Home: BoekingsService Vakantiehuizen
Telefonisch reserveren Telefonisch reserveren
 Vakantiehuis > Nederland > Breskens
 
 

Vakantiehuisje BelgiëBelgië
Vakantiehuisje BonaireBonaire
Vakantiehuisje CuracaoCuracao
Vakantiehuisje DuitslandDuitsland
Vakantiehuisje FrankrijkFrankrijk
Vakantiehuisje GriekenlandGriekenland
Vakantiehuisje ItaliëItalië
Vakantiehuisje KroatiëKroatië
Vakantiehuisje LuxemburgLuxemburg
Vakantiehuisje NederlandNederland
Drenthe
Flevoland
Friesland
Gelderland
Groningen
Limburg
Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel
Utrecht
Waddeneilanden
Zeeland
Zuid-Holland
Vakantiehuisje OostenrijkOostenrijk
Vakantiehuisje PolenPolen
Vakantiehuisje PortugalPortugal
Vakantiehuisje SloveniëSlovenië
Vakantiehuisje SpanjeSpanje
Vakantiehuisje TsjechiëTsjechië
Vakantiehuisje Verenigd KoninkrijkVerenigd Koninkrijk
Vakantiehuisje ZwedenZweden
Vakantiehuisje ZwitserlandZwitserland


Vakantiehuizen: Breskens

Breskens is een dorpje in Zeeland wat ligt aan de zuidkant van de monding van de Westerschelde waar de rivier overgaat in de Noordzee. Breskens is van oudsher een vissersplaats en het is er ook erg toeristisch vanwege het strand. Het hoogtepunt zijn elk jaar weer de visserijfeesten, in het midden van (...)


Vakantiepark Zeebad 8 - 4 Personen Breskens
Beoordeling 8.1/10 Beoordeling 20 Stemmen
Meer info: Vakantiehuizen  Vakantiepark Zeebad 8 Breskens
Er zijn twee varianten van de 4-pers. vrijstaande lodges op Vakantiepark Zeebad Zo is er de NL-4511-21, een 4-pers. gelijkvloerse, modern ingerichte lodge. Er zijn twee slaapkamers, beide met twee 1-pers. bedden. Er zijn tevens twee badkamers met elke een douche. Daarnaast is er een apart toilet. Een tweede gelijkvloerse 4-pers. variant (...)
Vakantiepark Zeebad 7 - 4 Personen Breskens
Beoordeling 8/10 Beoordeling 5 Stemmen
Meer info: Vakantiehuizen  Vakantiepark Zeebad 7 Breskens
Er zijn twee varianten van de 4-pers. vrijstaande lodges op Vakantiepark Zeebad Zo is er de NL-4511-21, een 4-pers. gelijkvloerse, modern ingerichte lodge. Er zijn twee slaapkamers, beide met twee 1-pers. bedden. Er zijn tevens twee badkamers met elke een douche. Daarnaast is er een apart toilet. Het is in dit type niet mogelijk om een (...)
Vakantiepark Zeebad 2 - 6 Personen Breskens
Beoordeling 7/10 Beoordeling 81 Stemmen
Meer info: Vakantiehuizen  Vakantiepark Zeebad 2 Breskens
Deze verzorgde en comfortabel ingerichte huizen van het type 2-onder-1-kap staan op het deel van het park met de naam "Fort Soleil". Vakantiepark Zeebad is namelijk onderverdeeld in drie parken. Daarom zijn de centrale faciliteiten zijn op ongeveer 1 kilometer afstand op park Scheldeveste. Alle accommodaties op park Fort Soleil beschikken over een (...)
Vakantiepark Zeebad 4 - 6 Personen Breskens
Beoordeling 8.3/10 Beoordeling 24 Stemmen
Meer info: Vakantiehuizen  Vakantiepark Zeebad 4 Breskens
Deze bungalows staan op een apart deel van Vakantiepark Zeebad. Er zijn twee verschillende types. Zo is er een gelijkvloerse 6-pers. variant (NL-4511-18). Deze bungalow heeft drie slaapkamers, waarvan twee met elk twee 1-pers. bedden en één met een stapelbed. Er is één badkamer met douche en er is een apart toilet. Er is tevens een 6-pers. (...)
Vakantiepark Zeebad 3 - 6 Personen Breskens
Beoordeling 7.1/10 Beoordeling 35 Stemmen
Meer info: Vakantiehuizen  Vakantiepark Zeebad 3 Breskens
Een aantal van deze verzorgde en comfortabel ingerichte, vrijstaande huizen staan op het deel van het park met de naam "Strandpark Breskens". Vakantiepark Zeebad is opgebouwd uit drie vakantieparken, de centrale faciliteiten zijn daarom gelegen op 1 kilometer afstand gelegen op park Scheldeveste.Alle accommodaties beschikken over een tuin met (...)
Een aantal van deze verzorgd en comfortabel ingerichte vrijstaande huizen staan op het deel van het park met de naam "Strandpark Schelderveste". Park Scheldeveste is voorzien van alle centrale parkfaciliteiten. Alle accommodaties beschikken over een tuin met terras en tuinmeubelen. Deze accommodatie is geschikt voor zes personen, heeft drie (...)
16 Vakantiehuizen gevonden in Breskens

1 2 3 Volgende >>

Pagina 1 van 3

Meer huizen in de Regio: Zeeland

De vakantiehuisjes van Boekingsservice: van vakantiehuisje tot vakantiehuis. Boek nu meteen online. Boekingsservice: meer dan 13.000 luxueuze vakantiehuizen.

BoekingsService.nl in coöperation with Belvilla | Jan Hooglandstraat 23  | 8121 BV Olst The Netherlands NL Email: Vakantiehuis