Home: BoekingsService Vakantiehuizen
Telefonisch reserveren Telefonisch reserveren
 Vakantiehuis > Duitsland > Ballenstedt
 
 

Vakantiehuisje BelgiëBelgië
Vakantiehuisje BonaireBonaire
Vakantiehuisje CuracaoCuracao
Vakantiehuisje DuitslandDuitsland
Allgäu
Baden-Württemberg
Beieren
Bodensee
Berlijn/Brandenburg
Duitse Alpen
Eifel
Harz
Hessen
Hunsrück
Lüneburger Heide
Mecklenburg-Vorpommern
Moezel
Niedersaksen
Noordrijn-Westfalen
Nordsee
Ostsee
Rijnland-Pfalz/Saarland
Saksen-Anhalt
Saksen
Sauerland
Zwarte Woud
Teutoburgerwoud
Thüringen
Weserbergland
Westerwald
Vakantiehuisje FrankrijkFrankrijk
Vakantiehuisje GriekenlandGriekenland
Vakantiehuisje ItaliëItalië
Vakantiehuisje KroatiëKroatië
Vakantiehuisje LuxemburgLuxemburg
Vakantiehuisje NederlandNederland
Vakantiehuisje OostenrijkOostenrijk
Vakantiehuisje PolenPolen
Vakantiehuisje PortugalPortugal
Vakantiehuisje SloveniëSlovenië
Vakantiehuisje SpanjeSpanje
Vakantiehuisje TsjechiëTsjechië
Vakantiehuisje Verenigd KoninkrijkVerenigd Koninkrijk
Vakantiehuisje ZwedenZweden
Vakantiehuisje ZwitserlandZwitserland


Vakantiehuizen: Ballenstedt

Ballenstedt, een stadje met een groot historisch verleden, ligt midden tussen de bosrijke uitlopers van de Unterharz. Het Schloss Ballenstedt is een eeuwenoud kasteelcomplex, gelegen tegenover het historische theater van het stadje. Het nabij Ballenstedtgelegen middeleeuwse stadje Quedlinburg staat sinds 1994 op de UNESCO (...)


Deze kleine vakantiewoning ligt in Ballenstedt in de Harz. De woning is smaakvol en modern ingericht. De bedstee op zolder is superromantisch en in de ronde, houten buitendouche begint u energiek aan de dag. Daarna kunt u op het terras genieten van een uitgebreid ontbijt. Het huis is ideaal voor een stel, maar er is ook nog een extra (...)
Ballenstedt - 5 Personen Ballenstedt
Beoordeling 9/10 Beoordeling 2 Stemmen
Meer info: Vakantiehuizen  Ballenstedt Ballenstedt
Dit lichte en gezellig ingerichte appartement voor 5 personen met 2 slaapkamers ligt op de eerste verdieping van een huis in Ballenstedt in de Harz. Het nationaal erkende kuuroord Ballenstedt straalt als voormalige residentiestad nog steeds een bepaalde elegantie uit. Prima voor gezinnen en vakantievrienden. Diverse goed bewegwijzerde wandel- (...)
Ballenstedt - 4 Personen Ballenstedt
Beoordeling 8.8/10 Beoordeling 17 Stemmen
Meer info: Vakantiehuizen  Ballenstedt Ballenstedt
Dit grote en comfortabele appartement ligt inpandig in een eensgezinswoning aan de rand van Ballenstedt. Het door de overheid erkende ontspanningsoord is landschappelijk gezien zeer aantrekkelijk gelegen aan de noordrand van de Harz. Geniet van de rust op het terras of van de zon in de tuin. Het appartement ligt pal aan de fiets-wandelroute R1 (...)
Dit mooie zolderappartement ligt in het centrum van het nationaal erkende ontspanningsoord Ballenstedt. De voormalige residentiestad am Harz heeft behalve een kasteel met een van van de oudste bewaard gebleven theaters van Duitsland nog veel meer bezienswaardigheden. Bezoek de Roseburg, het slotpark of een van de vele musea. Verken de prachtige (...)
Dit grote appartement ligt op de 1e verdieping van een hotel in Ballenstedt. Een eigen, overdekt balkon zorgt ervoor dat u kunt genieten van het heerlijke uitzicht en kunt ontspannen in de zon. Het huis beschikt over een woon- en eetkamer, een keuken, 3 slaapkamers met tweepersoonsbedden en 2 badkamers. De woning is ideaal voor 6 personen: (...)
Opperode - 6 Personen Ballenstedt
Beoordeling 9.1/10 Beoordeling 7 Stemmen
Meer info: Vakantiehuizen  Opperode Ballenstedt
De gezellige en moderne vakantiewoning voor 6 personen met 2 slaapkamers bevindt zich in van een van de oudste huizen in Opperode, een district van Ballenstedt. Vanaf hier heeft u de perfecte mogelijkheid om ontspanning, cultuur, een actieve vakantie en kinderplezier te verenigen. In Ballenstedt vindt men een goede selectie van restaurants. De (...)
7 Vakantiehuizen gevonden in Ballenstedt

1 2 Volgende >>

Pagina 1 van 2

Meer huizen in de Regio: Harz

De vakantiehuisjes van Boekingsservice: van vakantiehuisje tot vakantiehuis. Boek nu meteen online. Boekingsservice: meer dan 13.000 luxueuze vakantiehuizen.

BoekingsService.nl in coöperation with Belvilla | Jan Hooglandstraat 23  | 8121 BV Olst The Netherlands NL Email: Vakantiehuis