Home: BoekingsService Vakantiehuizen
Telefonisch reserveren Telefonisch reserveren BoekingsService Vakantiewoningen
 Vakantiehuis > Portugal > Alcantarilha
 

Vakantiehuisje BelgiëBelgië
Vakantiehuisje BonaireBonaire
Vakantiehuisje CuracaoCuracao
Vakantiehuisje DuitslandDuitsland
Vakantiehuisje FrankrijkFrankrijk
Vakantiehuisje GriekenlandGriekenland
Vakantiehuisje ItaliëItalië
Vakantiehuisje KroatiëKroatië
Vakantiehuisje LuxemburgLuxemburg
Vakantiehuisje NederlandNederland
Vakantiehuisje OostenrijkOostenrijk
Vakantiehuisje PolenPolen
Vakantiehuisje PortugalPortugal
Alentejo
Algarve
Centraal Portugal
Lissabon
Madeira
Porto en Noord
Vakantiehuisje SloveniëSlovenië
Vakantiehuisje SpanjeSpanje
Vakantiehuisje TsjechiëTsjechië
Vakantiehuisje Verenigd KoninkrijkVerenigd Koninkrijk
Vakantiehuisje ZwedenZweden
Vakantiehuisje ZwitserlandZwitserland

Vakantiehuisje ZwitserlandZoeken
Share |


Vakantiehuizen: Alcantarilha

Grote foto's Vakantiehuisje Casa Volta Alcantarilha) Casa Volta - 4 Personen Alcantarilha
Beoordeling Cijfer: 9.4/10 Beoordeling Stemmen 23
Meer info: Vakantiehuisje  Casa Volta is een luxe, stijlvol ingerichte en compleet uitgeruste Portugese quinta en ligt op 2000 m2 met privé zwembad (7 x 4.5m). Het ligt op 50 meter van Vila Volta, maar is volledig gescheiden, kent absolute privacy met eigen parkeerplaats en oprit. Ideaal voor een relaxte vakantie. Casa Volta is geschikt voor 2 tot 4 personen, heeft twee (...)

Prijzen: Hele Week vanaf: €622 - €1281 ....»
Huisdieren niet toegestaan
Grote foto's Vakantiehuisje Amendoeira Golf Resort appartement 2p Alcantarilha) Amendoeira Golf Resort appartement 2p - 2 Personen Alcantarilha
Meer info: Vakantiehuisje  Dit appartement van ca. 90 m², met airconditioning, bevindt zich op de begane grond van een complex in Alcantarilha. Het appartement beschikt over een woonkamer met eethoek, een volledig uitgeruste keuken, een slaapkamer en een badkamer. Vanuit de woonkamer brengen de openslaande deuren u naar de terrassen en de goed onderhouden tuin. (...)

Prijzen: Hele Week vanaf: €696 - €1365 ....»
Huisdieren niet toegestaan
Grote foto's Vakantiehuisje Amendoeira Golf Resort appartement 4p Alcantarilha) Amendoeira Golf Resort appartement 4p - 4 Personen Alcantarilha
Meer info: Vakantiehuisje  Dit appartement van ca. 180 m², met airconditioning, bevindt zich op de begane grond van een complex in Alcantarilha. Het appartement beschikt over een ruime woonkamer met eethoek, een volledig uitgeruste keuken, een slaapkamer en een badkamer. Vanuit de woonkamer brengen de openslaande deuren u naar de terrassen en de goed onderhouden (...)

Prijzen: Hele Week vanaf: €857 - €1702 ....»
Huisdieren niet toegestaan
Grote foto's Vakantiehuisje Amendoeira Golf Resort appartement 5p Alcantarilha) Amendoeira Golf Resort appartement 5p - 5 Personen Alcantarilha
Meer info: Vakantiehuisje  Dit appartement van ca. 114 m, met airconditioning, bevindt zich op de 1e verdieping van een complex in Alcantarilha. Het appartement beschikt over een ruime woonkamer met eethoek, een volledig uitgeruste keuken, twee slaapkamers, 3 badkamers en een mezzanine met een sofabed die plaats biedt aan een 5e persoon. Er zijn openslaande deuren naar (...)

Prijzen: Hele Week vanaf: €1004 - €1954 ....»
Huisdieren niet toegestaan
Grote foto's Vakantiehuisje Vila Volta Alcantarilha) Vila Volta - 6 Personen Alcantarilha
Beoordeling Cijfer: 9.7/10 Beoordeling Stemmen 15
Meer info: Vakantiehuisje  Vila Volta ligt op 8000 m2 met privézwembad (10x5m) en biedt absolute privacy. Het luxe, stijlvol ingerichte huis is gebouwd in Portugese stijl, met overdekt terras en fraai uitzicht. Ideaal voor een relaxte vakantie. Ook voor golfers een paradijs. Op het afsluitbare terras bij het zwembad staan ligstoelen en parasols. Tevens is er een overdekte (...)

Prijzen: Hele Week vanaf: €1287 - €2194 ....»
Huisdieren niet toegestaan
Grote foto's Vakantiehuisje Vila Volta - XL Alcantarilha) Vila Volta - XL - 9 Personen Alcantarilha
Beoordeling Cijfer: 10/10 Beoordeling Stemmen 3
Meer info: Vakantiehuisje  Vila Volta ligt op 8000 m2 met privézwembad (10x5m) en biedt absolute privacy. Het luxe, stijlvol ingerichte huis is gebouwd in Portugese stijl, met overdekt terras en fraai uitzicht. Ideaal voor een relaxte vakantie. Ook voor golfers een paradijs. Op het afsluitbare terras bij het zwembad staan ligstoelen en parasols Tevens is er een overdekte (...)

Prijzen: Hele Week vanaf: €1486 - €2448 ....»
Huisdieren niet toegestaan
7 Vakantiehuizen gevonden in Alcantarilha

1 2 Volgende >>

Pagina 1 van 2

Meer huizen in de Regio: Algarve

De vakantiehuisjes van Boekingsservice: van vakantiehuisje tot vakantiehuis. Boek nu meteen online. Boekingsservice: meer dan 13.000 luxueuze vakantiehuizen.

BoekingsService.nl in coöperation with Belvilla | Jan Hooglandstraat 23  | 8121 BV Olst The Netherlands Email: Vakantiehuis