Home: BoekingsService Vakantiehuizen
Telefonisch reserveren Telefonisch reserveren
 Vakantiehuis > Kroatië > Brod moravice
 
 

Vakantiehuisje BelgiëBelgië
Vakantiehuisje BonaireBonaire
Vakantiehuisje CuracaoCuracao
Vakantiehuisje DuitslandDuitsland
Vakantiehuisje FrankrijkFrankrijk
Vakantiehuisje GriekenlandGriekenland
Vakantiehuisje ItaliëItalië
Vakantiehuisje KroatiëKroatië
Dalmatië
Eilanden
Istrië
Kvarner
Vakantiehuisje LuxemburgLuxemburg
Vakantiehuisje NederlandNederland
Vakantiehuisje OostenrijkOostenrijk
Vakantiehuisje PolenPolen
Vakantiehuisje PortugalPortugal
Vakantiehuisje SloveniëSlovenië
Vakantiehuisje SpanjeSpanje
Vakantiehuisje TsjechiëTsjechië
Vakantiehuisje Verenigd KoninkrijkVerenigd Koninkrijk
Vakantiehuisje ZwedenZweden
Vakantiehuisje ZwitserlandZwitserland


Vakantiehuizen: Brod moravice

Brod Moravice is een kleine, maar zeer aantrekkelijke stad in de regio Gorski Kotar. Het gebied rond Brod Moravice is maar liefst 12 kerken rijk. Iedereen is uit nieuwsgierigheid weleens een buitenlandse kerk binnengestapt en hier kunt u maar liefst 12 zeer uiteenlopende kerkgebouwen binnen wandelen. De Sint-Niklaaskerk is één van de oudste monumenten van Gorski Kotar. Boven de deur van de kerk staat dat de kerk in 1434 is gebouwd en (...)


Silvano 2 - 6 Personen Brod moravice
Beoordeling 8.2/10 Beoordeling 5 Stemmen
Meer info: Vakantiehuizen  Silvano 2 Brod Moravice
Dit schattige vakantiehuis met zwembad en buitenjacuzzi voor gebruik ligt in een klein gehucht, midden in de natuur. U bevindt zich hier in het prachtige Gorski Kotar natuurgebied, vlakbij de rivier de Kupa. De houten constructie zorgt voor een gezellige sfeer - u voelt zich vast meteen thuis. Uw woning is netjes ingericht. U hebt vanaf balkon en (...)
Dit comfortabele, vrijstaande huis met verwarmd zwembad en jacuzzi in de buitenlucht voor gebruik ligt in een klein gehucht, midden in de natuur. U bevindt zich hier in het prachtige Gorski Kotar natuurgebied, vlakbij de rivier de Kupa. De houten constructie zorgt voor een gezellige sfeer - u voelt zich vast meteen thuis. Uw woning is netjes (...)
Deze twee prachtige vakantiehuizen met een verwarmd privézwembad, wellness en een overdekte buitenjacuzzi bevinden zich in een klein gehucht, midden in de natuur. Je verblijft in het prachtige natuurreservaat Gorski Kotar in de buurt van de rivier de Kupa. Je huizen zijn grotendeels van hout gebouwd, waardoor het een gezellige sfeer heeft waardoor (...)
3 Vakantiehuizen gevonden in Brod moravice

Meer huizen in de Regio: Kvarner

De vakantiehuisjes van Boekingsservice: van vakantiehuisje tot vakantiehuis. Boek nu meteen online. Boekingsservice: meer dan 13.000 luxueuze vakantiehuizen.

BoekingsService.nl in coöperation with Belvilla | Jan Hooglandstraat 23  | 8121 BV Olst The Netherlands NL Email: Vakantiehuis