Home: BoekingsService Vakantiehuizen
Telefonisch reserveren Telefonisch reserveren
 Vakantiehuis > Italië > Camaiore
 
 

Vakantiehuisje BelgiëBelgië
Vakantiehuisje BonaireBonaire
Vakantiehuisje CuracaoCuracao
Vakantiehuisje DuitslandDuitsland
Vakantiehuisje FrankrijkFrankrijk
Vakantiehuisje GriekenlandGriekenland
Vakantiehuisje ItaliëItalië
Abruzzen/Molise
Aostadal
Apulië
Calabrië/Basilicata
Trentino/Dolomieten
Emilia-Romagna
Friuli-Venezia Giulia
Italiaanse Meren
Ligurië
Le Marche
Campanië/Napels
Lazio/Rome
Sardinië
Sicilië
Toscane/Elba
Umbrië
Piemonte
Veneto/Venetië
Vakantiehuisje KroatiëKroatië
Vakantiehuisje LuxemburgLuxemburg
Vakantiehuisje NederlandNederland
Vakantiehuisje OostenrijkOostenrijk
Vakantiehuisje PolenPolen
Vakantiehuisje PortugalPortugal
Vakantiehuisje SloveniëSlovenië
Vakantiehuisje SpanjeSpanje
Vakantiehuisje TsjechiëTsjechië
Vakantiehuisje Verenigd KoninkrijkVerenigd Koninkrijk
Vakantiehuisje ZwedenZweden
Vakantiehuisje ZwitserlandZwitserland


Vakantiehuizen: Camaiore

Het historische stadje Camaiore ligt in Italië, in Lucca, Toscane. Lido di Camaiore is het strand van Camaiore. Een mooi en rustig zandstrand tussen Viareggio en Marina di Pietrasanta. Lido di Camaiore hoort bij La (...)


Casa Alemari - 6 Personen Camaiore
Beoordeling 9/10 Beoordeling 5 Stemmen
Meer info: Vakantiehuizen  Casa Alemari Camaiore
Kom genieten van dit mooie vakantie-appartement voor vakantie in een rustig gebied tussen Lucca en Camaiore. De woning heeft een frisse, moderne inrichting en beschikt over een tuin van ongeveer 90m2 voor exclusief gebruik. Camaiore ligt in een vallei, omgeven door heuvels en de noordelijke Appennijnen. De plaats stamt uit de Romeinse tijd: (...)
Stella - 5 Personen Camaiore
Beoordeling 8.3/10 Beoordeling 3 Stemmen
Meer info: Vakantiehuizen  Stella Camaiore
Dit is een cottage in een klein dorpje dat gedeeltelijk bewoond is. Deze rustieke accommodatie, is knus en gezellig ingericht. De woning bevindt zich op de hoogste toppen van de Camaiorevallei, boven het dorp Casoli, bekend om zijn graffiti. De verwarming wordt verzorgd door een kachel met gasflessen. In de koudere maanden kan duur zijn. Het (...)
Dit vakantiehuis bevindt zich midden in het verrukkelijke dorpje La Culla, in een heuvelachtige omgeving met de voor de streek typische trapvormige landbouwpaden. La Culla is een kleine wijk van Camaiore, waar het leven sereen en rustig voortkabbelt. De inwoners herken je aan hun hartelijkheid en vriendelijkheid. Het huis, dat voorzien is van een (...)
Dit vakantiehuis bevindt zich midden in het verrukkelijke dorpje La Culla, in een heuvelachtige omgeving met de voor de streek typische trapvormige landbouwpaden. La Culla is een kleine wijk van Camaiore, waar het leven sereen en rustig voortkabbelt. De inwoners herken je aan hun hartelijkheid en vriendelijkheid. Het huis, dat voorzien is van een (...)
Agli Antichi - 4 Personen Camaiore
Beoordeling 9.3/10 Beoordeling 11 Stemmen
Meer info: Vakantiehuizen  Agli Antichi Camaiore
Als u het vakantiehuis 'Casa Antichi' binnenkomt, ervaart u een wereld van rust en ontspanning. U wordt omgeven door een serene sfeer van rust, onder andere door de eenvoudige inrichting van het vakantiehuis. Een gastvrije omgeving zorgt voor een combinatie van ontspanning en plezier, zowel gedurende de dag als de avond. Het vakantiehuis beschikt (...)
Borgo Gallinaio Botola - 6 Personen Camaiore
Beoordeling 8.5/10 Beoordeling 2 Stemmen
Meer info: Vakantiehuizen  Borgo Gallinaio Botola Camaiore
Wat een romantische plek! Borgo Metato is een schitterend, ruim opgezet domein. Je kunt zien dat de eigenaar architect is, hij heeft al zijn liefde in dit project gestoken. De uitzichtpunten en speeltoestellen die het terrein rijk is, zijn door de vele trapjes en steile weggetjes verbonden. Toch biedt het terrein tegelijkertijd voldoende privacy (...)
13 Vakantiehuizen gevonden in Camaiore

1 2 3 Volgende >>

Pagina 1 van 3

Meer huizen in de Regio: Toscane/Elba

De vakantiehuisjes van Boekingsservice: van vakantiehuisje tot vakantiehuis. Boek nu meteen online. Boekingsservice: meer dan 13.000 luxueuze vakantiehuizen.

BoekingsService.nl in coöperation with Belvilla | Jan Hooglandstraat 23  | 8121 BV Olst The Netherlands NL Email: Vakantiehuis