Home: BoekingsService Vakantiehuizen
Telefonisch reserveren Telefonisch reserveren
 Vakantiehuis > Italië > Dicomano (fi)
 
 

Vakantiehuisje BelgiëBelgië
Vakantiehuisje BonaireBonaire
Vakantiehuisje CuracaoCuracao
Vakantiehuisje DuitslandDuitsland
Vakantiehuisje FrankrijkFrankrijk
Vakantiehuisje GriekenlandGriekenland
Vakantiehuisje ItaliëItalië
Abruzzen/Molise
Aostadal
Apulië
Calabrië/Basilicata
Trentino/Dolomieten
Emilia-Romagna
Friuli-Venezia Giulia
Italiaanse Meren
Ligurië
Le Marche
Campanië/Napels
Lazio/Rome
Sardinië
Sicilië
Toscane/Elba
Umbrië
Piemonte
Veneto/Venetië
Vakantiehuisje KroatiëKroatië
Vakantiehuisje LuxemburgLuxemburg
Vakantiehuisje NederlandNederland
Vakantiehuisje OostenrijkOostenrijk
Vakantiehuisje PolenPolen
Vakantiehuisje PortugalPortugal
Vakantiehuisje SloveniëSlovenië
Vakantiehuisje SpanjeSpanje
Vakantiehuisje TsjechiëTsjechië
Vakantiehuisje Verenigd KoninkrijkVerenigd Koninkrijk
Vakantiehuisje ZwedenZweden
Vakantiehuisje ZwitserlandZwitserland


Vakantiehuizen: Dicomano (fi)

Vasari - 6 Personen Dicomano (fi)
Beoordeling 7/10 Beoordeling 4 Stemmen
Meer info: Vakantiehuizen  Vasari Dicomano (fi)
Dit complex, dat nog zijn eigen wijn en olijfolie produceert, is een perfecte uitvalsbasis voor het verkennen van Toscane. Bovenop een heuvelrug ligt een groepje van 7 fraai gerestaureerde vakantiehuizen, met een weids uitzicht over het Toscaanse landschap. Dit huis beschikt over 2 slaapkamers en biedt plaats aan 6 personen: ideaal voor stellen of (...)
Dit vakantiehuis heeft 2 slaapkamers en is geschikt voor 4 personen, ideaal voor een gezin. Gelegen in Toscane, bij het plaatsje Dicomano. Deze locatie is perfect gelegen om Toscane te verkennen. Het appartement ligt op een heuvelrug met een vismeer in de buurt. De stad Florence is op 39 km afstand. Het appartement is onderdeel van een (...)
Dit appartement in Dicomano met 2 slaapkamers voor een groot gezin. Dit complex, dat nog zijn eigen wijn en olijfolie produceert, is een perfecte uitvalsbasis voor het verkennen van Toscane. Het appartement is ruim en keurig ingericht. Samen met de andere gasten kunt u gebruikmaken van het gezamenlijke zwembad dat omringd wordt door ligbedden en (...)
Dit vakantiehuis in Dicomano met 2 slaapkamers is ideaal voor een gezin. De woning is gelegen op een complex dat zijn eigen wijn en olijfolie produceert. Deze gerestaureerde woning ligt op een complex met nog 6 andere huizen en appartementen. U maakt gezamenlijk gebruik van het zwembad dat wordt omringd door ligbedden en parasols. U heeft een (...)
Beato Angelico - 8 Personen Dicomano (fi)
Beoordeling 7.5/10 Beoordeling 2 Stemmen
Meer info: Vakantiehuizen  Beato Angelico Dicomano (fi)
Deze vrijstaande woning in Dicomano met 3 slaapkamers is geschikt voor een familie. De woning is gelegen op een complex met 6 andere gerestaureerde vakantiehuizen. Met de andere gasten deelt u een tuin en zwembad. Echter heeft u ook uw eigen tuin met terras. Op het complex wordt eigen wijn en olijfolie geproduceert. Het is gelegen op een (...)
Villa Vivai - 12 Personen Dicomano (fi)
Beoordeling 8.6/10 Beoordeling 9 Stemmen
Meer info: Vakantiehuizen  Villa Vivai Dicomano (fi)
Vakantiehuis in Dicomano, Toscane, met 6 slaapkamers voor 12 personen. De ruime woning is perfect voor een grote groep, er is een grote eettafel met een gezellige open haard. Verder heeft u een grote tuin en weids uitzicht. De woning is onderdeel van een complex waar tot op de dag van vandaag nog wijn en olijfolie wordt geproduceerd. Het is (...)
6 Vakantiehuizen gevonden in Dicomano (fi)

Meer huizen in de Regio: Toscane/Elba

De vakantiehuisjes van Boekingsservice: van vakantiehuisje tot vakantiehuis. Boek nu meteen online. Boekingsservice: meer dan 13.000 luxueuze vakantiehuizen.

BoekingsService.nl in coöperation with Belvilla | Jan Hooglandstraat 23  | 8121 BV Olst The Netherlands NL Email: Vakantiehuis