Home: BoekingsService Vakantiehuizen
Telefonisch reserveren Telefonisch reserveren
 Vakantiehuis > België > Diksmuide
 
 

Vakantiehuisje BelgiëBelgië
Antwerpen
Brabant
Ardennen, Henegouwen
Belgisch Limburg
Ardennen, Luik
Ardennen, Luxemburg
Ardennen, Namen
Oost-Vlaanderen
West-Vlaanderen
Vakantiehuisje BonaireBonaire
Vakantiehuisje CuracaoCuracao
Vakantiehuisje DuitslandDuitsland
Vakantiehuisje FrankrijkFrankrijk
Vakantiehuisje GriekenlandGriekenland
Vakantiehuisje ItaliëItalië
Vakantiehuisje KroatiëKroatië
Vakantiehuisje LuxemburgLuxemburg
Vakantiehuisje NederlandNederland
Vakantiehuisje OostenrijkOostenrijk
Vakantiehuisje PolenPolen
Vakantiehuisje PortugalPortugal
Vakantiehuisje SloveniëSlovenië
Vakantiehuisje SpanjeSpanje
Vakantiehuisje TsjechiëTsjechië
Vakantiehuisje Verenigd KoninkrijkVerenigd Koninkrijk
Vakantiehuisje ZwedenZweden
Vakantiehuisje ZwitserlandZwitserland


Vakantiehuizen: Diksmuide

De hele Westhoek en Diksmuide in het bijzonder drukken je keer op keer met je neus op de ellende die machtshonger met zich mee brengt. Maar er is ook de hoop; de diepgewortelde wil om het anders, beter te doen. Met gepaste trots wijst het IJzermonument vermetel, recht omhoog. In de IJzertoren is het Museum voor Vrede, Vrijheid en Verdraagzaamheid gevestigd. Diksmuide aan de IJzerstroom, situeert zich midden in de Vlaamse Westhoek, een (...)


Frontzate - 8 Personen Diksmuide
Beoordeling 8.8/10 Beoordeling 47 Stemmen
Meer info: Vakantiehuizen  Frontzate Diksmuide
Gelegen tussen de landerijen vindt u deze ruime villa in Diksmuide. De perfecte uitvalsbasis voor uw vakantie! Met een ruime keuken van alle gemakken voorzien en een ruime tuin vermaakt u zich prima. De kinderen kunnen ravotten op het gras terwijl u op het terras de voorbereidingen treft voor een heerlijke BBQ. Maar u kunt hier ook genieten van de (...)
Dit vakantiehuis heeft een prachtige, moderne inrichting en bevindt zich vlak bij Diksmuide. Met 3 slaapkamers is het ideaal voor een gezin. In de tuin met vijver en terras geniet je van de rust en landelijke omgeving. Het centrum van Diksmijde ligt op 3 km van het vakantiehuis. Nieuwpoort ligt iets verderop, op een afstand van 10 km. Het (...)
De Reigersvliethoeve - 12 Personen Diksmuide
Beoordeling 9.4/10 Beoordeling 22 Stemmen
Meer info: Vakantiehuizen  De Reigersvliethoeve Diksmuide
Dit moderne vakantiehuis in West-Vlaanderen is voorzien van een heerlijk terras. Er zijn 5 slaapkamers waar in totaal 12 gasten in kunnen verblijven en deze optie is ideaal voor familievakanties. Begin de dag met een gezonde ochtendwandeling door de prachtige omgeving. Er is een supermarkt te vinden op 5 km van de accommodatie waar u een (...)
Villa Gisèle - 8 Personen Diksmuide
Beoordeling 9.8/10 Beoordeling 18 Stemmen
Meer info: Vakantiehuizen  Villa Gisèle Diksmuide
Deze luxueuze groepswoning in Diksmuide beschikt over een bar en een heerlijke grote tuin. Er zijn 4 slaapkamers die 8 personen kunnen accommoderen in totaal. Dit is ideaal voor grote gezinnen. Begin de dag met een ontbijtje in de supermarkt die 2 km verderop ligt in Sint Jacobskapelle. Op 4 km van de accommodatie ligt het centrum van (...)
4 Vakantiehuizen gevonden in Diksmuide

Meer huizen in de Regio: West-Vlaanderen

De vakantiehuisjes van Boekingsservice: van vakantiehuisje tot vakantiehuis. Boek nu meteen online. Boekingsservice: meer dan 13.000 luxueuze vakantiehuizen.

BoekingsService.nl in coöperation with Belvilla | Jan Hooglandstraat 23  | 8121 BV Olst The Netherlands NL Email: Vakantiehuis