Domein het Camperveer Veerse MeerAantal huizen: 21

Vakantiepark

Domein Het Camperveer Veerse Meer is een eind 2019 opgeleverd, kleinschalig vakantiepark op een steenworp afstand van het Veerse Meer.

De ligging en het ontbreken van toeristische faciliteiten op het domein, maken het tot een bijzondere en rustgevende plek om uw welverdiende vakantie door te brengen. Vanaf de oever van het Veerse Meer heeft u een mooi uitzicht op het historische stadje Veere. Ooit was dit een rijke handelsstad, nu een prima bestemming voor een dagje uit. Gezellige straatjes, monumenten en natuurlijk de haven en gezellige terrasjes. De omgeving leent zich uitstekend voor het maken van wandel- en/of fietstochten. Of maakt u liever een boottochtje op het Veerse Meer, langs de ongerepte en onbewoonde eilandjes? De schoonste Noordzeestranden van Nederland vindt u al op slechts 5 km.

In de omgeving zijn meer dan voldoende mogelijkheden voor dagtrips; Het Zeeuws Museum in Middelburg (20 km.), Deltapark Neeltje Jans in Burg Haamstede (11 km.) of Piratenpark en Zeeaquarium Het Arsenaal in Vlissingen (29 km.) zijn slechts enkele voorbeelden.

Geniet!

Details

Domein Het Camperveer Veerse Meer is een kleinschalig resort zonder faciliteiten. U haalt uw sleutel op bij de receptie van het nabij gelegen Beach Resort (6 km.).

In het kort