Home: BoekingsService Vakantiehuizen
Telefonisch reserveren Telefonisch reserveren
 Vakantiehuis > België > Bouillon
 
 

Vakantiehuisje BelgiëBelgië
Antwerpen
Brabant
Ardennen, Henegouwen
Belgisch Limburg
Ardennen, Luik
Ardennen, Luxemburg
Ardennen, Namen
Oost-Vlaanderen
West-Vlaanderen
Vakantiehuisje BonaireBonaire
Vakantiehuisje CuracaoCuracao
Vakantiehuisje DuitslandDuitsland
Vakantiehuisje FrankrijkFrankrijk
Vakantiehuisje GriekenlandGriekenland
Vakantiehuisje ItaliëItalië
Vakantiehuisje KroatiëKroatië
Vakantiehuisje LuxemburgLuxemburg
Vakantiehuisje NederlandNederland
Vakantiehuisje OostenrijkOostenrijk
Vakantiehuisje PolenPolen
Vakantiehuisje PortugalPortugal
Vakantiehuisje SloveniëSlovenië
Vakantiehuisje SpanjeSpanje
Vakantiehuisje TsjechiëTsjechië
Vakantiehuisje Verenigd KoninkrijkVerenigd Koninkrijk
Vakantiehuisje ZwedenZweden
Vakantiehuisje ZwitserlandZwitserland


Vakantiehuizen: Bouillon

Het oude hertogdom van Bouillon is even prachtig als in het verleden, met de burcht, wonder van de middeleeuwse militaire kunst. Verschillende patriciërshuizen van de XVIIde en XVIIIde eeuwen worden zorgvuldig onderhouden door hun eigenaars: het college Turenne of het klooster van de Zusters van het Heilig Graf getuigen hiervan, ook de bastions, de kazernes Vauban of het huis van de gouverneur. De dorpjes van (...)


Yameta small - 4 Personen Bouillon
Beoordeling 7.8/10 Beoordeling 14 Stemmen
Meer info: Vakantiehuizen  Yameta small Bouillon
Dit appartement met 2 slaapkamers bevindt zich op de begane grond van een klein gebouw gelegen op de hoogten van Bouillon. De woning is ideaal voor een gezinsvakantie. Vanaf het terras geniet u van een prachtig uitzicht. Het appartement is de ideale uitvalsbasis voor wandelingen in de natuur Ardennen, of om te genieten alle attracties van het (...)
Yameta Down - 4 Personen Bouillon
Beoordeling 7.8/10 Beoordeling 6 Stemmen
Meer info: Vakantiehuizen  Yameta Down Bouillon
Dit appartement met 2 slaapkamers ligt in een rustige buurt op 800 meter van het centrum van Bouillon. De woning is ideaal voro een gezin. Een trap leidt u van het kleine, op het zuiden gelegen balkon naar een mooie kleine bloementuin en een rustig plekje om te barbecueën. In Bouillon vindt u diverse restaurants en andere benodigdheden. De (...)
Yameta Up - 5 Personen Bouillon
Beoordeling 8.2/10 Beoordeling 14 Stemmen
Meer info: Vakantiehuizen  Yameta Up Bouillon
Dit landelijk gelegen appartement staat in het Belgische plaatsje Bouillon. Het appartement beschikt over 2 slaapkamers en is ideaal voor een gezin. Vanaf het terras heeft u zicht over de oude stad Bouillon en zijn mooie omgeving. In de omgeving kunt u eindeloos wandelingen maken door de mooie natuur. In het sfeervolle stadje Bouillon kunt u (...)
Heurtebise - 8 Personen Bouillon
Beoordeling 8.8/10 Beoordeling 183 Stemmen
Meer info: Vakantiehuizen  Heurtebise Bouillon
Dit vakantiehuis bevindt zich hoog op de Ardense heuvels en biedt een geweldig uitzicht over het gezellige stadje Bouillon, de rivier Semois en de beroemde burcht van Godfried van Bouillon. De ruime villa heeft 4 slaapkamers en is ideaal voor 2 gezinnen. U mag 1 huisdier gratis meenemen naar dit verblijf. Villa Heurtebise ligt in een mooie, (...)
Deze prachtige, karaktervolle villa kijkt uit over het oude kasteel, de kronkelende Semois en het toeristische centrum van de stad Bouillon. Met 4 slaapkamers is deze woning geschikt voor 8 personen: ideaal voor gezinnen of vriendengroepen. De gezellige zithoek met open haard en het bubbelbad in de badkamer staan garant voor een heerlijke (...)
Le Barrage - 8 Personen Bouillon
Beoordeling 9/10 Beoordeling 10 Stemmen
Meer info: Vakantiehuizen  Le Barrage Bouillon
In het centrum van Bouillon, tegenover de Semois, is dit prachtige grote herenhuis perfect uitgerust om een perfect succesvol verblijf voor groepen van 14 personen te garanderen. De locatie is ideaal: als U aankomt, doet U alles te voet: uw boodschappen, uw wandelingen in de oude stad, het bezoek aan het middeleeuwse kasteel, uw zwemmen in de (...)
7 Vakantiehuizen gevonden in Bouillon

1 2 Volgende >>

Pagina 1 van 2

Meer huizen in de Regio: Ardennen, Luxemburg

De vakantiehuisjes van Boekingsservice: van vakantiehuisje tot vakantiehuis. Boek nu meteen online. Boekingsservice: meer dan 13.000 luxueuze vakantiehuizen.

BoekingsService.nl in coöperation with Belvilla | Jan Hooglandstraat 23  | 8121 BV Olst The Netherlands NL Email: Vakantiehuis