzien van een fijne ligging, vlak bij de zee en het centrum. Er zijn 2 slaapkamers en het verblijf biedt plaats aan maximaal 6 gasten. Ideaal voor een citytrip met het gezin. In en rondom Dundee vind je leuke restaurants en bezienswaardigheden zoals Broughty Castle, V&A Dundee en the McManus (...)
Verblijf in dit fijne appartement in Dundee dat is voorzien van een fijne ligging, vlak bij de zee en het centrum. Er zijn 2 slaapkamers en het verblijf biedt plaats aan maximaal 6 gasten. Ideaal voor een citytrip met het gezin. In en rondom Dundee vind je leuke restaurants en bezienswaardigheden zoals Broughty Castle, V&A Dundee en the McManus (...)
Verblijf in dit comfortabele appartement in Dundee dat is voorzien van een fijne ligging, vlak bij de zee en het centrum. Er zijn 3 slaapkamers en het verblijf biedt plaats aan maximaal 8 gasten. Ideaal voor een citytrip met het gezin. In en rondom Dundee vind je leuke restaurants en bezienswaardigheden zoals Broughty Castle, V&A Dundee en the (...)
Verblijf in dit heerlijke appartement in Dundee dat is voorzien van een fijne ligging, vlak bij de zee en het centrum. Er zijn 3 slaapkamers en het verblijf biedt plaats aan maximaal 8 gasten. Ideaal voor een citytrip met het gezin. In en rondom Dundee vind je leuke restaurants en bezienswaardigheden zoals Broughty Castle, V&A Dundee en the (...)
6 Vakantiehuizen gevonden in Dundee

Meer huizen in de Regio: Zuid-Schotland

De vakantiehuisjes van Boekingsservice: van vakantiehuisje tot vakantiehuis. Boek nu meteen online. Boekingsservice: meer dan 13.000 luxueuze vakantiehuizen.

BoekingsService.nl in coöperation with Belvilla | Jan Hooglandstraat 23  | 8121 BV Olst The Netherlands NL Email: Vakantiehuis