Home: BoekingsService Vakantiehuizen
Telefonisch reserveren Telefonisch reserveren
 Vakantiehuis > Kroatië > đurđevac
 
 

Vakantiehuisje BelgiëBelgië
Vakantiehuisje BonaireBonaire
Vakantiehuisje CuracaoCuracao
Vakantiehuisje DuitslandDuitsland
Vakantiehuisje FrankrijkFrankrijk
Vakantiehuisje GriekenlandGriekenland
Vakantiehuisje ItaliëItalië
Vakantiehuisje KroatiëKroatië
Dalmatië
Eilanden
Istrië
Kvarner
Vakantiehuisje LuxemburgLuxemburg
Vakantiehuisje NederlandNederland
Vakantiehuisje OostenrijkOostenrijk
Vakantiehuisje PolenPolen
Vakantiehuisje PortugalPortugal
Vakantiehuisje SloveniëSlovenië
Vakantiehuisje SpanjeSpanje
Vakantiehuisje TsjechiëTsjechië
Vakantiehuisje Verenigd KoninkrijkVerenigd Koninkrijk
Vakantiehuisje ZwedenZweden
Vakantiehuisje ZwitserlandZwitserland


Vakantiehuizen: đurđevac

Villa Eva beschikt over een heerlijk zwembad en is gelegen op een prachtig landgoed, samen met 3 andere prachtige villa's. Er is ruimte voor maximaal 4 personen verdeeld over 2 slaapkamers. Dit is een uitermate geschikte optie voor gezinsvakanties. Er zijn veel lokale boerderijen in de omgeving waar je honing, fruit en groenten, wijn en andere (...)
Villa Ana beschikt over een heerlijk zwembad en is gelegen op een prachtig landgoed, samen met 3 andere prachtige villa's. Er is ruimte voor maximaal 3 personen waardoor het een zeer geschikte optie is voor een romantische vakantie met je partner. Er zijn veel lokale boerderijen in de omgeving waar je honing, fruit en groenten, wijn en andere (...)
Villa Iva beschikt over een heerlijk zwembad en is gelegen op een prachtig landgoed, samen met 3 andere prachtige villa's. Er is ruimte voor maximaal 5 personen waardoor het een zeer geschikte optie is voor gezinnen. Er zijn veel lokale boerderijen in de omgeving waar je honing, fruit en groenten, wijn en andere lokale producten kunt kopen. Het (...)
3 Vakantiehuizen gevonden in đurđevac

Meer huizen in de Regio: Kvarner

De vakantiehuisjes van Boekingsservice: van vakantiehuisje tot vakantiehuis. Boek nu meteen online. Boekingsservice: meer dan 13.000 luxueuze vakantiehuizen.

BoekingsService.nl in coöperation with Belvilla | Jan Hooglandstraat 23  | 8121 BV Olst The Netherlands NL Email: Vakantiehuis