Home: BoekingsService Vakantiehuizen
Telefonisch reserveren Telefonisch reserveren
 Vakantiehuis > Frankrijk > Bonnieux
 
 

Vakantiehuisje BelgiëBelgië
Vakantiehuisje BonaireBonaire
Vakantiehuisje CuracaoCuracao
Vakantiehuisje DuitslandDuitsland
Vakantiehuisje FrankrijkFrankrijk
Elzas/Vogezen/Lotharingen
Ardèche
Champagne Ardennen
Auvergne
Bourgogne
Bretagne
Centre
Côte Atlantique
Corsica
Dordogne
Drôme
Jura/Franche Comté
Languedoc-Roussillon
Limousin
Loire
Provence/Côte d'Azur
Midi-Pyreneeën
Noord Alpen
Normandië
Nord/Pas de Calais/Picardië
Parijs/Ile de France
Zuid Alpen
Vakantiehuisje GriekenlandGriekenland
Vakantiehuisje ItaliëItalië
Vakantiehuisje KroatiëKroatië
Vakantiehuisje LuxemburgLuxemburg
Vakantiehuisje NederlandNederland
Vakantiehuisje OostenrijkOostenrijk
Vakantiehuisje PolenPolen
Vakantiehuisje PortugalPortugal
Vakantiehuisje SloveniëSlovenië
Vakantiehuisje SpanjeSpanje
Vakantiehuisje TsjechiëTsjechië
Vakantiehuisje Verenigd KoninkrijkVerenigd Koninkrijk
Vakantiehuisje ZwedenZweden
Vakantiehuisje ZwitserlandZwitserland


Vakantiehuizen: Bonnieux

Bonnieux ligt schitterend tegen de noordelijke uitlopers van de Luberon aangeklemd. Helemaal boven in het dorp staat de kerk. Trap, na trap, na trap, dan ben je hier pas eindelijk. Dat vonden ze in Bonnieux ook. In de 19e eeuw hebben ze een nieuwe kerk gebouwd, onderaan het dorp. Ga daarna zeker wandelen in het cederwoud. In dit bos krijg je via tekstpanelen informatie over de flora van de Luberon.. Neem hiervoor vanaf de D36, ten (...)


Dit comfortabele appartement voor 2 tot 4 personen met 1 slaapkamer ligt in het kleinschalige vakantieparkje Résidence Les 4 Soleils in Bonnieux. Het beschikt over een gedeeld zwembad met peuterbadje en zonneterras met ligstoelen. Het centrum van Bonnieux ligt op 2 km afstand. In de verte op 7 km afstand zie je het pittoreske dorpje Lacoste op (...)
Dit comfortabele appartement voor 4 tot 6 personen met 2 slaapkamers en slaapbank ligt in het kleinschalige vakantieparkje Résidence Les 4 Soleils in Bonnieux in de Provence. Vanuit het appartement kijkt men op het gedeelde zwembad met peuterbadje en zonneterras met ligstoelen. Het centrum van Bonnieux ligt op 2 km afstand, in de verte op 7 km (...)
Gîte Panoramique Bonnieux - 4 Personen Bonnieux
Beoordeling 8.2/10 Beoordeling 10 Stemmen
Meer info: Vakantiehuizen  Gîte Panoramique Bonnieux Bonnieux
Dit charmant gerestaureerde stadshuisje ligt op de oude stadsmuur van Bonnieux waardoor je geniet van een schitterend uitzicht op de Petit Lubéron. De leefverdieping is op de begane grond met buitendeur die toegang geeft tot een buitenplaatsje waar je kan tafelen terwijl je geniet van het uitzicht. Op de eerste verdieping is een (...)
Dit ruime appartement voor 6 tot 7 personen met 2 slaapkamers en slaapbank ligt in het kleinschalige vakantieparkje Résidence Les 4 Soleils in Bonnieux. Vanuit het appartement kijkt men op het gedeelde zwembad met peuterbadje en zonneterras met ligstoelen. Het centrum van Bonnieux ligt op 2 km afstand, in de verte op 7 km afstand zie je het (...)
4 Vakantiehuizen gevonden in Bonnieux

Meer huizen in de Regio: Provence/Côte d'Azur

De vakantiehuisjes van Boekingsservice: van vakantiehuisje tot vakantiehuis. Boek nu meteen online. Boekingsservice: meer dan 13.000 luxueuze vakantiehuizen.

BoekingsService.nl in coöperation with Belvilla | Jan Hooglandstraat 23  | 8121 BV Olst The Netherlands NL Email: Vakantiehuis