Home: BoekingsService Vakantiehuizen
Telefonisch reserveren Telefonisch reserveren
 
 

Vakantiehuisje BelgiëBelgië
Vakantiehuisje BonaireBonaire
Vakantiehuisje CuracaoCuracao
Vakantiehuisje DuitslandDuitsland
Vakantiehuisje FrankrijkFrankrijk
Vakantiehuisje GriekenlandGriekenland
Vakantiehuisje ItaliëItalië
Vakantiehuisje KroatiëKroatië
Vakantiehuisje LuxemburgLuxemburg
Vakantiehuisje NederlandNederland
Vakantiehuisje OostenrijkOostenrijk
Vakantiehuisje PolenPolen
Vakantiehuisje PortugalPortugal
Vakantiehuisje SloveniëSlovenië
Vakantiehuisje SpanjeSpanje
Vakantiehuisje TsjechiëTsjechië
Vakantiehuisje Verenigd KoninkrijkVerenigd Koninkrijk
Vakantiehuisje ZwedenZweden
Vakantiehuisje ZwitserlandZwitserland
Berner Oberland
Bodenmeer
Graubünden
Wallis
Centraal Zwitserland


Vakantiehuizen: Blatten

Blatten ligt in het Zwitserse district Westlich Raron. Westlich Raron ligt in het kanton Wallis. Net na Brig kan je via het dorp Naters (673m ) naar het 8 km hoger gelegen Blatten (1322 m ). Dit kan voor de navigatie gebruikers soms wat problemen geven want er ligt ook een plaats Blatten in het Lotschental. Vanuit Blatten kan men met de luftseilbahn (let op was in 2009 pas op 6 juni in bedrijf) naar de Belalp. Vandaar kan men via (...)


Abendruh - 3 Personen Blatten
Beoordeling 8/10 Beoordeling 3 Stemmen
Meer info: Vakantiehuizen  Abendruh Blatten
Dit comfortabele appartement in Zwitserland bevindt zich op de begane rond en is voorzien van een fijn privéterras met een tuin waarin u volledig tot rust kunt komen. Er is 1 slaapkamer waar in totaal 3 gasten in kunnen overnachten. Dit is een ideale optie voor stellen die een romantische uitvlucht zoeken. Begin de dag met een gezonde (...)
Vieux Valais A - 4 Personen Blatten
Beoordeling 7.5/10 Beoordeling 2 Stemmen
Meer info: Vakantiehuizen  Vieux Valais A Blatten
Dit appartement ligt in Blatten, boven het Rhônedal en biedt een perfecte ligging ten opzichte van de Aletschgletscher. De woning heeft 2 slaapkamers en is ideaal voor een gezin of 2 stellen. Midden vanuit het centrum van Blatten gaat de gondel naar boven, hier ontvouwt zich een schitterend ski- en wandelgebied. Het huis bevindt zich op 500 m (...)
Haus Zum Mehlbaum - 5 Personen Blatten
Beoordeling 9/10 Beoordeling 72 Stemmen
Meer info: Vakantiehuizen  Haus Zum Mehlbaum Blatten
Dit chalet in Mehlbaum ligt midden in de natuur, heeft voldoende ruimte rondom en ligt op de begane grond. Het appartement heeft 2 slaapkamers en is ideaal voor een gezinsvakantie. Het skibied de Aletschgletscher, bereikt u via de gondel vanuit Blatten op 1 km. Blatten is een echt bergdorp, gelegen boven het Rhônedal en is omgeven door een (...)
Dit ruime en lichte appartement ligt in het centrum van Blatten aan de voet van de gletscher. U woont op de begane grond, beschikt over een terras op het zuiden en u heeft uitzicht op de eeuwige sneeuw. Het appartement heeft 1 slaapkamer en is ideaal voor een gezin. U woont in het Löschental, ideaal voor een bezoek aan Wallis, of met de (...)
4 Vakantiehuizen gevonden in Blatten

Meer huizen in de Regio: Berner Oberland

De vakantiehuisjes van Boekingsservice: van vakantiehuisje tot vakantiehuis. Boek nu meteen online. Boekingsservice: meer dan 13.000 luxueuze vakantiehuizen.

BoekingsService.nl in coöperation with Belvilla | Jan Hooglandstraat 23  | 8121 BV Olst The Netherlands NL Email: Vakantiehuis