Bij aankomst troffen wij in de landelijke omgeving een mooi en groot vakantiehuis, met voldoende buitenruimte , het voelde meteen goed en gastvrij aan. De hele inrichting is ruim opgezet en is voorzien van goed meubilair en verlichting, heel compleet. Goede bedden en bedlinnen. Deze accomodatie is echt geschikt voor 20 personen. De eigenaars hebben wij ervaren als prettig en behulpzaam.

5-5-2018: Mr AJM uit Nederland

Heerlijk huis in de mooie natuur, alle ruimte voor kinderen om zich uit te leven. Meer dan genoeg terras ruimte met bijna de hele dag zon. Comfortabel huis met genoeg ruimte voor 20 personen als het weer niet zo lekker is. Hele fijne keuken met alles erop en eraan. Fijne en schone bedden verdeeld in verschillende kamers. Grote slaapkamer met 7 bedden was ideaal voor alle kinderen.

13-6-2017: Ms Isa uit Nederland

Accommodatie is natuurlijk belangrijk, maar wij kwamen met een groep van 12 pp. vooral voor teambuilding. En daar was het gebouw heel geschikt voor.

24-2-2016: Mr A. uit Nederland

Prachtig verbouwd vakantiehuis in boerderijstijl met grote keuken, comfortabele zithoek en mooie lange eettafel. De slaapkamers waren prima en het sanitair netjes. Aan alles is gedacht, zoals spelletjes, tijdschriften, kaarsjes op tafel, informatie over de omgeving etc. De eigenaren wonen om de hoek, niet zichtbaar maar wel handig als er iets is. De plaatselijke AH bezorgde de boodschappen. Mooie omgeving en gezellig dorp Wijhe vlakbij.

8-9-2015: Ms Y. uit Nederland