Home: BoekingsService Vakantiehuizen
Telefonisch reserveren Telefonisch reserveren
 Vakantiehuis > Oostenrijk > Bramberg
 
 

Vakantiehuisje BelgiëBelgië
Vakantiehuisje BonaireBonaire
Vakantiehuisje CuracaoCuracao
Vakantiehuisje DuitslandDuitsland
Vakantiehuisje FrankrijkFrankrijk
Vakantiehuisje GriekenlandGriekenland
Vakantiehuisje ItaliëItalië
Vakantiehuisje KroatiëKroatië
Vakantiehuisje LuxemburgLuxemburg
Vakantiehuisje NederlandNederland
Vakantiehuisje OostenrijkOostenrijk
Burgenland
Karinthië
Niederösterreich / Wenen
Oberösterreich
Oost Tirol
Salzburgerland
Steiermark
Tirol
Vorarlberg
Vakantiehuisje PolenPolen
Vakantiehuisje PortugalPortugal
Vakantiehuisje SloveniëSlovenië
Vakantiehuisje SpanjeSpanje
Vakantiehuisje TsjechiëTsjechië
Vakantiehuisje Verenigd KoninkrijkVerenigd Koninkrijk
Vakantiehuisje ZwedenZweden
Vakantiehuisje ZwitserlandZwitserland


Vakantiehuizen: Bramberg

Resort Bramberg Typ 2A - 6 Personen Bramberg
Beoordeling 9.5/10 Beoordeling 2 Stemmen
Meer info: Vakantiehuizen  Resort Bramberg Typ 2A Bramberg
Een mooi appartement bij de piste en op loopafstand van Bramberg. Het huis heeft 2 slaapkamers en 2 badkamers. Het is geschikt voor 4 personen, maar met gebruik van de slaapbank kunnen er 6 personen verblijven in dit appartement. In het resort mag u gebruikmaken van het binnen- en buitenzwembad, de wellness of de moderne fitnessruimte. Ook kunt (...)
Resort Bramberg Typ 2A - 6 Personen Bramberg
Beoordeling 8.5/10 Beoordeling 2 Stemmen
Meer info: Vakantiehuizen  Resort Bramberg Typ 2A Bramberg
Ben je op zoek naar de vrijheid en ruimte van een luxe appartement, gecombineerd met de faciliteiten en de luxe van een 4 sterren hotel? Met o.a. een zwembad, direct aan de piste en op loopafstand van het gezellige centrum van Bramberg? Dan hebben wij het perfecte vakantieadres voor je! Het resort heeft verschillende, luxe ingerichte appartementen (...)
Een mooi appartement bij de piste en op loopafstand van Bramberg. Het huis heeft 3 slaapkamers en 2 badkamers. Het is geschikt voor 6 personen, maar met de slaapbank kunnen er 8 personen verblijven in dit appartement. In het resort mag u gebruikmaken van het binnen- en buitenzwembad, de wellness of de moderne fitnessruimte. Ook kunt u culinair (...)
In dit prachtige (ski) resort in het gezellige dorp Bramberg zal het je aan niets ontbreken. Top-appartementen met alle moderne gemakken, een compleet wellnesscenter, gezellige horeca, goede kindervoorzieningen; alles om het je naar de zin te maken. De belangrijkste pluspunten liggen echter buiten het resort. Met Nationalpark Hohe Tauern als (...)
Een mooi appartement bij de piste en op loopafstand van Bramberg. Het huis heeft 4 slaapkamers en 3 badkamers. Het is geschikt voor 8 personen, maar met de slaapbank kunnen er 10 personen verblijven in dit appartement. In het resort mag u gebruikmaken van het binnen- en buitenzwembad, de wellness of de moderne fitnessruimte. Ook kunt u culinair (...)
5 Vakantiehuizen gevonden in Bramberg

Meer huizen in de Regio: Salzburgerland

De vakantiehuisjes van Boekingsservice: van vakantiehuisje tot vakantiehuis. Boek nu meteen online. Boekingsservice: meer dan 13.000 luxueuze vakantiehuizen.

BoekingsService.nl in coöperation with Belvilla | Jan Hooglandstraat 23  | 8121 BV Olst The Netherlands NL Email: Vakantiehuis